Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (243)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Budu upřímný, prvního Kurýra si už příliš nevybavuji, vím jen, že jsem si díky němu zapamatoval jméno Jasona Stathama a bylo to celkem cool. Další dva díly byly sračky a tím pro mě tahle série tak nějak skončila. Pak ale někoho napadlo natočit s Edem Skreinem nenápadný remake a do našlápnutého traileru narvat tři celkem slušný kočičky, přičemž jsem si (logicky) řekl "tak fajn, tohle mě začíná zajímat." No a o pár týdnů později tady sedím, poslouchám závěrečné titulky, úsměv na tváři a říkám si, že proč vlastně ne. V rámci toho, co to je, to funguje přesně tak, jak má a že mi se mi to na vrch k tomu ještě celé kompletně trefilo nejen do vkusu (obsazení), ale i do nálady (užít si dobré béčko)? Jo, mám pocit, že si to ode mě těch 7/10 bez problémů zaslouží. P. S. klidně bych bral dvojku. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Taková katastrofa to není, ovšem už z principu je těžké vyhrát předem ztracenou bitvu, když mají všichni zafixovaného Jasona Stathama jako TOHO Kurýra. Jednička je fenomenální, dvojka snesitelná, nejlepší porovnání je asi s trojkou, která se odehrávala kdesi na šedivém východě a proto je návrat na prosluněnou francouzskou riviéru více než vítaný. Z akčního hlediska se jedná o poměrně záživný kousek, což způsobuje zejména nezbedná kamera. A vlastně i tři mušketýrky se ukáží jako výtané posily do Transporter týmu. Celkově lehký nadprůměr, možná bych i nakonec tu dvojku uvítal, ale řekl bych, že tento díl značku pohřbil natrvalo...60%...[16.9.2015_Cinestar_Černý most] ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ještě pořád mě dokáže překvapit bohorovnost a naprostá absence filmařské sebereflexe filmařů. Nazvat restartem něco, u čeho muselo být jasné každému, kdo se začetl do tří stránek scénáře, že to žádný restart nebude, možná tak nějaké zapomenuté TV série na tom nejnudnějším kanálu, kde to budou dávat ve dvě ráno, aby kaliči měli po návratu z pařby u čeho usínat. Na usnutí je to tak akorát. Pořádná porce nadhledu... Chci psát filmové anotace. Dobrej job, ani ty filmy nebudu muset vidět. Nuda. Nejhezčí je prostředí. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Kritika: Sejmout ventyl od hydrantu zadkem auta - směšné, zvednout jednou rukou chlapa jako horu - směšnější, skok z vodního skůtru rovnou do auta - ještě větší hrůza. Dnešní filmy se dělají jen kvůli efektům a ne blíže realitě. Na druhou stranu má film skvělou zápletku, dostatek akce a i samotný kurýr byl sympaťák. Některé kousky sice přehnané, ale na dnešní dobu celkem dobré. 75% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Předpokládal jsem, že to bude ptákovina, vypadalo to jako ptákovina a velmi nečekaně to je ptákovina. Nicméně nemůžu se zbavit dojmu, že oproti hodnocení který by bylo asi objektivnější, nebude úplně k prdu subjektivně přihodit jednu hvězdici obecnou. Teda ne, že by to nebyla vocasárna prvního kalibru ne, že hlavní hrdina není necharizmatická nula a, že akce není hrozně rutinní a odfláknutá. Já říkám ano! tohle všechno platí, ale na druhou stranu všichni se tu předhání v tom kdo tu víc vyřve, že Statham je bůh a tohle nedosahuje kvalit původní trilogie. To je teda libovej žvást, ono to totiž kvalit původní trilogie kterou si tu můžete velebit jak chcete, náhodou celkem dosahuje. Pro mě osobně jediným snesitelným Kurýrem je jednička a už dvojku a trojku považuji za téměř nekoukatelnou takže se mi nezdá ten strmý pokles v hodnocení. Jak už jsem tu napsal, tak rozhodně neobhajuji tenhle tuctový stokrát viděný a nepřehledný mišmaš, ale musím to nějak vyvážit, tak tomu ty 2* z milosti pošlu i když nabízí se otázka k čemu je restart série která žádné pokračování mít neměla.25% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)
  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama