Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nachystejte se na komediální klasiku! Když se doktoři Venkman (Bill Murray), Stantz (Dan Aykroyd) a Spengler (Harold Ramis) z katedry parapsychologie nenadále ocitnou na dlažbě, rozhodnou se vydat na cestu lovců duchů - nevábných a občas poněkud drzých potvor. Sotva otevřou dveře, už se jim hrnou první zakázky. Největší výzva ale čeká na stopaře všeho nevysvětlitelného ve chvíli, kdy krásná Dana Barret (Sigourney Weaver) za dveřmi své chladničky objevuje bránu do pekel. Teď mají krotitelé duchů za zády celý svět a je jen na nich, jestli v této nekonečně zábavné akční komedii uchrání Manhattan před totálním šílenstvím! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (668)

Afterpoe 

všechny recenze uživatele

Krotitelé si nemohou zasloužit míň, jak pět. Myslím, že není co dodat... Ten kdo dává hodnocení blízké odpadu, je bezesporu naprostý ignorant, který do filmu nemá co mluvit, protože mu zjevně nerozumí. ()

radek512 

všechny recenze uživatele

Who gonna call? Ghostbusters...Tahle slova a melodie mi vždycky zní ještě hodně dlouho pokaždé když se na tenhle film podívám. Skvělý nápad, skvělé herecké obsazení, skvělý film jako celek. Dnes už tenhle snímek patří mezi klasiku, kterou by měl každý vidět. ()

longercz 

všechny recenze uživatele

Po grafické stránce to vypadá hrozně, herecké výkony tak nějak v pořádku, ale ničím nevybočují, no a na komedii tam je příliš málo vtipů. Pro mě průměrná podívaná... ()

siloalampa 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tie vysoké hodnotenia sú od všetkých tých, ktorí tento film 1. krát videli ešte pred revolúciou. Ja som ho 1. krát videl včera... ()

candy_daze 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to vůbec nechytlo. Nejspíš je to i tím, že k tomu filmu nemám vůbec žádný vztah. O nostalgii se bavit nemůžeme, viděla jsem to teprve předevčírem a už teď si ten film pamatuju jen matně. U první poloviny jsem se ještě jakžtakž bavila, ale zbytek filmu trpěl těžkým nedostatkem driveu. ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Těžké a vtipné začátky firmy na polapení duchů s vynikajícím Billem Murrayem. Dokonale vtipně udělaný film. Pravda na efektech se mohli víc plácnout přes kapsu ovšem tohle rád oželím. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Já na vlně Ghostbusters nejela nikdy. Ani jako dítě, ani teď o několik (dost) let později. Možná kdybych byla alespoň malinkou fanynkou Billa Murraye a toho JEHO stylu hraní, tak by to bylo lepší. Anebo taky ne, protože tento film nestojí jen na něm, že jo (pardon pane Aykroyd a spol.). Přiznám se, že jsem ten film snad nikdy neviděla od začátku do konce, protože u něj zkrátka nikdy nevydržím. To samé dnes, kdy jsem zařekla, že to dám... stejně jsem u toho začala něco čachtat po bytě. Pro mě zkrátka trochu nuda. ()

Kalimero13 

všechny recenze uživatele

Krom sympatické retro atmosféry mě samotného překvapilo, jak film hýří chytrým vtipem založeným na specifikách postav. Byť se mi zdá, že ke konci film trošku ztrácí dech, vyvolalo ve mě sledování toho malého kluka, co se dokázal do těchto světů naprosto ponořit. ()

Quido 

všechny recenze uživatele

Opravdu stará dobrá klasická komedie, která mne bavila jako ditě a teď mne baví jako muže ;) Nevím jak více vyzdvihnout své osobní pocity z tohoto filmu. Je to herecký koncert skupiny báječných herců a to vše s dobrým dějem. ()

chlebos 

všechny recenze uživatele

Krotitelé duchů neztratili nic ze svého původního kouzla. Absurdní hlášky, které pronášejí herci s patřičnou ironií jsou spolu se skvělou výpravou a efekty ..... Ale co, prostě pro mě je to kultovní záležitost. Nemáte někdo ten obleček? ()

VerteX 

všechny recenze uživatele

Bill Murray a Dan Aykroyd jsou prostě králové své doby. Ghostbusters je jedna ze skvělých komedií staré školy a bavil jsem se od začátku do konce. Triky jsou na rok 1984 taky super, kdo viděl předtím ve filmu nenažranou slizkou zelenou obludu nebo milou průsvitnou paní, která když se rozzlobí, vypadá jako orangutan v nejlepších letech? Děkuju tvůrcům. ()

artuš 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie s pěknými efekty od dob star wars. A jako v dalších Lucasových filmech. Ale stejně na efekty původní trilogie Star Wars (tedy epizody 4-6). Jinak výborný film na, který se dá koukat od začátku do konce. Prostě filmová a komediální bomba. ()

Arequipa 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem, snažil, ale tenhle humor mě prostě neoslovil. Zkusím to za pár let znovu, ale pro teď to jsou jen trošku silnější **. ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Svého času nehorázný hit, dneska trochu béčko. Každopádně tenkrát to žral skutečně každej, já taky. Duchařský příběh ve spojení s komedií funguje bezvadně a Murray je pan Herec. Efekty na tehdejší dobu úžasné a nápady v čele s námětem samotným potěší obecenstvo kdykoli. Třeba i dneska. ()

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Reklama

Reklama