Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 14

Recenze (664)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Soubor vtipů všech kvalit, parodických výlevů, vkusu i nevkusu, minulosti, přítomnosti a budoucnosti, postav mrtvých, zapomenutých nebo odepsaných. To všechno v junkyardu referencí, metafor a easter eggů. A tak sledujeme šílenou sebeparodickou kaši, která je všim a zapomíná přitom bejt hlavně filmem. Dynamika mezi Deadpoolem a Wolverinem téměř neexistuje, režie postrádá nápaditost a scénografie kreativitu, CGI a digitální krev je všude a soundtrack to spíše kurví. Napotřetí to prostě nefunguje, protože se vypustila filmařina. Teď už je to jenom čistě vypočítává, samoúčelná reklamní kampaň pro kina s biblickym úkolem - nechat ožít Marvel. A tak do multiplexů zase přijdou davy uctívačů, sociální sítě budou praskat pod náporem radostnýho hejkání a položí to základ pro budoucí filmovou degeneraci (vaše hodnocení je vrcholem fanouškovskýho pokrytectví). Minimálně do devadesáti! ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ultimátní Marvel porno –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ desensitizovaný mišmaš lákadel určených pro komiksové fanoušky, aby po sobě v kině zanechali co nejvíc mokrá sedadla, nacpaný tolika smyslovými stimuly, aby u něj většina diváků zkrátka vypla mozek a jela na vlně přisprostlé zábavy. Jakmile se totiž aspoň na chvíli začnete zamýšlet nad zápletkou, nad motivacemi postav a nad významem jejich přítomnosti v ději, zjistíte, že jsou prakticky nulové. Neberte mě zle, je to asi nejfajnovější díl Deadpoola a na rozdíl od většiny posledních marvelovských filmů, které jsem viděl, tohle byla aspoň opravdu zábava, nicméně zábava mělká, dětinsky jednoduchá, spotřební a ne tak vtipná, jak se pětice scenáristů zřejmě snažila a chtěla, aby byla. PS. Podvratnou poctu 20th Century Fox a neotřelou volbu cameo rolí, když už vždycky musí být, zde trochu cením, ale ukolébat se tím nenechám. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ultimátní fan service, nahláškovaná jízda, krvavé Rko a skvělé spojení několika "světů" dohromady. Reynolds + Lewy jsou excelentní dvojka a tohle nařachané spojení šíleného humoru, který někdy až paroduje film a skvěle boří čtvrtou stěnu k divákovi,  přimíchání Deadpoola + Xmenů do MCU a naprosto dechberoucí návrat hned několika NEČEKANÝCH postav do univerza je prostě záruka kvalitní popcornové zábavy. Radím nic si nečíst, nekoukat na trailery a prostě jen jako fanda jít do kina a garantuju, že při příchodu oněch několika postav budete štěstím bez sebe. Královská fanouškovská záležitost, která je originální tím, že se nebere vůbec vážně a která zase rozdává karty tím způsobem, že můžeme jen doufat v nějaké epické spojení všeho dokupy v následujících filmech/seriálech. Natěšenost na všechny další potenciální věci mi dnes asi nedá spát a z kina jsem odcházel s úsměvem, jak už dlouho ne. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl hodnotit čistě v rámci série Deadpoola, tak bych dal 4*, ale pokud hodnotím jako post-Endgame Marvelovku, tak je to mega pecka. A teď si musíme položit otázku "proč?" ... odpověď je jednoduchá a naprosto logická (přišlo by na to i 5leté dítě, ale feminazi výbor MCU bohužel tak vysokou inteligencí nedisponuje). Jinými slovy se jedná o skvělou oddechovku přeplněnou skvěle padnoucími cameo rolemi a odkazy jak na filmy, tak i na dění kolem nich ... to nemluvím o hláškách a komické brutalitě. Čili, pokud jste hyperkorektní vegani, tak místo SWJ-woke-PraguePride "mesydž" (kde díky Marvelovkám víme, že všechny vyspělejší mimozemské civilizace jsou buzny, bravo), dostanete akorát mrtvičku. Upřímně doufám, že tohle utrhne v kinech randál, a všechny feminazi Marvel štětky dostanou padáka jako jedna nejmenovaná, neschopná kráva z Pepsi, co si pokoušela hrát na ředitelku tajných služeb. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $621,954,035║ Tržby Celosvetovo $1,305,796,712▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Tak Shawn Levy túto komiksovú nálož neustál. Zas potvrdil, že je skôr priemerný režisér bez väčšieho talentu sa predať a zábavnosť zvláda tak na pól plynu. Vo výsledku to bolo až príliš veľké sústo na neho. Jednoznačná samoúčelná paródia, kde úlety pobavia ale niektoré úseky aj razantne brzdia. Jackman si to kradol viac pre seba než Reynolds. Záporáčka len taká šedá nevýrazná myška. Vidieť že Marvel kĺže po hrane, toto malo byť pre nich vzkriesenie ale je len čiastočné.  /videl v kine 2x: 70%/ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • V pracovně Happyho Hogana (Jon Favreau) se nachází hromada předmětů z ostatních MCU filmů. Patří mezi ně například časopis Forbes s obálkou Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) z filmu Iron Man 3 (2013), prototyp štítu Kapitána Ameriky a pohybující se kyvadlo z Iron Mana 2 (2010), nebo původní reaktor Tonyho Starka (Robert Downey Jr.) s nápisem: „Důkaz, že Tony Stark má srdce.“ (NiWi)
  • Když agent TVA řekne Deadpoolovi (Ryan Reynolds), že Wolverine (Hugh Jackman) je to jediné z Kanady, co za něco stojí, odpoví mu Deadpool: „Keep my country's name out of your fucking mouth“ („Drž jméno mé země dál od svých úst“), což je parafráze na větu, kterou řekl Will Smith na předávání oscarů v roce 2022 poté, co dal facku Chrisu Rockovi. (Hovadin)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama