Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co by bylo umění bez obětí? To záhy zjistí dvanáct nadaných studentů baletu, kteří každou hodinu každého dne věnují přípravě na své životní poslání. Strhující drama "Tanec s vášní" od uznávaného režiséra Nicholase Hytnera (Šílenství krále Jiřího) pojednává o semknuté skupince tanečníků, kteří musí obětovat svůj soukromý život a pravidelně trénovat v rámci příprav na recitál, který rozhodne o tom, který z nich nastoupí na výběrovou a velice prestižní americkou baletní akademii v New Yorku. Ve snímku se představují talentovaní profesionální tanečníci včetně Amandy Schullové, Zoë Saldanové, Ethana Stiefela, Sascha Radetsky a Shakiem Evans. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nenudila jsem se ani vteřinu. Určitě to bylo lepší než dvojka, i když ta měla chvílema víc šťávy. Pořád váhám, jestli dát 3 nebo 4 hvězdy, ale nakonec se přece jen přiklaním ke třem. Ten děj byl tak tupý a průhledný, že to celou dobu film bohužel kazilo. Moc balet nemusim, ale docela mě to bavilo. 60%. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Na tie slečny sa naozaj krásne dívalo. Film mal síce pár hluchých miest. Chvíľami sa nevyhol aj miernemu romantickému patosu. Lenže tá hudba a balet to velice vyvážili. A akokoľvek som Jody fandil, mojou favoritkou tu bola Maureen. Tak zmyselná bola. Až mi je bolo celkom ľúto čo všetko musela obetovať pre balet ... ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru velmi slabý film, kdy se všechno točí jenom okolo baletní akademie, dneska se neubráním srovnání, dvojka je mnohem lepší, nevezmou ji a tak se film netočí jen okolo baletní akademie, tenhle film má možná nějaký cíl nebo myšlenku, ale hrozně moc mu chybí, dokonce si myslím, že ani konec to nezachránil. Film moc nedoporučuji, mám sice ráda filmy tohoto žánru, tento se však moc nepovedl. Podívejte se sami a rozhodněte se podle sebe, mi se nelíbily ty hluché míst a celkově byl tento film podle mě nudný, akorát na usnutí. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to jiné než ostatní teenagerovské filmy, rozhodně tomu přidává fakt, že se tam jedná o balet a vážnou hudbu, pokud nepočítám konečně představení, kde se vše smíchalo. Každopádně příběh je podprůměrný, nic překvapujícího, konec je od začátku jasné plus na konci výchovné poučení, to si přece tvůrci nemohli nechat ujít, ale taneční scény a zkoušky baletu jsou ve filmu vážně velkým zážitkem, tak proto 3*. ()

Šiftíček 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem poprvé viděla na tanečním soustředění a už tenkrát se mi hrozně líbil. Od té doby, kdykoli jsem mohla, jsem si ho pouštěla znova a znova. Sice jde o klasický příběh s průměrným a předvídatelným dějem, ale i tak to nestrádá na kvalitě. Bravurní taneční výkony - přála jsem si být na jejich místě na jevišti :) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama