Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer 1

Recenze (156)

PepeCCM 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nenudil, ale z mého pohledu tenhle seriál trochu nenaplnil svůj potenciál (nebo sem jen čekal něco trochu jiného). Přes všechen ten sex, alkohol a nadávky (a to celkem dost bez cenzury) se jedná o rodinné drama a dokonce bych k tomu přihodil i kapku telenovely (občas je chování některých postav fakt na přesdržku). A je smutný, že přes to sprosté a opilé pozlátko je mi nakonec snad nejsympatičtější postava desetiletého kluka.... ()

teddinka1 

všechny recenze uživatele

Viděla sem první řadu a zatím mě to nijak neoslovilo. Ale o zkouškovém je to príma. 12.2.2015 Tak jsem se dostala do třetí řady a docela mě to vtáhlo. Je to seriál "Shit happens" ... Dobře pojaté, divoké, roztržité, akční, super. A dnes jsem zjitila, že to má i bristkou berzi, to by mohlo bejt taky prima. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hledat v nynějších dnech v televizním vesmíru seriál překypující originalitou, správnou formou humoru a nestydatostí zajít až za ty nejvzdálenější hranice, je vskutku nadlidský úkol. Občas se ale stane náhoda, která nás zavede ke klenotu, který tu ve stínu přemedializovaných sci-fi nesmyslů či ohraných až trapných sitcomů figuruje již delší dobu. Já jsem byl mezi těmi šťastlivci, co si s takovýmto seriálem zkřížili cestu - se záležitostí ukazující život více než život sám, se všemi slastmi ale hlavně strastmi, jež mohou denně potkat kohokoliv z nás. Shameless se stali mojí drogou po celou předešlou zimu a především se proměnili v podívanou, u které jsem se nenudil u jediného dílu. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Je malilinko zvláštní, že postava komediálního seriálu, okolo který se všecko jakoby točí, je napsaná úplně, ale úplně nevtipně (Frank). Samotnej námět je každopádně jako stvořenej pro humornej seriál, a přesto se těží z jeho zdánlivě skrytých uliček, kde byste to ani nečekali. Navíc se Shameless vždycky bude moct opřít o Lipa (kterýmu se podle mě dá fandit tak stokrát víc než Fioně) a relativně stálou (sexuální?) výkonnost. Edit koncem 5. série: Nebudu už dál otálet, musim to prostě zvednout. Konzistence - symbol Shameless. Tvůrci i takhle pozdě málokdy pálí slepýma a speciálně děcka (Carl, Debbie) jsou snad zábavnější díl od dílu. Senza! ()

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Excelentné herecké obsadenie a zaujímavé každodenné problémy Gallagherovcov. To sú dva najväčšie triumfy Shameless, nie sú však jediné. Kvality prvej zimnej série sa jej pokračovaniu, v podobe druhej letnej série, síce nepodarilo dosiahnuť, no i tak sa jedná o vynikajúci seriál, ktorý budem v budúcne s nedočkavosťou vyhliadať. ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Tvorcovia chceli do hlavnej role obsadiť Woodyho Harrelsona, ten mal však nabitý diár. (Zdroj: Eurotelevizia) (kacer4)
  • Na zdi hospody "The Alibi Room", kam Frank (William H. Macy) pravidelně chodí, vysí světelná reklama "Pilsner Urquell". (Cliff Booth)
  • „Frank je neustále naliaty, takže ho hrám najmä mimikou a gestami. Moja mama si zvykla vypiť a vtedy robila najsmiešnejšie grimasy na svete," vyjadril sa o svojej postave a inšpirácii William H. Macy. (Zdroj: Eurotelevizia) (kacer4)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama