Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, kdo se má tady v alejích zase brodit těmi šavlemi? Když už nic, tak v této lehce šovinistické travesti estrádě s charitativním ocasem nutno ocenit Sokolovu pohotovost, práci maskérů či nekorektního Koháka, který sice vypadá jako Pampalini těsně před hospitalizací v protialkoholní léčebně, ale svými drísty umí pobavit. Podívejte se zpětným zrcátkem na hnojiště dávných Do-re-mi a Go - Go šou, vždyť toto se nad nimi tyčí jak Dr. Manhattan nad vietnamskou džunglí.. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Lidi dejte si facku, automaticky dávat odpad, protože je to z TV Nova, to se styďte. Přeci jen za týden se naučit jednoho zpěváka a hlavně celou choerografii je velmi náročné. Já to přeci jen dokáži ocenit a tohle je ta pravá show, kam se hrabou kde jaké talenti a podobné kraviny. Občas se u některých dobře pobavím, teď se mi zdá, že i více, a proto zvedám hodnocení. Konečně něco na Nově u čeho vydržím. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Dle mého skromného názoru je tento pořad zbytečně podceňovaný. Místy je to zábava, a nad některými proměnami zůstává rozum stát. Pravdou je, že neustálé vychvalování všech výkonů je kontraproduktivní, protože ne vždy se zadaří (Vojtkův Jackson, většina Holišové). Někdo je přeceňovaný (Holišová), a někdo umí zpívat a svou show prodat (Fialová, Cina). Rychlý s Etzlerem jsou tam vyloženě pro pobavení. Za mě to na 3 hvězdy v pohodě stačí. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Včera jsem viděl tento materiál z jiného vesmíru a cítíl jsem se jako bych byl na té planetě z které to pochází. Ta planeta bude určitě velmi zvrácená a zkažené se zvláštním smyslem pro humor jako ta naše. Zkrátka jiný vesmír jiný pohled na svět. Už se bojím vyjít ven jelikož si myslím že se tyto individua na této planetě pohybují. Jsem rád že doma nemám televizi. Chtěl jsem si ji koupit, ale toto je jeden z důvodů který mě odrazuje. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Proměny povedené, o tom žádná. Jenže natáhnout osm imitátorských písniček přes celý večer, to dá hodně úsilí a hlavně divácké trpělivosti. Tedy mluvím o divácích, kteří nedřepí denně u Ulice nebo nefandí „kuchařům“ z Prostřena. Trénink, kecy, kecy, zpověď, vystoupení, porota, kecy, kecy, chytání se za srdíčka, posílání polibků, poplácávání po ramenou. Jen se střídají paruky, vrstvy make-upu a dost slabé (prázdné) vtípky Ondřeje Sokola. Povrchní estráda, kde osobně ocením spíš výkony herců než zpěváků. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Od roku 2018 se v každé sérii objevil vždy jeden účastník ze SuperStar. (ČSFD)
  • Vítěz pořadu dostane šek na 50 000 Kč, které musí darovat na dobročinné účely. (ČSFD)
  • „Tahle show mi otevřela dveře do dalších super projektů, za což jsem vděčný. Také jsem zjistil, kolik toho po pracovní stránce vydržím,“ řekl Marek Lambora. [Zdroj: denik.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama