Reklama

Reklama

Obchoďák

(seriál)
Česko, 2012, 30 h (Minutáž: 55–59 min)

Hrají:

Tereza Kostková, Marika Procházková, Pavel Kříž, Danica Jurčová, David Matásek, Alena Vránová, Martin Trnavský, Ondřej Sokol, Pavel Řezníček, Anna Kotlíková (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(32)

Obsahy(1)

V kulisách obchodního centra, lesku výloh a bezstarostné atmosféře kaváren se odehrávají nečekaně dramatické, ale i humorné příběhy hlavních hrdinů seriálu. Mezi regály supermarketu začíná nový život Simona. Je na útěku od svého bohatého manžela, který se dostal do střetu se zákonem. Její kamarádka Dáša si právě otevřela butik s prádlem. Na rozdíl od Simony má šťastné manželství s Petrem, profesorem češtiny, a svoji budoucnost vidí v jasných barvách. A celý kolos centra řídí sympatická Vanda, Dášina sestra. Bude i nadále podřizovat svůj život jen práci a matce, nebo začne konečně žít svůj vlastní příběh? Právě se zamilovala… (TV Prima)

(více)

Recenze (113)

Wimy odpad!

všechny recenze uživatele

Todle je tak blbý, až to není hezký a já už viděl ze "zvědavosti" asi 4díly a furt nevím, jestli mám dát odpad nebo 1*. Odpad si to určitě zaslouží, protože dementní je to až dost, ale za to že jsem to vydržel 4díly furt usuzuji, že bych tu 1* měl dát. Takže budu muset dát ještě nějakej díl, abych se definitivně rozhodl. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Konečně postavy, které se nechovají jako dementi, ani nepřehrávají, ani nemusejí křečovitě dohánět ad absurdum každou situaci. I ty vztahy jsou uvěřitelné. Je znát, že scénář psala ženská (nic proti Lucii Konášové), ženské postavy jsou prokreslenější. Ty mužské jsou takové nedomrlé, spíše záporné, žádná sláva. Stopáž ale mohla a měla být kratší - mnohé situace jsou zbytečně protahované a být každý díl kratší, je i údernější. Nechybí vtip, postavy jsou skutečně uvěřitelné, dobrý seriál. ()

Reklama

Hrabovo 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem vidět Pyšnou princeznu po letech a uvízla jsem u seriálu. Holt někdy člověk zůstane koukat na dobré a velmi dobré herce, i když to, co hrají, nestojí za koukání... O to víc ruší výkony slabých herců. Úděsná jsou dvojčata a všichni mladí herci v čele s Kmínkem s výjimkou Evičky (bohužel i štěk tradičně příšerné Hanychové má ve výčtu účinkujících přednost a já tu holčinu jménem nenašla, ona byla dobrá). Jo, Pyšná je pořád pěkná a vitální! ()

Emilii 

všechny recenze uživatele

Tak jak odmítám sledovat "nějaké seriály", tak tenhle je super a to hlavně pro skvělou a nejlepší paní Alenu Vránovou, ta je bombastická!!!!!! A ty hlášky, v jejím podání ( "jé tys mi uvařila kafe? - Maryša taky vařila......"!!!!!), je tak nádherně cynická, ale tohle ocení, a pochopí ten vtip, fakt jenom ženský po čtyřicítce a výše, pro který tenhle seriál je v podstatě napsanej!!!!!! Úplně tam vidím tu super náladu při natáčení, ano je to pro vás všechny hrůza a děs, ale to je vidět, že víte houby co je život..........!!!!!!!! ()

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Do pankráckých Arkád to mám z domu kousek a jako obchoďák jsou opravdu fajn. Jenže jako Obchoďák už tak fajn nejsou. Stupidní dialogy, amatérské herecké výkony, které by lépe zvládli i členové leckterého ochotnického divadelního spolku a k tomu neskutečně ošklivá kamera? Tak tady bylo zaděláno na "hit" už od prvních vteřin. Hlavně, že tvůrci při natáčení, které se dalo častokrát a Arkádách spatřit, opakovali pomalu každou scénu x-krát. Pokud je výsledkem tohle, tak bych opravdu nechtěl vidět, jak by to vypadalo při klasickém "soup opera" postupu, tedy "první dobrá". ()

Galerie (45)

Zajímavosti (11)

  • I přes stížnosti diváku a skutečnost, že poslední dvě epizody dosáhly vyšší sledovanosti než pilotní díl, byla produkce seriálu kvůli nízké sledovanosti ukončena. (Boucek)
  • Tereze Kostkové hraje v seriálu otce její skutečný otec Petr Kostka. (wictoria)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama