Reklama

Reklama

Hráči

(seriál)
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2015–2019), 22 h 16 min (Minutáž: 25–33 min)

Tvůrci:

Stephen Levinson

Hrají:

Dwayne Johnson, John David Washington, Omar Benson Miller, Donovan W. Carter, Troy Garity, Jazmyn Simon, Rob Corddry, London Brown, Brittany S. Hall (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(47)

V tomto novém komediálním seriálu si někdejší superhvězda Spencer Strasmore (Dwayne "The Rock" Johnson) dává do pořádku svůj život po ukončení kariéry a radí jiným současným i bývalým hráčům, jak se orientovat ve světě fotbalového byznysu. Seriál Hráči od scenáristy Stevea Levinsona zkoumá životy skupiny současných i bývalých hráčů amerického fotbalu. Dwayne Johnson se představí v hlavní roli někdejší fotbalové hvězdy Spencera Strasmorea. Mezi další postavy patří vždy dobře naložený Charles, který ukončil kariéru vrcholového sportovce a hledá nové uplatnění; soutěživý a duchovně založený Ricky, současná senzace amerického fotbalu; finanční poradce Joe, který se zoufale snaží zapadnout; agent špičkových sportovců Jason; profesionální fotbalista Vernon, pro něhož je v životě nejdůležitější rodina; bývalá manželka špičkového atleta Julie; sportovní reportérka Stephanie Michaelsová, která je zamilovaná do Spencera, a vdova po jednom ze Spencerových nejbližších přátel, Tina.

Spencer Strasmore (Dwayne "The Rock" Johnson) a jeho chlapci jsou zpět, aby to "roztočili" ve zbrusu nové řadě úspěšného komediálního seriálu z produkce HBO od Stevea Levinsona (Vincentův svět), který zkoumá extravagantní svět vrcholového amerického fotbalu ve floridském Miami. Druhá sezona se ponese ve znamení ještě větší soutěživosti a komplikací než kdy dřív, neboť v honbě za trvalým úspěchem a slávou se postupně začínají stírat hranice mezi profesním a osobním životem. Někdejší superstar amerického fotbalu Spencer, který se po ukončení kariéry snaží prosadit jako finanční manažer, je nucen čelit démonům ze své minulosti, když stane v boji muže proti muži s největším lichvářem Andrem Allenem. Spencerovi nejbližší přátelé a klienti se mezitím ze všech sil pokoušejí nalézt pevnou půdu pod nohama - ponížený Ricky zkoumá své možnosti volného hráče a poznává otce, který ho kdysi opustil, Charles musí coby čerstvý rodič sladit rodinný život s profesionální kariérou a Vernon se vyrovnává s životem mimo hřiště. Na pomoc Spencerovi s lukrativními fotbalovými smlouvami a velkými osobnostmi opět přichází i jeho nestoudný obchodní partner Joe, pragmatický agent Jason a přítelkyně a sportovní reportérka Tracy. Spencer a jeho skupina záhy pochopí, že uspět v byznysu, kde platí: "Dej do toho všechno, nebo se na to vykašli," ve skutečnosti obnáší být neustále připraven bojovat o větší množství dolarů, kontraktů i respektu. (HBO Europe)

(více)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (75)

Raziel811 

všechny recenze uživatele

2 sezony zhlédnuté za 2 dny - to si myslím mluví za vše. I když mne americký fotbal vůbec nezajímá, seriál je zajímavou sondou ne za oponu, ale na dění kolem a ukazuje víceméně drsný svět byznysu, který dokkáže převálcovat každého. Výborného Johnsona doplňuje skvělý Corddy a tato ústření dvojka je tahounem napříč celým příběhem. Dejte tomuto seriálu šanci a nebudete litovat. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Umělohmotná pozlátka dostávají prý větší šmrnc, když na ně nachčije někdo známý, někdo v kurzu. Někdy to stačí, jindá bohužel. Tady v tomhletom jsou sice známý ksichty, ptáky rolující čubky, drahý káry, spousta velkejch svalů, drahejch vohozů a prázdnejch gest, keců a emocí. Nuda pane Skálo, nuda. Radši dej do držky nějakýmu jinu ultra narvanci, ať hnuskám a tupáčku vlhne a tuhne. ()

Reklama

Strike 

všechny recenze uživatele

První dva díly táhnul jen Rock, ale pak se z toho stal velmi dobrý pohodový seriál. Kdo má rád věci okolo amerického profesionálního sportu, jako já, tak se mu to bude nejspíš líbit. Trochu doufám, že v dalších sériích se budou věnovat více i jiným sportům (cameo Birdmana samozřejmě potěšilo). Obsazení bez výhrad - Rock je boží a neskutečnej sympaťák, Rob Corddry a mladej Washington jsou výborní. ()

klerik

všechny recenze uživatele

Čakal som, že tvorcovia pojmu tému viac veľkolepo (vrátane nejakách hustých záberov na hru). Lenže začínajú dosť opatrne a rozoberajú "obyčajné" problémy hráčov, resp. bývalých hráčov. Divoké večierky, pekné autá, ženy, ako aj hrdinovia občas pripomenú CALIFORNICATION, ale zatiaľ chýbajú vážnejšie témy, resp. originálnejšie trable hrdinov... ()

Vimrak158 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je masakr ! Takhle podařenou seriálovou kombinaci sportovní seriálové komedie a lehkého drama, jsem dlouho neviděl. Rockovi je role šitá na míru a je to on, kdo je hlavním tahounem celého seriálu. Seriál pojednává o sportovních finančních poradcích v podání právě zmiňovaného Dwayne Johnsona a Robba Corddryho. Už od pilotního dílu je seriál nabitý tolika pozitivní energií, že se člověk od něj nemůže odtrhnout. Každý díl trvá přibližně 25 minut a příjemnou rychlostí uteče dříve, než se vůbec do dílu naplno zadíváte. Je zvláštní, že u jiných seriálů či sitcomů je kolikrát 25 minut možná až příliš, ale u Hráčů to prostě a jednoduše nestačí. Seriál se odehrává v Miami, ve světě NFL - amerického fotbalu a tudíž bych ho doporučoval zejména fandům sportu, nebo alespoň minimálně posilování či minimálně fanouškům Rocka. Jak jsem již zmiňoval, pro něj je hlavní role ušitá na míru a už teď se nemůžu dočkat druhé série, která dorazí letošní rok. ()

Galerie (490)

Zajímavosti (16)

  • Vedlejší roli si zde zahrála hvězda NBA Chris Andersen alias „Birdman“, který zde ztvárnil sám sebe. (Punisher)
  • Dwayne Johnson (Spencer Strasmore) je skutečně bývalý hráč amerického fotbalu. V úvodních titulkách je asi sekundová sekvence původních záběrů z doby, kdy hrál obránce za univerzitní fotbalový tým Miami Hurricanes. Bílooranžový dres s číslem 94. (scharkan)
  • V prvej sérii postava Dwaynea Johnsona jazdí v bielom Land Rover Range Rover Evoque, u vedľajších postáv môžeme vidieť prominentné značky áut, ako Ferrari, Lamborghini, McLaren či hybridné BMW i8. (Kefas21)

Související novinky

Film Christophera Nolana našel hvězdu

Film Christophera Nolana našel hvězdu

20.03.2019

O novém filmu Christophera Nolana (Interstellar, Dunkirk) až doposud nebylo moc co psát. Některé zdroje snímek přirovnávaly duchem k Na sever severozápadní linkou a Počátku, tahle porovnání už ale… (více)

Bourneovský The Rock

Bourneovský The Rock

11.07.2014

Dwayne „The Rock" Johnson je momentálně na vrcholu kariéry. Letos ho sice uvidíme jen v Herculovi a seriálu Ballers, v příštích letech se ale vrátí jako Hobbs v Rychle a zběsile 7 i jako Roadblock v… (více)

Reklama

Reklama