Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Jevablo odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že si tady zjevně všichni myslí, to co já: tohle je prostě monstrózní shit. Celé je to naprosto nepravděpodobné a nereálné, scénář otřesný (a to byl první díl, výstavní skříň!!), prakticky jakékoli náznaky vtípků nedotažené a zoufale trapné. Proč byl dějepisář převlečený za faraona, to ví jen on sám. Jinak srandy kopec, bžunda k popukání a už mě u toho nikdy neuvidíte...P.S.: tuto recenzi píšu jen kvůli Mirce S. Vono jako dát takovémuto odpadu 65% a napsat, že nenuceně baví, to chce silný žaludek... ()

principessa odpad!

všechny recenze uživatele

Docela zlý a nízký "humor", který se snoubí s těmi největšími "perlami" naší české hudební scény a který se k divákovi lísá jako hladová kočka snažíc se mu vetřít, jen aby dostala kus žvance... Vím, že možná není úplně fér hodnotit něco po zhlédnutí jednoho jediného dílu, ale u knížky je první věta taky ohromně důležitá a když ta mě nezaujme, vždycky se snažím nebýt přehnaně kritická a číst dál... jenže když i po první celé přečtené kapitole moje pozornost stále spíše odbíhá k tomu roztrženému povlaku na pohovce či k té mouše, co lítá u okna, pak je něco v nepořádku a knížku zklamaně odhazuju, stejně jako bych ráda vyhodila tenhle vrchol trapnosti, pokud by to bylo možné. Rozhodně nemám chuť vidět víc.... a opravdu nechápu proč se leckdy docela kvalitní čeští herci propůjčujou k něčemu takovému, je mi z toho smutno! ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

A již začátkem prosince je seriálová záležitost letošního podzimu naprosto pasé. Sotva jsem stihla z uší vyklepat Korna, začala Hanička. Sotva jsem protřela zrak, naklusal Navrátil zmalovaný jak poslední transka a Medvecká zahlásila cosi o osmašedesátým a už nám tu zní ... je jaká je.... Pokrokové nebe vstřícné k homosexuálům a senilní děda pletoucí si Hybnerovou se študentkou. Cože? Debata nad velikostí penisů českých "celebrit"? Tohle jsem neměla zapotřebí. Primo?! ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Nebudu to prodlužovat. Klasický humor za každou cenu, který je alfou a omegou podobných kousků už delší dobu. Postavy jak ze zvláštní školy (hyperaktivní ředitel, vypatlaný tělocvikář, dějepisář v kostýmech a o zbytku nemluvě, i když jediná sympatická postava byl pro mně po celou dobu překvapivě zrovna školník, který působil nejvíc nenásilným dojmem toho, že do seriálu opravdu patří). Zápletka jak z Policejní akademie III. Trocha toho sexuálního napětí a jeden buzík, aby se neřeklo. Scénář je napřesdržku a je tu jen aby lepil všechny "vtípky" dohromady. Jinak u scény s nebem jsem málem zavíral oči, aby mi náhodou nehrozila slepota, popř. jiný psychický šok. Sám se divím kde jsem tu jednu hvězdu ušmudlal (asi za herecké obsazení), složené z celkem sympatických i oblíbených (Langmajer) herců, kteří se tu bohužel jen nebetyčně ztrapní... Možná kouknu ještě na jeden díl a pak to definitivně pošlu do kytek. Zážitek ze sledování byl vážně otřesný! PS: Málem bych zapomněl. Co ta "hudba"?! To byl takový problém si k tomu paskvilu něco vlastního načmárat a nervat nám uši 100 let ohranými vykopávkami? Grrr ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Další seriálová česká sračka (zvlášť Prima je na ně expert) . Komediální seriál bez jediného vtipu. Ale tragédie není v tom, že ten seriál není vůbec vtipný. Tragédie je, že si autoři (a producenti) myslí, že vtipný je. A ty staré hudební hity v podkresu, to jako mělo být co ? Připomínám, že scénář napsala Tereza Dusová: další neschopná scenáristka na filmové a televizní scéně. Pamatujte si to jméno a zdaleka se mu vyhněte ! (P.S. Já bych ten scénář napsal líp). ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v reálném prostředí základní školy v Chodovci. Ředitelství přidělilo štábu část přízemí, v ostatních prostorách pokračovala výuka. Natáčení trvalo 1 měsíc. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Fotoaparát školníka (Ondřej Malý) je Kiev 60 – středoformátová filmová zrcadlovka vyráběná Arsenal Factory v Kyjevě na Ukrajině v letech 1984–1999. (sator)
  • Scenáristka Tereza Dusová s režisérem již spolupracovala na seriálu TV Prima Přešlapy (od r. 2009). [Zdroj: televize.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama