Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (685)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Když si po pěti minutách filmu vzpomenete na epizodu "Pickle Rick" z Ricka a Mortyho a šestkrát si jí v průběhu celou přehrajete v hlavě, je jasný, že je s filmem něco v nepořádku! Absence napětí i všeho, co by diváka dokázalo kovat do křesel, je prostě znát. Příběh je blockbusterová rutina, kdy některý charaktery vyloženě lezou na nervy (mě osobně Peña). Režie je navíc hodně líná a bez nápadu (až na pár COOL výjimek ke konci), sice se povede pár fórů, kterým se člověk uchechtne, po pár minutách ale už vlastně neví, že se staly. A přesně tak je to po celou dobu - z kina jdete s pocitem, že jste vlastně dvě hodiny seděli v sále, aniž by vůbec běžel film! Tříhvězdičková rutina (dávám dvě)... divím se, že to Marvelu pořád všichni žerou. "I am a pickle!" ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Mimo akci jen taková rodinná (čímž myslím dětská) pohádka. Což nevidím jako velký zápor, ale to studio už dokázalo víc. Přeju jim ten úspěch, že značka stigmatizující své fanoušky do vod nerdů a fanboyů se v poslední dekádě transformovala v nejvíce mainstream filmové studio, které má sociopolitický podtext vycházející ze srdce, popkulturní narážky i vtipy na sebe, čímž dokázala oslovit různé diváky z celého světa, ale poslední dobou těží víceméně jen z toho. A to je docela škoda. Ovšem cameo Stana Lee je jedno z nejlepších. P.S. Nečekejte na post-titulkovou scénu, není tam žádné cameo a je to jen opakování jedné rádobyvtipné scény během hlavní stopáže. Mezititulková je OK. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Těžká pohodička a pro mě velké překvápko. Ant-Man zůstává svůj, prdí na osudovost Avengerů a přináší sympatickou oddechovou jízdu, která zvládá pracovat s hodně postavami a celou dobu drží pohromadě, přestože humor je občas repetitivní a akce natolik cheesy, že je klaďasům skoro zbytečné fandit. Stylisticky žádná velká třaskavina, ale Reed sype z rukávu dostatek zábavných nápadů, hrdinové jsou sami o sobě vesměs skvělí (stejně tak i jejich představitelé) a vyprávění dobře graduje a smysluplně spojuje hned čtyři aktivně jednající subsvěty. Vážně jsem se bavil a provinile se fakt necítím... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

A je to tu znova. 20. marvelovka v pořadí a vlak pořád jede. Peyton Reed se vrací s režií, a to je jenom dobře. Děj se posouvá o dva roky a dost jej poznamenaly události Civil War. Scott má domácí vězení a Hank s Hope jsou psanci. Scottovi kámoši se poctivě živí jako navrhovatelé zabezpečení domácností. Když se naskytne možnost, že by se mohla vrátit Hankova žena Janet, hodlají se toho s Hope ujmout. Scott je do toho taky zapleten. Tato technologie ale samozřejmě láká a další lidi a tím začíná nekonečná honička o to, kdo ji získá. Film srší humorem stejně jako jeho předchůdce. O většinu fórů se zase stará Michael Peña. Akce je taky dost dobrá. Možná mi tu trochu vadila nepřítomnost nějakého výrazného záporáka. Do děje zavítá pár nových postav, které ho oživí. Nemůže samozřejmě chybět Stan Lee. Potitulková scéna nám odhalí propojení filmu s událostmi Infinity War. Máme se na co těšit. :) Letos už teda jenom Venom. I mravenci jsou opět super. "Je to sérum pravdy!" :D Recenze ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Neviděli jste někdo náhodou chlapa, jak nese barák?" Já ho viděl. A taky jsem viděl mravence, sérum pravdy použité na idiota, dodávku v roli skateboardu, notebook představující autokino či proměnu angličáků v trhače asfaltu. To všechno mě bavilo, ale v kvantové fyzice mám drobné mezery, takže nemohu zcela docenit předpokládanou genialitu projektu a děj je vlastně pouze o tom, že se hledá máma. Sice poměrně zábavně, ale já jsem byl minulý týden docela hodný, takže jsem si zasloužil o trochu víc. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Po filmu Thor: Ragnarok (2017) se jedná teprve o druhý snímek z Marvel Cinematic Universe, jehož hlavní záporák byl ženského pohlaví. (NiWi)
  • Jubilejný dvadsiaty celovečerný film Marvel Cinematic Universe. (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčelo se od 1. srpna do 20. listopadu 2017 ve dvou státech USA – Georgii a Kalifornii. (Varan)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama