Reklama

Reklama

Pevnost Boyard

(pořad)
  • Velká Británie Fort Boyard
Soutěžní / Dobrodružný
Česko, 2016, 18x72-74 min

Režie:

Michael Čech

Hudba:

Paul Koulak

Účinkují:

Libor Bouček (moderátor), Jan Rosák, Anthony Laborde, André Bouchet, Monique Angeon, Agáta Hanychová, Jakub Prachař, Leona Machálková (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Legendární a ikonická soutěžní show poprvé s českými celebritami v roli bojovníků o poklad Otce Fouras. Show plná extrémních soutěží, lidských překonání a známých osobností v situacích, které jinde jen tak neuvidíte. (TV Prima)

Recenze (109)

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Snesu poměrně dost. Docela bych se mohl dívat na obtloustlou Leichtovou, nevýrazného Dolanského, všudesevsírajícího Koháka, vyhaslého Kotka a dokonce i arogantního Prachaře. Za žádných okolností ale nesnesu trapného Libora Boučka, resp. pohled na jeho buličí ksicht a zoufalou snahu stát se oblíbeným a slavným. Takže nevermore. No a primácká recyklace čtvrt století staré a vyšeptalé francouzské show, to hovoří samo za sebe, je to špatný nápad. Produkce na Primě musí mít fakt koule. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Kvalita dilů často padala a rostla s tím, jací byli zrovna účinkující. Bohužel si tvůrci nejlepší partu vybrali hned na první díl, a třeba v druhé řadě už byl výběr soutěžících kolikrát dost na pováženou, a bylo vidět, že soutěžící přijeli jen exhibovat, a nahonit si svoje followery atp, než si zasoutěžit. Koncept jako takový je však zábavný, a při lepším výběru soutěžících z toho mohl být klenot. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem zbožňoval tento pořad a jsem rád, že to je i v české verzi, ikdyž Prima přenesla pár svých neřestí , které plodí při tvorbě svých zábavných pořadů, tak hodnotím čtyřmi hvězdami. Sentiment je sentiment. Polovina českých soutěžící jsou sice celebrity, které vůbec neznám, Bouček není můj favorit, děvčata jsou oblečena do naprosto asexuálních sportovních věcí a nejvíc mi vadilo, že některé soutěže jsou moc poplatné moderní době - viz. automaty, dotyková podlaha atd. což mi moc nepasuje ke středověkému hradu, tygrům a kouzelníkovi ( mimochodem Rosák je o třídu lepší než astmatický francouzský Fůra) Podtrženo sečteno, mouchy to má, ale já se pobavím. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Česká verze Boyardu se mi ohromně líbí. Soutěžení už sice nemá takovou atmosféru jako v původní verzi, ale mě osobně to vůbec nevadí, naopak mi to právě takhle vyhovuje. Dlouhé je to tak akorát, takže to utíká a já se u toho nestíhám nudit (anglická verze je krátká, francouzská někdy až příliš dlouhá) a pevnost je úchvatná sama o sobě, takže ta atmosféra tam prostě bude vždycky. První dva týmy a jejich všichni členové byly super (a z nich hlavně Kohák, Kraus a Kotek) a Bouček, i když je všude, to prostě dělá dobře. A nakonec mi sedl i Otec Fouras po česku. Zpočátku jsem vůči němu měl trochu výhrady, ale Rosák je prostě Rosák a je absolutně bezkonkurenční. Strašně mě to baví a těším se na další týmy, protože nic kvalitnějšího tady najdete (snad kromě Tvojí tváře) už málokdy. Je to prostě zpracované opravdu parádně, a vlastně jediná věc, která mi na tom opravdu nesedí, jsou ty nechutné digitální předěly. 85%. ()

Rockerman

všechny recenze uživatele

V devadesátých letech jsem to poměrně dost sledoval. V dnešní době je to už jen odvar. Mě to celé zkazil hned první záběr na Boučka. Ten chlap mi nic neudělal, ale musí být, s prominutím, v každé prdeli a nemyslím si, že to je špičkový moderátor (hlavně ne fotbalový!!!). Hodnotit to nebudu, protože jsem to neviděl až do konce a na další týmy už zvědavý nejsem. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (6)

  • Disciplíny jsou stejné jako ve francouzské verzi. K prvním sedmi dílům se v české verzi objevilo 43 různých disciplín, včetně tří různých forem hádanek Otce Foury (Jan Rosák). Jsou jimi Věž, Telefonní budka (obě již od 1. dílu) a Mumie (poprvé v 7. epizodě). (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Minimální částka, kterou soutěžící mohou vyhrát, je 100 000 Kč. Maximální je 300 000 Kč. (CANNIBAL)
  • Všechny soutěžící celebrity za svoje vystoupení v Pevnosti Boyard neobdrží honorář přímo, ale je poskytnut dané charitě, za kterou soutěží. Částka je vždy stanovena na 10 000 Kč. (CANNIBAL)

Reklama

Reklama