Reklama

Reklama

Anatomie lži

(seriál)
Ukázka z filmu
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2009–2011), 35 h 8 min (Minutáž: 43–47 min)

Tvůrci:

Samuel Baum

Hrají:

Tim Roth, Kelli Williams, Monica Raymund, Brendan Hines, Hayley McFarland, Kristen Ariza, Mekhi Phifer, Tim Guinee, Wayne Dalglish, M.D. Walton, Tim Griffin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(48)

Doktor Lightman je přední světový expert na lhaní. Perfektně se vyzná v řeči těla, neuteče mu žádný výraz v obličeji ani ten nejmenší záchvěv v hlase. S neodolatelným sarkasmem a s týmem specialistů pomáhá nejen vládním organizacím řešit ty nejzapeklitější případy... (TV Prima)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (239)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Popri všetkých tých CSI, Bones a im podobných seriáloch, ktoré sa venujú exaktnému dokazovaniu spáchania trestných činov, je Lie to Me nevšedný, ale o to príjemnejší seriál. Tim Roth so svojou večne na bok uklonenou hlavou mi nie je dva krát sympatický, ale dá sa to prežiť, keďže seriál má okrem zaujímavého námetu aj istý potenciál do budúcnosti (sem-tam sa poodhalia tajomstvá niektorého z hlavných hrdinov, no nikdy nie natoľko, aby sa divák dozvedel všetko...). Zatiaľ 70 % ()

seneki 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se těšil na seriálovou roli Tima Rotha, po skouknutí pilotního dílu to ale nevypadá niják úžasně, uvidíme co přinesou další epizody. Prozatím to vypadá jako další kriminálka vegas, miami, kocourkov, které ani všechny nedokáži vyjmenovat, s tou vyjímkou že místo testů v laboratoři se zaměřují na gesta a reakce podezřelých. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Samuel Baum | Hudba: Robert Duncan, Brand New Day - Ryan Star, Mr. Clean - The Jam | Produkcia: Samuel Baum, Tim Roth | Distribúcia: Fox | Štúdio: Imagine Television, 20th Century Fox Television, MiddKid Productions, Pagoda Pictures | Počet sérií: 3 || Čistá radosť, že existuje aj niečo takéto. Nehanbí sa to už na začiatku priznať, že je to fikcia, aj napriek tomu, že tento obor existuje aj v skutočnosti. Dôvodom môže byť, že sa v seriálu objavujú názorné obrázky vysokopostavených ľudí, väčšinou politikov... :) Tim Roth hraje s neskutočnou presnosťou, no najsympatickejšiou postavou je pre mňa jednoznačne Eli Loker Brendana Hinese, predvádzajúceho "radikálnu úprimnoť". Je to charakter, ktorý nám ukazuje, ako by to vyzeralo, keby sme hovorili ľudom naozaj to, čo si myslíme. Jednoducho inteligentná zábava. 92% | HD, THX, EN DTS | ()

Cocacolix 

všechny recenze uživatele

Budete mít pocit, že tento seriál dobře znáte, vyjma nosného pilíře. Postavy jsou propracovaný velice primitivně, každý má svojí úlohu a vlastnost, něco jako "catch-phrase". Dále si přičtěme románek mezi hlavní postavou a hlavní ženskou postavou. Pracují spolu, něco málo je zde vidět, ale za celý seriál se nikam nedoberou (nebo až v posledním díle). Pak tu ještě máme nádherné prostory pracoviště, po kterém se dá dramaticky procházet tak, aby to působilo ještě víc cool a moderně ( ukázkový příklad - House ). Podobných klišé je tu opravdu dost a já bych mohl pokračovat. Ale proč, když je to tak zábavný? Nenudí to, celkem to odsýpá a nenutí vás to moc přemýšlet. Jako seriál k relaxaci či k jídlu je to více než vhodné. Dalším plusem je Tim Roth, protože na jeho práci v seriálu se dá koukat do zblbnutí... A nakonec - sledováním seriálu podporujete ekologii, protože zde mají další šanci již několikrát recyklovaní epizodní herci, kteří hráli v jednom díle všech kriminálek, námořních vyšetřovacích služeb a jim podobných seriálů ;) ()

Frakira 

všechny recenze uživatele

Je to průměrný seriál (případy, které se řeší jsou opravdu "a la kriminálka XY"), který má ale zajímavou metodiku vyšetřování (na základě gest a mimiky) a navíc se vtipně strefuje do celebrit a zejména politiků-prezidentů :o) Víc než dva díly po sobě už jednoho trochu nudí, nicméně Tim vás dokáže přesvědčit abyste se postupně koukli i na další díly. Beru to jako příjemnou oddechovku a začínám si všímat výrazů lidí kolem sebe... ()

Galerie (603)

Zajímavosti (6)

  • Dr. Paul Ekman je zároveň vědeckým konzultantem seriálu a podílí se na psaní scénáře. (Prefectus)
  • Podobný program na trénovanie emocií (smútok, pohŕdanie, radosť...), ktorý používali aj v Lightman Group si môže každý zaobstarať spoločne aj s výcvikom. (lmartinl)
  • Tim Roth a Jennifer Beals si společně dříve zahráli již ve filmu Čtyři pokoje (1995). (PrcekTK)

Reklama

Reklama