Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele TR4XY_CZ k tomuto seriálu (3)

Season 3 (2023) (S03) 

Beru zpátky to, co jsem řekl u páté epizody. Mandalorian klesá ke dnu a je bolest se na to dívat. To, co nádherně vybudovaly první dvě série se tady spláchlo do záchodu. Z Moffa Gideona udělali slabého kokota. Bo-Katan má větší screen-time než si zaslouží a její charakter mě fakt začíná srát. Co se stalo s tou drsnou a rozumnou Bo z klonových válek? Grogu se vrátil pouze a jenom na úkor vydělání peněz pro Disney a celý finále druhé série Mandaloriana a vlastně všechny předešlé epizody tu tímhle rozhodnutím třetí sérka spolu s Bobkem Feťákem pohřbila. Teď už je v seriálu jen proto, aby se z jeho roztomilosti mohli fanoušci radovat. I jeho vztah s Dinem se vlastně nikam neposunul a jejich dynamika víceméně zmizela. Celá série hlavně postrádá nějaké emoční jádro a ke konci je vám všechno vlastně úplně jedno. I ten fan servis nezabral tak jako dřív. To i Bobík to zvládl lépe. Aspoň, že můžu ocenit tu akci, vcelku rychlé tempo a pár zajímavých nápadů, abych tomu nedával dvě hvězdy jako Obiwanovi. 5,5/10 ()

Kapitola 21: Pirát (2023) (S03E05) 

Já vím, že je spousta z vás nakažená tím Andorem a tím jak, úžasnej ten seriál byl ve všech ohledech a kvůli tomu jste teď nejspíš tady na chudáka Mandaloriana až moc přísný. Ale já, i když považuju Andora na absolutní masterpiece, se jím nenechám obrátit proti Mandošovi. Je to prostě o dost jednodušší příběh a víc pro děti, ale to neznamená, že si stále neužívám tu akci a atmosféru. Pro mě byla tahle epizodá skvělá v tom, co se snažila udělat. Konečně už se více rozvíjí příběh a začíná to být zajímavé. To o předchozích dvou epizodách říct nemohu. 8/10 ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama