Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedm smrtících zabijáků a jejich souboj o milionovou odměnu. Skvělá hvězdná sestava - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys a Common - dělá z filmu Sejmi eso ten nejžhavější akční hit roku. Film natočil Joe Carnahan - uznávaný režisér filmu Narkotika. Když mafiánský boss vypíše odměnu milion dolarů na pochybného lasvegaského varietního umělce Buddyho ‚Eso‘ Israele, který začal donášet FBI, raději pro něj federálové připraví luxusní úkryt. A tak zatímco si Buddy krátí čas v náruči žen, alkoholu a drog, brousí si na něj zuby pestrá směs odporných mafiánů, zuřivých zabijáků a bezcitných nájemných vrahů. Ti využijí cokoliv včetně motorové pily, granátů, brokovnic a nožů, jen aby Buddyho zlikvidovali a získali pro sebe lákavý milion dolarů. (Magic Box)

(více)

Recenze (409)

charles3 

všechny recenze uživatele

Carnahan se snažil namixovat Tarantina s Ritchiem a cca dvě třetiny stopáže se mu to celkem daří, pak se do děje začínají vkrádat melodramatické tóny a Garciův zvrat. Jinak výborné obsazení a stylový soundtrack, využívající i Morriconeho méně známý motiv z Hodného, zlého a ošklivého. Při uvedení na ČT jsem ocenil tuzemské nadabování a otitulkování, co se týče identity postav. ()

D_Cooper 

všechny recenze uživatele

Přesně tento typ akčních filmů mě baví. Dokonale bláznivé postavy a scény, které se zarijí do paměti. Jen mi to přišlo celé nevyvážené co se týče děje, proto 3 hvězdy. ()

davidh76 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vělmi příjmená podívaná. Na Sbal prachy a vypadni od Guya Richieho to nemá, ale má to drive a pointa, kterou bych nečekal ani náhodou tu nejen je, ale je i zajímavá. ()

Vandislav 

všechny recenze uživatele

Nebyt poslednich patnacti minut, bylo by to za 5. Uzasna akce, perfektni postavicky, pribeh je pouze bonus. Bohuzel ke konci se reziser jakoby rozhodne, ze z nej udela gro celeho filmu, udela "prekvapive odhaleni" a soustredi se jiz pouze jen na to. ()

Vinczent 

všechny recenze uživatele

Klipovité až to občas šálí zrak, přesto zábavné, úchylné, akční a sexy(Alicia Keys). V záplavě postav se napoprvé moc nevyznáte,pobaví vás karate spratek či dementní nacistický bratři zabijáci. Spolu s dalšími killery se sejdou v jednom mrakodrapu kvůli odstranění svědka. A dál už jenom bum prásk a poslední zůstává a je to sranda a člověk se odreaguje. Konec je nepovedený a nehodný tak zábavného díla. Carnahan umí naroubovat zábavnou klipovitou jízdu ale nic víc než pobavení nenabízí narozdíl od Narkotik, který si mě získali. Líbila se mi scéna s Liottou a tim turkem ve výtahu, jak najednou vytasej bouchačky a kosej to do sebe i ve tmě. Takže příště by to chtělo míň postav a jejich větší vykreslení než jenom přehlídku lidí na odstřel. ()

whom 

všechny recenze uživatele

Napodobuje Snatch, nutno dodat, že dost špatně. Herci jsou nevhodně zvolení, děj zmatený a překvapivost děje lámana přes koleno. ()

babuca 

všechny recenze uživatele

aj keď možno niečistých 5 hviezdičiek a, ale predsa !!! Bavil som sa skvele, výborné výkony viacerých hercov, strhujúci dej a excelentné akčné scény !!! ()

Mirrabel 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobrá akční movie. Díky spoustě postav je to celkem zamotané, ale většina z nich se nedožije konce a finální pointy. ()

Jasmín 

všechny recenze uživatele

Asi jsem na tuto bezduchou snahu o vystřílení jednoho hotelu kvůli sfetlýmu jakoby šéfovi mafie neměl dostatečně patetickou náladu. Prostě to se mnou nic neudělalo, doufám, že už to nikdy neuvidím. ()

padlar 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se vysloveně těšil. Ale nekonec jsem nevěřil vlastním očím, na co se to vlastně dívám. Ke konci jsem vysloveně bojoval s vlastní touhou televizi vypnout. Jedinou hvězdičku dávám za zajímavé karetní triky, které ve filmu Buddy Israel místy předvádí. ()

Choucas 

všechny recenze uživatele

Ač nemám tyhle konspirace rád, nemůžu u tohodle filmu říct že jiný člověk by ho nenatočil líp. Měl to točit Guy Ritchie, tohle on umí. Tohle je pro mně moc přeplácaný, krvavý, přehnaný - jako trio bratrů neonácků který by pasovali spíš do nějakýho postapokalyptickýho světa, duo nafintěnejch vraždících modelek co by pasovali spíš do puberťácký komedie nebo ten malej brejloun co trénuje karate sám se sebou a jeho babička si hraje s vibrátorem. Jako film na pozadí k jiný činnosti nebo na kalbu to dokážu skousnout, ale na Ritchieho filmy to nemá. Ikdyž je leckdo pomluví ()

Upswing 

všechny recenze uživatele

Parádny filmík, ktorý mi neuveriteľne do teraz unikal ... Škoda toho strašne ukecaného začiatku, kde musíte dávať pozor na každú vetu - našťastie výborný dabing. Na titulky pri tomto filme zabudnite, je to klip za klipom a kým sa spamätáte je strih, na čítanie nie je čas! Samí dobrí herci ktorí majú možno aj málo priestoru a kým sa rozkukáte začne sa to medzi sebou strielať a je ich čoraz menej a menej. Rád si ho pozriem ešte raz. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Brilantní podívaná, neboli akční nářez roku 2006. Již samotný název vystihuje pointu celého dění !! Není třeba delšího komentáře a šetřit superlativy, zaslouženě 100 % ()

MZZ odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý trailer... jinak plno nudných keců a žádná akce.. u tohodle filmu se musí přemýšlet, co se říká, a je toho hodně a je to nuda ()

virus5161 

všechny recenze uživatele

ta třetí za casting ... a asi ipus druhý. scénář o h..ně. vypointivané dialogy ? cccco že ? a vůbec, žádná třetí nebude. druhá za casting. ()

Jurys 

všechny recenze uživatele

Akční film s geniálním nápadem a originální zápletkou. K tomu hvězdné obsazení, co tedy schází k úspěchu? Jak to bývá u krvavých akčňáků, scénář není nikdy perfektní. Ale když je v něm chyba za chybou, kdy na konci si říkáte, jak tohle mohlo všechno projít, je to trochu moc. Joe Carnahan si vzal pořádné sousto vyprávěním několika příběhových linií, které ze začátku nic nenabídly, což nahradily v druhé části, kde se Carnahan snaží vysvětlit všechno najednou. Všechny provázky se tedy místo hezkého uzlu na konci změní v nepřehledný chaos. Občas jdou situace mimo logiku a je těžké to ignorovat, i když kolem létají kusy těl. Film ale zachraňují skvělé herecké výkony, zajímavé postavy a akční scény. Zvláště Ryan Reynolds je bezchybný a z konečné scény mi naskakuje husí kůže. Kdyby byl scénář propracovanější, mohla ze Sejmi Eso být klasika. Takhle je to jen lehce nadprůměrný akčňák. ()

evita_ 

všechny recenze uživatele

Zmes skvelého akčného filmu s dávkou humoru, vhodne načasovaného a nadávkovaného. Jednotlivé skupinky nájomných vrahov boli ako vystrihnuté z katalógu najväčších magorov planéty. Ani neviem, kto z nich mi najviac prirástol k srdcu. Každá skupina, či jednotlivec mali niečo, čím ma absolútne očarili...Každý z nich by si zaslúžil nejakú cenu, alebo aspoň diplom, boli bezkonkurenční...Tak trocha som už ku koncu šípila, čo by mohlo byť vo veci, ale teda ani omylom som to nedomyslela do konca. Jednoznačne však môžem povedať, že ujo svojim konaním by rozhodne titul otec roka nezískal....Ale vlastne to je jedno....Rajen sa o nich postaral...o oboch...zimomriavkovo. ()

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Reklama

Reklama