Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

drake31 

všechny recenze uživatele

Prvý krát keď som tento film videl, boli dosť blbé podmienky a mám pocit že som ho ani nedopozeral ... ale teraz som si to dal ešte raz. Klasický klišéovitý príbeh ktorý sme mali možnosť vidieť nespočetne krát, ale jeho spracovanie v tomto filme sa mi nejakým spôsobom zapáčilo, možno istú zásluhu má na tom americký futbal. Dwayne Johnson je macher a je na ňom vidieť že si tu úlohu užíva a baví ho to (ako v každom jeho filme). Rodinný film ktorý sa podaril, prekvapil a čo je hlavné nenudil ... je jedným z mala podobných filmov, ktoré sú naozaj skvelé. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Taková rodinná oddechovka typu "Když jste viděli jednu, viděli jste všechny". Ale Dwayne Johnson mě kupodivu mile překvapil, netušila jsem ani, že má takový komediální talent. I výkon malé Madison Pettis byl pozoruhodný, takže i když to bylo vcelku o ničem, ti dva to u mě vytáhli alespoň takhle vysoko. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Půvabná prstýnková princeznička přitančí před pana panovačného podnájem požadujíc. Překvapený podrážděně prská, pak pracně počítá, paměť pečlivě prozkoumává. Povolává poradkyni, pomoc prosí. Pak pln pochyb pomalu přijímá post papá. Potíže přijdou posléze, porušením povinností pošramotí pověst. Potrestání potvrzeno: plnit přání princezny. Proplouvajíc parketem panovačný pochopí. Připravené plány projdou pozitivní proměnou. Poetická podívaná příjemně pobaví. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalsich rodinnych komedii, kde sa akcny hrdina Dwayne Johnson pokusa o komedialnu rolu, takze ide po Schwarzeneggerovych stopach. NIe som proti, pokial si bude aj nadalej vyberat kvalitne akcne filmy. Avsak viete si predstavit Johnsona ako tancuje balet? Pre mna taka mila priemerna rodinna komedia.... 16.04.2008 ________ Dwayne Johnson - (Joe Kingman) +++ Madison Pettis - (Peyton Kelly) +++ Kyra Sedgwick - (Stella Peck) +++ Roselyn Sanchez - (Monique Vasquez) +++ Morris Chestnut - (Travis Sanders) +++ Hayes MacArthur - (Kyle Cooper) +++ Hudba: Nathan Wang +++ (Videl v kine 15.04.2008) +++ ()

corona 

všechny recenze uživatele

Každý veľký akčný hrdina má občas slabú chvíľku, Arniemu prerastaly cez hlavu deti v škôlke, Sly nezvládal mamičku, Vina dala do pozoru rodina plná detí a Jackie musel zachraňovať nemluvňa, no tento pokus bol si najhorší. The Rock (aj keď si tak už nehovorí) by sa mal radšej vrátiť k tomu, čo mu ide najlepšie a to mlátiť ľudí a rozbíjať majetok, mňa to jeho veľmi oceňované herecké umenie, v tomto filme nejako minulo. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Posledný Disney film s názvom Buena Vista Pictures Distribution. (Zeker)
  • Film bol dodaný do kín pod falošným názvom „Ribbon“. (Zeker)
  • Futbaloví rozhodcovia boli z Asociácie futbalových funkcionárov Nového Anglicka. (Zeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno