Reklama

Reklama

Čtyři oběti. Čtyři bolestivá tajemství. Aidan Breslin je zkušený detektiv, který se stále nevzpamatoval ze smrti své manželky. Zatímco vyšetřuje případ nezvykle brutálních masových vražd, zjišťuje, že existuje nějaké děsivé spojení mezi ním a vrahem. Klíčem se zdají být biblická proroctví spojená se čtyřmi jezdci Apokalypsy: Válkou, Hladem, Morem a Smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Příběh je béčko jako sviňa, které každou minutou sklouzává od zajímavého do druhořadého a velmi neoriginálního děje. Ale na druhé straně je v hlavní roli Dennis Quaid. Neskutečně si film užívá a je radost ho sledovat jako znaveného a ošuntělého detektiva (opak proti - pro něj - úspěšnému Úhlu pohledu). A Jonas Akerlund na režijní stoličce se vrací se svými svižnými montážemi a makrozáběry - jak osvěžující je jejich použití u obyčejné žánrové detektivky. 60 % ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Jezdci apokalypsy jsou podle mě lepší, než jejich zdejší hodnocení. Samozřejmě, zápletka není nijak originální (se7en a spousta dalších), nicméně v žánru tajemných nábožensko-filozoficko-psycho-sériových zabijáků, jsou Jezdci apokalypsy určitě to lepší, co můžeme vidět. Dennis Quaid podal stabilně slušný výkon, Ziyi Zhang je čím dál krásnější a byla tu velkým oživením. Závěr (filmu, ne komentáře) - z hlediska pointy velice dobrý, ovšem z hlediska závěru jako takového nic moc a to je asi důvod proč nakonec dávám jen 3* a ne 4*. 70% ()

Reklama

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Zapletka i pres pocatecni nadeje prosta a bohuzel hlavne zbytecne emotivni, stejne jako samotny finale. Navic dost prezvratovano. Napeti je pak budovano predevsim vizualni a hudebni slozkou, nikoli vsak dejem, potazmo scenarem. To, ze se tam tolik mluvi, taky neprospiva. Takova bible emaru. Ale atmosferu ma, to se musi nechat, Akerlund neni lemra. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Nemastná, neslaná slátanina snažící se sklouznout na současné drsné vlně. Quaid je sice fajn, ale tímto filmem se ( opět ) pouze dokázal posunout blíže k hranici zapomnění, zajímaví herci jako Stormare, nebo Fugit se tam jenom mihnou ( asi vědí proč ). Takže mi z toho vychází ( řemeslně sice dobře natočená, ale ) naprostá zbytečnost, na kterou si za pár let nikdo nevzpomene. Různé technické vychytávky, které vcelku dobře fungovaly v režisérově předchozím dílku SPUN, zde dle mého názoru sedí, jako pěst na oko....upřímně řečeno, je to prostě bezbarvá laciná kravina. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Začátek naznačoval hodně kvalitní thriller, kterej by se měl nést v podobným duchu jako třeba se7en a Dennis Quaid se v hlavní roli jevil taky dobře, jenže to sem ještě netušil, jaký zvraty a jakou pointu na mě film chystá, ten první zvrat bych ještě přežil, ale ta závěrečná pointa mě fakt přímo zhnusila, to bylo něco tak chabýho, ubohýho a tak strašně lacinýho, že už snad nic horšího vymyslet nešlo, navíc, i když je Ziyi Zhang krásná, tak na tuhle roli se fakt nehodila a celej dojem z filmu ještě víc kazila a znehodnocovala, i když se celkem snažila a vlastně jí nelze ani nic moc vyčítat, jen to prostě nebyla role pro ní, nebo lépe řečeno ta postava vůbec neměla vniknout. Po skvělým začátku to je fakt velký zklámání, že to během 70 minut stačilo sklouznout tak nízko ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roli Krupy hrál původně Neal McDonough. Natočil všechny své scény, ale téměř rok poté nebyl k dispozici k dotáčkám v Chicagu, nahradil ho proto Chelcie Ross. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy si Aidan Breslin (Dennis Quaid) omývá obličej v umyvadle, si namočí i vlasy, po střihu však má vlasy zase suché a učesané. (dandislav1991)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno