Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedm smrtících zabijáků a jejich souboj o milionovou odměnu. Skvělá hvězdná sestava - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys a Common - dělá z filmu Sejmi eso ten nejžhavější akční hit roku. Film natočil Joe Carnahan - uznávaný režisér filmu Narkotika. Když mafiánský boss vypíše odměnu milion dolarů na pochybného lasvegaského varietního umělce Buddyho ‚Eso‘ Israele, který začal donášet FBI, raději pro něj federálové připraví luxusní úkryt. A tak zatímco si Buddy krátí čas v náruči žen, alkoholu a drog, brousí si na něj zuby pestrá směs odporných mafiánů, zuřivých zabijáků a bezcitných nájemných vrahů. Ti využijí cokoliv včetně motorové pily, granátů, brokovnic a nožů, jen aby Buddyho zlikvidovali a získali pro sebe lákavý milion dolarů. (Magic Box)

(více)

Recenze (409)

uzzi 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně velice dobrá stylizace atmosféra a akce, na druhé straně kostrbatý příběh s několika průstřely v logice. Na logiku si ale filmy jako je tento hrát nemají, tak bych čekal přímočařejší a méně roztěkaný děj - stříhalo se asi hodně. Postavičky ve filmu jsou kapitolou kterou nelze opomenout, taková skvadra se jen tak nevidí a škoda, že někteří nedostanou větší prostor - tady ale rozhodně film boduje, i když ti dva nejméně zajímavý zabijáci (vraždící černošky), dostanou prostoru nejvíce. Guy Ritchie je z tohoto filmu cítit na sto honů, ale na jeho nejlepší kousky "eso" nedosahuje. Je to ale zajímavý a rozhodně zábavný pokus, není promarněný, ale ani zcela naplněný. Ale na to serepes 65% ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Ctyri hvezdy dam.Snimek se mi libil,natoceno pro mne velice netradicnim zpusobem,jinak nez ostatni filmy s podobnym tematem a spoustou strelby.Pro mne byl nejlepsi maly karatista a samozrejme konec,ktery nam vse vyvrati a na ruby otoci. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Fajn Ritchieovka nebo jak to nazvat - opět tu máme spoustu postav, pár skvělých hlášek a tunu krve, ale celkově to nějak vázne. Nevím ani proč, ale místo nějakého zajímavého budování vztahů tady režisér vzal několik zabijáků, jednoho federálního svědka a dva agenty FBI, nahnal je do hotelu, chvíli je nechal se potkávat, pak rozpoutal masakr a doufal, že se vše vyřeší. Což o to, masakr byl super, ale pak některé postavy zmizí, aniž by byly vyřešené, jiné umřou a vše končí velikou pointou a zoufale nelogickým krokem hlavního hrdiny. Nevím, docela jsem se bavil, ale čekal jsem trošku více. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dobrá myšlienka, dobré obsadenie, dokonca až prekvapivé na to, že to bolo béčko, ale nenaplnilo to svoj potenciál. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Tento gangsterský snímeček měl u mě zaděláno chvílemi na sympatie, jen kdyby z toho režisér neudělal takovou bramboračku. Možná stačilo něco někde změnit a mohlo to být klidně za čtyři, pár povedených cool scén se ve filmu našlo, ale viz. výše, po závěrečných titulkách jsem měl pocit, že jsem sledoval zmíněnou bramboračku, škoda. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Buddy 'Aces' Israel se stane tercem vsech znamych a obavanych zabijaku, protoze vi veci, ktere by mohli seredne zamavat s vysokymi pohlavari americke mafie a dalsimi. Po foremni strance bajecne, ale dej zasmodrchany a nekonzistentni. Zbytecne velka halda zainteresovanych hrdinu v kterych se rychle ztraci prehled a reziser ani nema sanci dat kazdemu dostatek casu a prostoru, aby se projevil. Jedine vse nicici nihilisti jsou zapamatovani hodni zabijaci. Ale porad solidnich 55% ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

MOc postav, moc rychlý děj...člověk ani nestačí vnímat, kdo je kdo a závěrečná pointa tak nevyzní, jak by měla! ()

Drc 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý, i když poněkud ujetý námět se závěrečnou pointou spolu s chytlavou atmosférou je to pozitivní na tomto filmu. Jinak je vše utopené ve stylovém ale přesto nesmyslném násilí. Při pohledu na podobné filmy by se měla nabízet jen jedna otázka - opravdu si za zvyšujícíc se násilí ve společnosti nemůžeme, když jsou nám servírovány podobné jatka? ()

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Hype je svině! A to doslova, protože ta masivní nálož božských trailerů vytvořila iluzi něčeho, čím Eso nakonec vůbec není. Filmu tak nepodráží nohy nejen scénář, ale hlavně velká očekávání. Ano, očekávání předimenzované cool akce ve které se měla partička vrahounů střílet tak nádherným stylem, že bych prostě odpálil hodonocení na maximum a šel si ten masakr pustit podruhé, ale to se nestalo... Carnahanovi se jeho scénaristický pokus rozpadá pod rukama a mění se v nevyrovnaný experiment na téma "co nejvíc cool story" plný slabších okamžiků kdy se jen kecá a nářezových přestřelek, kterých je ale po hříchu velmi málo. Scénář stagnuje a šokující pointa je divná, i když se musí Carnahanovi uznat že s ní dokázal natočit poměrně zajímavý a stylový konec. 5/10 ()

Greny 

všechny recenze uživatele

zajisté mělo to chby, ale co je dneska bez chyby....příběh vrahů a okamžik kdy se z lovce stává kořist ()

Sufferer 

všechny recenze uživatele

„Oh hell yeah, we was just at the wrong place at the wrong time, so don't feel so bad, chief.“ Hlavnou zbraňou filmu je akcia, predovšetkým okolo nej sa všetko točí. Je založená na rýchlom videoklipovom strihu, ktorý nie je stroboskopický ale podtrhuje rýchly dynamický spád deja a v závere pekne prelína dve súbežné prestrelky na dvoch hotelových podlažiach. Joe Carnahan naverboval množstvo postáv (človek sa v nich ale nestratí) a pustil sa kľukatejšou cestou, avšak okráda diváka o možnosť “dať si dve a dve dokopy“ svojimi okatými “nápoveďami“, ktoré nastražil počas celého filmu, no aj napriek nim má záverečný twist svoj prekvapivý význam. Ak si na tom ale nepotrpíte a ste tzv. fanúšikom bez dumania je pre vás Smokin´ Aces tou správnou voľbou. ()

Macik 

všechny recenze uživatele

Vážení přátele, tak tohle tedy neberu.. Nemám nic proti, když režiséři napodobují mého oblíbence Ritchieho.. V tomhle případě je to ale tragédie.. Carnahan si hraje na drsňáka a překládá nám film, kterej není ničím.. Scénář je jak napsanej žákem 9. třídy základní školy na téma "Akční film snadno a rychle"..Akční scény mi připadají, že se nám Joe zasekl na 15.tém roku jeho pubertálního života neboť scéna s motorovkou ve mě vyvolala jen smích a poklepání si na čelo, čeho je pan režisér pro zachování COOLosti, ještě schopen.. Závěrečných 10 minut je pouze pro otrlé a předvídavost čiší z každé scény.. samozřejmě o bezemočním konci ani nemluvě! vážně, už dlouho jsem nebyl tak nasr*anej, že si někdo vzal Ritchieho do huby, jak v tomhle případě.. ()

fastum 

všechny recenze uživatele

Na mě možná až moc šílené, přesto jsem se docela bavil.. Závěrečné rozuzlení se dalo odhadnout už cca. v půlce.. No herci jsou příjemní, akce efektivní, prostě průměr.. ()

Delaney 

všechny recenze uživatele

Tenhle film v sobě neměl nic, co by mě aspoň trošičku zaujalo, takže nemůžu napsat nic pozitivního ani negativního... Vlastně rok po projekci se podezřívám jestli jsem to vůbec viděl... 30% ()

Ukko 

všechny recenze uživatele

Film s dobrým potencionálem. Stylový setting, styloví zabijáci. Náběh na mix mezi Pulp fiction a Sbal prachy a vypadni. Bohužel nedopadlo to zrovan nejlépe. Tvůrci se snažili o rychlé "hype" gangsterské dílko ale nevyšlo to. Chaotické, se zdlouhavým scénářem a trapným koncem, který celý film pohřbil. Za zmínku snad sojí jen výborná scéna s tajnýmo agentem a zabijákem ve výtahu. ()

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Reklama

Reklama