Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co by bylo umění bez obětí? To záhy zjistí dvanáct nadaných studentů baletu, kteří každou hodinu každého dne věnují přípravě na své životní poslání. Strhující drama "Tanec s vášní" od uznávaného režiséra Nicholase Hytnera (Šílenství krále Jiřího) pojednává o semknuté skupince tanečníků, kteří musí obětovat svůj soukromý život a pravidelně trénovat v rámci příprav na recitál, který rozhodne o tom, který z nich nastoupí na výběrovou a velice prestižní americkou baletní akademii v New Yorku. Ve snímku se představují talentovaní profesionální tanečníci včetně Amandy Schullové, Zoë Saldanové, Ethana Stiefela, Sascha Radetsky a Shakiem Evans. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Philippa 

všechny recenze uživatele

V Tanci s vášní je možné užít si zdařilá taneční čísla, hlavně pak finální scénu. Jak se dá ,pro někoho nezáživný balet netradičně pojmout? Tanečníci jsou opravdu špičkou, ale to zřejmě ocení ti, kdo trochu ví o čem je řeč. Dokonce se celkem i své herecké úlohy zhostili s grácií. V tomto žánru tanečního filmu je to pěkná podívaná, ale jinak okoukaný příběh, co už jsme tolikrát viděli, ()

smitka8 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších tanečních filmů. Je v něm všechno, co se baletu týče - obrovská dřina, talent, vytrvalost a bohužel i poruchy příjmu potravy,... Příběh je samozřejmě dost prostý, ale skvěle to vykompenzují výborné taneční choreografie. Hlavně ta poslední je úplně dokonalá. Final Dance Scene ... 6/10 ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Vím, že dějově je to téměř o ničem a sledujeme jen starý známý otřepaný příběh. Zasazení do baletní školy a důraz na tanec ale přecejen přináší něco trochu víc originálnějšího. Osobně mám pro tento film trochu slabost. Závěrečná scéna je dokonalá (koho by napadlo dát Jamiroquaiovu píseň dohromady s baletem? :) ) ~(4,3)~ ()

Lina 

všechny recenze uživatele

Další 70% záležitost. Příběh tři hvězdy, taneční výkony určitě čtyři, možná i víc. Klasický balet a možnosti toho moderního, který se mu klidně může vyrovnat. Jde o jeden ročník výběrové baletní školy s různými typy studentek a studentů, včetně učitelů, s nimiž se dá příležitostně zaplést. Krásná podívaná a poctivá baletní práce, takže jsem v hodnocení přidala. ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

To, co bylo v úžasných tanečních scénách, škoda, postrádaly herecké výkony a zachránili to trošku leda sympatičtí herci. Ačkoli mě na příběhu lautr nic nepřekvapilo, čekala jsem, že to dopadne uvěřitelněji, dalo se na to koukat. Poslední choreografie mě taktéž nenadchla, ale byla ve filmu znát snaha o jistou originalitu, která se tam úplně neztratila, ale nevynikla tak, jak by měla. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama