Reklama

Reklama

Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit (více)
všechny plakáty
Trailer

Ugarit bylo starověké město, nyní zaplavené písky Sýrie. Podle legend se v něm nachází pohádkový poklad, zvaný Nebeská Hvězda, který místní lidé ukryli před Egypťany. Archeolog a dobrodruh Jack Hunter se vydává hledat jej. Není však zdaleka sám, kdo po pokladu touží, a tak ho čekají perné chvíle! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Sýrii potkaly, potkávají a asi budou potkávat horší věci, než natáčení tohoto filmu. Sága Flynna Carsena je zábavnější. Zase díky filmu jsem se dozvěděl o městě Ugarit, které skutečně existovalo a bylo zničeno mořskými národy. Což byli třeba Filištíni, kteří byli z Kréty. Tím nechci vůbec naznačit, že by tvůrci filmu s nimi měli něco společného a byli k.....i. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Je to takové kýčovité, hrdina, padouch, lži, náhodou objeví poklad, zloduch se objeví taky, postava, o které si myslíte, že je kladná, podvede. Možná s větším rozpočtem by se vytvořil lépe koukatelný film. Ano, mělo to i akci, ale je to jakoby odkoukané z jiných podobných filmů. Jack Hunter je něco mezi Indiana Jones a Flynnem Carsenem. ()

Reklama

Quendi 

všechny recenze uživatele

Jak zabít dobrodružný film? Plácněte tam hloupu nánu, od které se bude moct hlavní hrdina nechat jakože urážet a kterou bude moct tu tam zachraňovat(za vydatného jekotu). A pokud máte možnost se této příšerně otravné postavy zbavit, což se pro druhý a třetí díl přímo nabízí, tak ji tam nechte. É voilá - zabitý film jak vyšitý:) ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Len si tak pozerám zaujímavosti k Indymu, keď som si ho znova pozrel a ako súvisiace filmy mi hodí aj toto tu. Sergej!!! Priateľu, kde si bol, čo si robil. No nepovedal veľa, a ja si matne spomínam, že si nespomínam. Vieme, že ho navliekli do kópie Indyho šiat, že vedel všetko z histórie (uf), že hral nasilu a chcel dokázať že je dobrým hercom (uff). Dali mu ženskú poboku, režiséra vykradajúceho čo sa dá. Neviem, mne to nestačilo vtedy ani teraz a obavy sú na mieste, či niekedy vôbec. Viacmenej stupídnosť bez rešpektu k sebe a copyrightu. A koho? Veď to viete. 1981. ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Prý jsou na světe jen dvě špatné věci - příliš teplé pivo a příliš těsné kalhoty. Není to pravda. Jsou tři. Toto je ta třetí věc. Někdo tady totálně vykradl Indianu Jonese, tváří se vážně a vůbec se za to nestydí. Něco jako kdyby ve vinném sklípku nalévali krabicové víno a tvářili se jako že vše je v naprostém pořádku. Dávám 1 hvězdu za to, že jsem se musel smát tomu, co si někdo dovolí. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno