Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pěkný nápad, jak přilíkat hráče k této hře. Bohužel jsem tenhle film viděl poměrně dlouho po dohrátí celé hry. Giovanni Auditore sice není takový sympaťák jako Ezio, nicméně akce zde byla skvělá stejně jako překrásné prostředí Benátek. Tohle se snad ani nedá hodnotit jako film, spíš jako reklamní poutač, i když velmi povedený. * * * ()

betyn 

všechny recenze uživatele

Od prvních minut skvěle vykreslená Itálie,místy záběry vypadají jakoby byly vystřižené ze hry (což někdy i škodí,ale lze to odpustit :-)).Největší překvapení pro mě ovšem byla ‘‘drzá‘‘ kamera,kde záběry od sebe nejsou rozlišeny klasickým střihem,ale kamera ‘‘pluje‘‘ do nicoty (kostelní zvon atd.) a objeví se úplně jiná scéna,což je určitě zpestření a klidně by se tímto směrem mohl vydat i celovečerní film.Čeho jsem se obával před projekcí a co určitě Assassin’s Creed sérii zdobí,jsou souboje.Mé obavy se naštěstí nepotvrdily,jelikož duely jsou přehledné a tudíž i baví.Význam a příběh filmu je pak daný,tvůrci chtěli hráči poskytnout sled událostí před hrou Assassin’s Creed 2 a myslím,že se jim to povedlo.Závěrečná věta ‘‘Zakončení je ve vašich rukou‘‘ mě mile dostala a jen potvrdila účel tohoto snímku. ()

Reklama

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Hru jsem hrála, proto jsem se chtěla podívat co tomu předcházelo. Romano Orzari jako Giovanni je strašně nehezký, ale zase postava slizkého Confidantiera a Borgia je dokonale stejná jako ve hře. Prostředí Benátek, Říma, jejich budovy, uličky a detaily na střechách jsou perfektní. Chvilkami to vypadá stejně jako ve hře. Samozřejmě jako film je to otřesné. Ale dvojku Assassin´s mám ráda , tak proto tři hvězdičky. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

V záplavě dnešní animované a sci-fi produkce krátkometrážních filmů je tento historický akční snímeček opravdu něčím, co je hodno pozornosti diváka. Během 36 minut uvidíme řadu dobrých akčních scén, příjemnou zápletku, zajímavé postavy, ale také výborné, leč počítačem udělané, prostředí renesančních italských měst. Hru jsem nehrál a ani se nechystám, avšak Assassin's Creed: Lineage mne patřičně oslovil nejen zpracováním a námětem, ale také atmosférou, hudbou a již výše uvedenými klady. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ako bonus k hre funguje tento film veľmi dobre, ale samostatne neobstojí. Môže za to krátka stopáž, nepresvedčivé herecké výkony a nepodarený záver, ktorý síce navnadí na hru, ale nie je uspokojujúci. Vizuálna stránka je na veľmi dobrej úrovni a to i napriek tomu, že prostredie bolo kompletne urobené na počítači. Bojové scény sú trochu chaotické, kameru inak ale chválim. Celkovo vzaté je to veľmi dobrý propagačný materiál, ale nič viac. 7-/10 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)
  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama