Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co by bylo umění bez obětí? To záhy zjistí dvanáct nadaných studentů baletu, kteří každou hodinu každého dne věnují přípravě na své životní poslání. Strhující drama "Tanec s vášní" od uznávaného režiséra Nicholase Hytnera (Šílenství krále Jiřího) pojednává o semknuté skupince tanečníků, kteří musí obětovat svůj soukromý život a pravidelně trénovat v rámci příprav na recitál, který rozhodne o tom, který z nich nastoupí na výběrovou a velice prestižní americkou baletní akademii v New Yorku. Ve snímku se představují talentovaní profesionální tanečníci včetně Amandy Schullové, Zoë Saldanové, Ethana Stiefela, Sascha Radetsky a Shakiem Evans. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to jiné než ostatní teenagerovské filmy, rozhodně tomu přidává fakt, že se tam jedná o balet a vážnou hudbu, pokud nepočítám konečně představení, kde se vše smíchalo. Každopádně příběh je podprůměrný, nic překvapujícího, konec je od začátku jasné plus na konci výchovné poučení, to si přece tvůrci nemohli nechat ujít, ale taneční scény a zkoušky baletu jsou ve filmu vážně velkým zážitkem, tak proto 3*. ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Možná ten nejlepší film o tancování za poslední dobu. Jestli se vám líbil Flashdance tak je to film pro vás. I výkony, které povětšinou neherci předvádějí jsou uspokojivé, zvláště pak na baletním jevišti. Balet na Michaela Jacksona sice asi není to pravé ořechové pro uctívače Labutího jezera, ale kdo jen trochu dokáže ocenit nečí umění musí smeknout. Tak jako já. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Na tie slečny sa naozaj krásne dívalo. Film mal síce pár hluchých miest. Chvíľami sa nevyhol aj miernemu romantickému patosu. Lenže tá hudba a balet to velice vyvážili. A akokoľvek som Jody fandil, mojou favoritkou tu bola Maureen. Tak zmyselná bola. Až mi je bolo celkom ľúto čo všetko musela obetovať pre balet ... ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

V roku 2000 bol inatocene  2 filmy s tematikou baletu - Dzejmi Zvoncek hral vo filme Billy Elliott /dal som tomu 30%/ a neznamy rezsier Hytner natocil tuto planobu Ktora navyse v kinach komplet zhorela, co ma amximalne potesilo. Tak ako isty mnohobodovy uzivatel tuna nenavidi  film Birdman 2014 tak ja sa otvorene hlasim k tomu ze nenavidim tento film. To nie je vsetko, tak akov Antckom Rime sa po punskych vojnach ujalo slovne spojenie  ze Cēterum (autem) cēnseō Carthāginem esse dēlendam, tak ja to trochu upravim na ceterum /Autem/ censeo Center Stage esse delendam 0 % ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Balet je dřina, houžev, krev a slzy. No a baletní škola rovná se drezuře nejtěžšího kalibru. Tudíž to, co předvedli všichni zúčastnění, ať už baletky, tanečníci či nepřehlédnutelný Kulik (pozn. ruský krasobruslař), je suprskvělá záležitost, pastva pro oči a dokonalé uspokojení mé divácké duše. Ke všemu chybějícímu jsem lhostejná, páč mě utáhli na špičkách! Demi plié, grand plié, něžně promnu svoje piškotky a jdu do plných! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama