Reklama

Reklama

Brooklynský gangster a produktivní zabiják Jimmy Conlon (Neeson), kdysi přezdívaný Hrobník, už zažil lepší časy. Nyní 55letého Jimmyho, dlouholetého nejlepšího přítele mafiánského bosse Shawna Maguirea (Harris), pronásleduje kromě hříchů minulosti také zarputilý detektiv (D'Onofrio), který byl celých 30 let vždy o krok pozadu za Jimmym. V poslední době se však zdá, že Jimmy nachází jedinou životní útěchu na dně sklenky whisky. Ale když se terčem stane Mike (Kinnaman), Jimmyho syn, kterého celá léta neviděl, musí se Jimmy rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (504)

misterz 

všechny recenze uživatele

No áno, nekompromisné postavy ochranárskych ožratých drsňákov so zásadami to je presne parketa pre L. Neesona, inak tomu nie je ani v tomto prípade. Jeho filmy už síce začínajú byť na jedno brdo, ale ešte ma našťastie stále bavia. Pravdou však je, že veľký podiel na tom má už iba samotná Neesonova herecká charizma. Poznámka na záver: u E. Harrisa si môžete byť na 100% istí, že nemá žiadnu plastiku, až teraz mi došlo ako zrazu výrazne zostarol.70/100 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|85%| Shlédnuto v kině. Tak a máme tu třetí film, který režíroval Serra (samozřejmě třetí, kdy má hlavní roli Liam Neeson). Před tím to byly filmy, které jsem takto hodnotil: Neznámý (2011) – 4 hvězdy (83%) a NON-STOP (2014) – 4 hvězdy (80%). Takže režisér natočil s Liamem pěkné filmy, ne úplné pecky, ale to neva. No a nyní k tomuto dílku. Trailer mě rozhodně zaujal, tak jsem na to skočil do kina. Liam Neeson se stává u mě větším a větším oblíbencem. Poslední dobou se přímo roztrhl pytel s jeho akčními filmy či thrillery. Jsem rád, že jeho filmy běží v kinech atd. Jsem rád, že má tento film zajímavý příběh, který má několik zajímavých částí. I tu cítím určitou originalitu, která je využita jen nejasně, ale přesto. Rozhodně ve filmu nehledejte nic zásadního. Mě to prostě bavilo, stačilo už jen to, že mě zaujala herecká sestava. Liam Neeson – měl zajímavou postavu. Nebyl to úplně kladas, ale já mu přesto fandil. Jeho protivník Ed Harris to rovněž zahrál skvěle. I ostatní mi sedli, včetně syna hlavního hrdiny. Začalo se to rozjíždět pomalu, tempo bylo mírné, ale v zásadní scéně se vše rozjelo a v jednu chvíli jsem skoro až do konce hltal každou setinu filmu. Takže nějaká ta napínavost ? O tu rozhodně není nouze. Částečně to v některých scénách působí jako drama. Akce je tu tak akorát. Pěkná naháněčka, střílení a i pár slušných soubojů. Rko je tak akorát využité. Vytknul bych jinak trochu urychlený konec. Trochu jsem byl zklamaný, jinač bych dal plný počet hvězd. Ale nakonec jsem se přes to přenesl. Výborný film to je, takže se k němu ještě víckrát vrátím. Hudba byla vydařená. Je to trochu netradiční film, musí se to vidět, popsat slovy to moc nejde. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Standardní čtyř hvězdičkový Neeson, ale lehkému zklamání se ubránit nemohu. Díky atraktivní zápletce měl film náběh na akčňák roku, ale nestalo se. Co mě zde moc nezaujalo byl Ed Harris, to byla špatná volba záporáka ( Žádné intenzivní,výhružné a inteligentní dialogy z jeho úst nevyšly a je dost starý na fight, o což nás Serra ochudil). Dokonce mi zde chyběl i inteligentní detektiv ( škoda, že Whitaker místo Takenu 3 nehrál zde). Porce akce přichází na scénu víceméně až po 45 minutách a má co nabídnout. Pár zajímavých fightů konečně v slušivém střihu a netřepající se kamerou, slušné přestřelky, naháněčky, občas hezká prostřelená hlava( Přehnaně brutální to však není) a vynikající atmosférická scéna v paneláku, což byl největší highlight filmu, který definitivně okořenil nájemný vrah Common. Finále po oldschoolovsky s brokovnicí taky nezklame. Dobrý, ale dalo se vytěžit o něco více. 75% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zručně natočený žánrový secondhand - ultradrsňák Liam zase chlastá a zachraňuje potomka a celé to až moc připomíná lepší otcosynovské sbližovačky na útěku jako CESTA DO ZATRACENÍ nebo ZBĚSILÝ ÚTĚK - s velkorysou a zúročenou expozicí postav a vztahů, dostatkem akce a fajn počítačovými přechody mezi městskými lokacemi. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Probuzení vražedných instinktů starého násosky mne bavilo. Souboj Jimmyho proti všem byl zkrátka v pořádku, ale jeho nevděčný synek mi trošku pil krev. Tatík mu zachraňoval jeden život za druhým a pořád nebyl hoden seznámení s vnoučaty. Vzduchem přitom létalo jedno klišé za druhým a od začátku bylo naprosto jasné, jak to celé dopadne. S trochou originality v zádech by se u mne Jimmy bez problémů prostřílel ke čtvrté hvězdě. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Na začátku filmu, kdy Curtis 'Legs' Banks (Aubrey Joseph) natáčí Mike Conlona (Joel Kinnaman) při boxu, uběhne v reálném čase 18 vteřin, ale na mobilu lze spočítat rozdíl v čase 1 minuta a 12 vteřin. (Geralt z Rivie)
  • Po snímkach Neznámy (2011) a Non-Stop (2014) je Run All Night tretí film režiséra Serru, v ktorom si zahral Liam Neeson hlavnú úlohu. (ywo666)
  • Liam Neeson má dvoch synov, Micháela a Daniela (Danny). Aj dvaja chlapci vo filme sa volajú rovnako. (beso74)

Související novinky

Predátor má nového nepřítele

Predátor má nového nepřítele

13.10.2016

V únoru 2018 se na velké plátno vrátí nejobávanější vesmírný lovec. Predátoří comeback režíruje Shane Black (Správní chlapi) a půjde o pokračování původní série, zatím ale není jasné, jestli se ve… (více)

John Wick 2 má záporáka

John Wick 2 má záporáka

27.10.2015

Postavit se Johnu Wickovi není legrace. Zabiják s tváří Keanu Reevese (Matrix) se chlubí přezdívkou Baba Jaga a je o něm známo, že dokáže splnit i nesplnitelnou misi. Kdo se mu pokusí narušit… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Robocop v Suicide Squad?

Robocop v Suicide Squad?

16.02.2015

Joel Kinnaman prorazil díky detektivnímu seriálu The Killing a loňský Robocop ho měl proměnit v novou hollywoodskou hvězdu. Nakonec to tak úplně nevyšlo, pětatřicetiletý Švéd ale rozhodně nehází… (více)

Reklama

Reklama