Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Ak vyhráte stotisíc dolárov a stratíte tiket, máte zlú karmu! Ako ju napraviť? Nič nie je stratené, musíte len rýchle odčiniť všetky svoje životné hriechy, spáchané do dnešného dna. To je teória, ktorou sa riadi aj nešťastník Jason Lee ako Earl Hickey, ktorý kamsi zapatrošil vzácny výherný tiket na sumu, ktorá by ho zaručene vytrhla z biedy. Podarí sa mu udobriť s vlastným osudom tak, aby mu osvietil cestu k ukrytému tiketu ešte do uzávierky vyplácania výhier súťaže? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (760)

Tosim 

všechny recenze uživatele

-TEĎ UŽ VÍM, JAK JIM ZAPLATÍM! -OTŘEŠ SI TY PRACHY O VLÁDNÍHO PTÁKA? Dlouho jsem tento seriál ignoroval, jaká to chyba, naprosto přímý tah na branku co se týče komediálnosti a nekorektních fórů a na straně druhé originální dějové kličky, které se týkají Earlova záměru (až na výjímky) a ve stejném gardu dovednost vykřesat pozitivní konce z řady negativních událostí. 70%. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Nemám co vytknout, tohle je nejlepší (hraný) americký seriál (aspoň tedy pro mě). Není tam ani jedna postava, která by mě něčím iritovala, naopak čtveřice hlavních hrdinů (Earl, Randy, Darnell /AKA Crabman/ a Joy) chrlí díl co díl jednu skvělou hlášku za druhou. Velkým plusem je i místo, kde se (víceméně) celý děj odehrává, ospalé maloměsto Camden. A samozřejmě hlavně ten skvělý nápad se seznamem a karmou. Jason Lee je jako Earl bezkonkurenční, (anti)hrdina jak má být, ale mým největším oblíbencem je rozhodně Crabman (jehož empatii, především ve vztahu s ďábelskou Joy, bych chtěl mít :-)). Celé čtyři řady jsem zhlédl na PrimaCool, tedy v dabované verzi, se kterou však nemám sebemenší problém (Rychlý, Tůma a další jsou perfektní). My Name Is Earl skončilo už v roce 2009, ale ten otevřený konec snad dává alespoň minimální naději, že se dočkáme dalších pokračování- a bylo by to jenom dobře, protože seriál neztratil nic ze svého humoru ani v dalších sériích. Jasných 5/5. (Doporučuji seriál s podobnou atmosférou- Raising Hope (Vychovávat Hope)). ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Earl vedl poměrně spokojený život plný drobných nesrovnalostí. V opilosti se omylem oženil s těhotnou Joy a jejich další dítě svou černou barvou pleti dávalo tušit, že důvodem těhotenství nebyla Earlova spermie. Earl to v klidu přešel s plechovkou piva v ruce a jednoduchými krádežemi s pomocí svého zabržděného bratra Randyho udržoval životní standard rodiny. Jednoho dne se však Earl čelně střetl s jiným významem slova karma, než je průtokový ohřívač vody. Pochopil zákon příčiny a následku a rozhodl se napravit všechny své minulé hříchy. Jelikož je Earl v konání dobra naprostým nováčkem, tak je samozřejmé, že při snaze napravit minulé hříchy se občas dopouští nových pochybení, což je pro nezaujatého diváka velmi zábavné. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších komediálních seriálů vůbec. Každej druhej díl je naprosto geniální a ty ostatní jsou přinejmenším děsně vtipný.. Anií nevim kdy sem se u nějakýho seriálu tak skvěle bavil a už vůbec nevim co by tomuhle seriálu šlo vytknout, Earl je fakt týpek k pohledání a Randyho proslovy prostě nemaj chybu a každej díl je zajímavej a hlavně vtipnej. Ale zase na druhou stranu, se Earl asi nebude líbit všem, i když z mýho pohledu to je dokonalost sama ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

První série byla skvělá a přirozeně vtipná, bohužel však seriál rychle ztrácel svojí úroveň. Také se mi nelibilo, že se Earl mnohdy choval jako úplný slaboch. Být hodný přece neznamená být blbý a karma znamená asertivnost. A tak s každou další epizodouu ubývalo vtipností a zároveň přibývalo těchhle hloupostí, až jsem se na to ve finále přestal dívat. S1=5* S2=4* S3=tady už jsem neviděl všechny díly ale spadá do kategorie 3* a ze 4S uz jsem pravděpodobně neviděl nic. PS:ve své době jsem měl seriál moc rád, škoda že to dopadlo takhle. ()

Galerie (401)

Zajímavosti (51)

  • Epizoda měla mít pokračování v 5. sérii, která ovšem kvůli klesající sledovanosti nevznikla. (LEGACY)
  • Catalinino (Nadine Velazquez) vyprávění je parodií na jihoamerické telenovely. Milence Cataliny v jejím příběhu si zde pak zahrál Miguel Varoni, jenž hrál v mnoha telenovelách a několik jich i sám režíroval a produkoval. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama