Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenze (59)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Kaskadérsky je to špička, režijne priemer (dobre natočené scény sa striedajú s do očí bijúcimi failami), herecky hlboký podpriemer (tá ufňukaná slečna je na päsť, záporák tiež nič moc) a scenár ani nestojí za reč. Tá akcia je ale skutočne dobre natočená, hlavne súboj telo na telo. Celé je to ale totálne mimo realitu - aj Rambo by Lare (alebo kto to vlastne je, viď záver) závidel jej bodycount. 6-/10 ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Je dobré, že vznikají fan filmy, ale na bohužel začali až moc přebírat zvyklosti blocbusterových filmů a pak to vypadá takto nereálně. V tomto případě to vadí hodně, bo na akci je tento snímek postavený, kdyby ne ledacos by se dalo odpustit. Dialogy jsou hrozné, akce je dobrá (ale nereálná), natočeno je dobře (dali si záležet) a konec má pointu. Skoro jsem čekal, že "Lara" přežije všechno. Se hrou to má pramálo společného, jen název a pobíhání v lese. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpovedenějších fan filmů s Larou. Jednak co se týče kaskadéřiny a choreografie bojů a druhak skvěle vypointovaného příběhu. Tenhle velesympatický kraťas je tak dalším silným fandovským hlasem pro to, aby se Hollywood konečně pokusil o restart série Tomb Raider. Laťka, kterou nastavily oba filmy s Angelinou Jolie, přeci jen není až tak vysoko. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* sice je to herecky totálně nepřesvědčivé, ale má to výtečnou atmosféru, který by jí záviděl kdejaký akční film. Z tohoto hlediska to taky hodnotím a jako fanouškovský počin ... klobouk dolů. Viděl jsem to s českými titulky tady [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 3 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama