Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (365)

dee-key 

všechny recenze uživatele

Problém je, že cílová skupina filmu nikdy nepochopí, nebo respektive nedocení všechny ty popkulturní gagy, odkazy na Batmanovo universum a vůbec asi většinu vtipů. A tak se malé děti v kině smály jen vyloženě stupidním dětským vtipům, kvůli kterým to není na pět hvězdiček. Jinak jsem se pobavil královsky. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Uuu, čím bylo skyfall pro bondovky, tím je tohle pro filmy s batmanem. kompletní kostičková revize celý batmanovský historie, která láskyplně pomrkává na prastarej film ze šedesátek, aby vzápětí řešila princův soundtrack k batmanovi tima burtona a úlohu jokera a komiksových padouchů vůbec. do toho to ještě zvládá být regulerním dobrodružstvím, i když pro množství vjemů a kadenci střihů je to místy až neusledovatelný. ale kam se hrabe deadpool. wow. 85% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Lego Batman je stejně dobrý,v některých ohledech možná lepší než LEgo movie tudíž za mě spokojenost.Své si tady najdou jak děti tak dospělí a některé gagy mě podobně jako u Lego předchůdce dostali do kolen.Možná trošku škoda,že ta kadence všeho je místy až ďábelská,takže divák má celkem problém se zorientovat a není v lidských silách všechno úplně vstřebat.Potěší odkazy na předchozí Batmanovské kousky...85% ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Aneb nabušený Batman a jeho rodinné problémy. Film je stejně jako jeho předchůdce založený na meta humoru a často se naprosto přesně strefuje do klišé žánrových postupů. Člověk až musí obdivovat, jak příběh plný popkulturních odkazů, Saurona uprostřed Gothamu a Batmana a Jokera konečně si vyznávajících nenávist, může držet pohromadě. Inu, drží. A dokonce Lego Batmanovi musím přiznat regulérní filmové technické kvality. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Lego Batman se opravdu předvedl. Bylo to ještě lepší něž Lego příběh. Komixoví fanoušci si skutečně přijdou na své. Je tam spousta odkazů ať už na filmy s Batmanem nebo jiné. Humor filmu rozhodně nechybí. O dabing postav se stará spousta známých herců. Celé je to dost zajímavé zamyšlení nad samotnou postavou Batmana a nad jeho vztahem s Jokerem. Kromě řady Batmanových záporáků se ve filmu objevují i členové Justice League a spousta dalších známých filmových padouchů. Děj je skutečně prošpikovaný nejrůznějšími narážkami a děj pěkně odsýpá. Některé scény jsou dost šílené. Hlavně konec je trochu přehnaný. Ale je hezké, že si film dělá srandu i sám ze sebe. hudba ve filmu je místy dost epická. "Dobrá práce provaze, zachránil jsi Alfreda!" :D Recenze ()

Galerie (73)

Zajímavosti (28)

  • Ve filmu řekne Batman heslo „Iron Man sucks“ ačkoliv se tyto dvě postavy nikdy nikde nemohli potkat. Jediná komiksová adaptace, která spojuje světy DC and Marvel Universes je komiksová série DC vs. Marvel z roku 1996. V této komiksové sérii ovšem není postava Iron Mana. (phoenixer)
  • Když na začátku filmu Joker přepadne pilota, tak pilot zmíní „Plán se dvěma loďmi“, což je odkaz na Jokerův plán z filmu Temný rytíř (2008). (G....)
  • Ve scéně z úvodu filmu, kdy televizní moderátor vysvětluje, co se stane, pokud se pod Gothamem rozlámou desky, běží záběr Emmeta padajícího do propasti z filmu LEGO® příběh (2014). (Myslivir)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama