Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Klasická nenáročná (a po finanční stránce velmi úspěšná) Disneyovka, ve které nás Rock učí o důležitosti rodiny. Nehledejte v tom žádnou logiku, prostě se bavte nebo to vypněte, jinak se z toho zblázníte :). Zkrácení o dvacet minut by filmu rozhodně neuškodilo. Rozpočet: 22 milionů USD. Box office: 147 milionů USD. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Jo, jasný, musíme si nejdřív říct, že toto je klasický film, který je pro mnoha lidí jen nudou, utrpením a snahou nějakého režiséra natočit rodinnej film, kterej se mu ale vůbec nepovedl a nemá žádný smysl. Mě se ale Game Plan jevil jako supr komoška, která fakt dokáže pobavit (a pro ženy je tu také pozdvižení u Johnsonova těla), ale nejen kvůli těm komediálním prvkům se mi film líbil, také mám rád Dwayne Johnsona, ten když si umí vybrat dobrej film, tak je fakt na co se koukat, toto je sice klasickej béčkovej film, ale furt se to dá a já jsem docela spokojen. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film jsem už párkrát viděla v televizi, ale vždy jsem viděla jen část. Moji rodiče přesně tyhle typy filmů zbožňuji, protože už toho nemusí přemýšlet, není to vyloženě složitý příběh, trochu to hraje i na city a prostě se u toho dá dělat cokoliv. Já to na druhou stranu moc nemusím, neříkám, že občas to není na škodu si něco takového pustit, ale musí to mít alespoň pořádný příběh, tohle je průhledný jak potravinová fólie, vůbec žádné napětí a strašně nudný. Nezachraňuje to ani Dwayne, celkově je to takový průhledný film, nemastný, neslaný. Nic pořádného nenabídne. Prostě podprůměr. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalsich rodinnych komedii, kde sa akcny hrdina Dwayne Johnson pokusa o komedialnu rolu, takze ide po Schwarzeneggerovych stopach. NIe som proti, pokial si bude aj nadalej vyberat kvalitne akcne filmy. Avsak viete si predstavit Johnsona ako tancuje balet? Pre mna taka mila priemerna rodinna komedia.... 16.04.2008 ________ Dwayne Johnson - (Joe Kingman) +++ Madison Pettis - (Peyton Kelly) +++ Kyra Sedgwick - (Stella Peck) +++ Roselyn Sanchez - (Monique Vasquez) +++ Morris Chestnut - (Travis Sanders) +++ Hayes MacArthur - (Kyle Cooper) +++ Hudba: Nathan Wang +++ (Videl v kine 15.04.2008) +++ ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem rád, když se akční hrdinové pouštěli do komediálních rolí (Slyovi to vyšlo snad jen v Oskarovi, Arniemu tak napůl v Pravdivých lžích). Dwayne Johnson je snad první případ, kdy mi tenhle fakt absolutně nevadí (bylo by však ještě lepší, kdyby si sem tam střihl roli v nějakém akčním bijáku). Plán hry je sice hloupý a jakýkoliv náznak originality postrádající film, ale mně se svým zvráceným způsobem poněkud zalíbil a zařadil se mezi mé guilty pleasure. Tomu nahrává i fakt, že se v hlavní roli objevil The Rock, že se jedná alespoň okrajově o americký fotbal a že se na hlavní dětskou představitelku dá narozdíl od většiny jejích vrstevníků či vrstevnic koukat. Když už se musejí točit rodinně zaměřené filmy, tak by měly vypadat nějak takto. Za tohle patří moje veliká pochvala studiu Disney. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Mělo by se jednat o poslední film, ve kterém bude Dwayne Johnson v titulcích uveden jako 'The Rock'. (Bauer)
  • Pieseň, ktorá hrá v pozadí, keď Joe (Dwayne Johnson) ide na otvorenie svojej reštaurácie, je „Feeling So Fly“ od Tobyho McKeehana alias TobyMaca. (Zeker)
  • V úvodu filmu jezdí Joe Kingman (Dwayne Johnson) stříbrným sportovním vozem Mercedes-Benz SLR. Když se objeví jeho dcera, manažerka Kingmanovi pořídí "rodinný" vůz Mercedes-Benz třídy R. (lskala)

Reklama

Reklama