Reklama

Reklama

Jacob Harton (Nikolaj Coster-Waldau) býval úspěšným obchodníkem.Jedna nešťastná nehoda ho ale dostala na několik let za mříže, mezi ty nejhorší zločince. Aby vězeňské peklo přežil, musel si vydobýt respekt. Z Jacoba se tak rychle stává právoplatný člen árijců, začíná se řídit pravidlem buď my, nebo oni. Přijímá svou novou identitu vůdce a svůj nový vliv přenáší i za zdi věznice, kde plánuje obchod se zbraněmi pro mexický kartel. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (407)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Poslední film z mýho vězeňskýho pětiboje(5 filmů s vězeňskou tématikou) a pro mě taky ten nejslabší. Neříkám, že je to vyloženě špatnej film ale ty čtyři předchozí vězeňský filmy mě oslovily daleko víc. Film je rozdělen na dvě dějový linky a je vyprávěn retrospektivně. Mě osobně bavila víc dějová linka odehrávající se za katrem. Co bylo mimo katr mě už tak nebralo. Nikolaj Coster-Waldau jako Jacob Harton nebyl špatnej ale, že by si získal moje sympatie abych mu mohl fandit to rozhodně ne. Myslím si, že mohl být vybrán i lepší herec. Dle zdejšího vysokýho hodnocení jsem očekával rozhodně víc. Tohle je za slabší 3 hvězdy. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Drsný film z vězení, který mírně ztrácí na kvalitě venku. Dobře herecky zahrané, silný příběh, který je až drastický pro odsouzeného Moneyho. Možnosti na výběr sice měl, ale nebyli zrovna příjemné. Ze záčátku může divák lehce tápat, ale vše se postupně vyjasňuje, díky dobrým flashbackům.. 8/10 = 82% ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Hodně silná věc. O tom jak jediná blbá chyba vám může změnit a posléze zničit život. Tolik lidských emocí odehrávajíc se v absolutně nelidském prostředí. Nikolaj Coster-Waldau je naprosto fenomenální. Nejspíš nejlepší výkon, co jsem od něj viděla. Všechny vedlejší role jsou obsazeny dokonale. A ta hudba... ještě teď mi běhá mráz po zádech. Věřím že tenhle film se mnou zůstane ještě dlouho. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JEDINÝ, CO TADY MÁME, JE ÚCTA…“ /// Už je to věc jistá - Nikolaj Coster-Waldau dokáže utáhnout (kromě ségry) i film! Příběh ze dvou světů – toho uvnitř a toho venku, v němž pomocí flashbacků zjistíme, kterak se z makléře mukl Money stal. Nechybí drsnej polda, páč pořádnýho sráče nemůže nahánět jouda z krimi Anděl. Brebentí se tady celkem k věci a příběh taky není úplně blbej. Řek bych, že scénárista a režisér (v jednom) - Waugh, se celkem vylepšuje. Možná si tady mohl vodpustit zbytečnou zápletkovou komplikovanost, páč ubrala příběhu drsňáckost. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Potřebuju poradit, kdy začít s tréninkem řitního otvoru. 2.) Jsem rodinnej typ. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Neskutečně lobotomizované béčko, které má asi stejný cit pro relativizovanou morálku jako nácek po flašce jägera. Zároveň ale jede na vlně usopleného macho sentimentu. Skoro žádné klíčové rozhodnutí nedává valný smysl a Waugh se obhájí jen tím, že ty tuny klišé dokáží Coster-Waldau a hlavně Bernthal přežvejkat se ctí trochou zájmu. Jinak naprostá katastrofa. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte Nové Mexiko. Začalo 26.5.2015 v Albuquerque a v Santa Fe. Potom sa nakrúcalo predovšetkým v mestečku Los Lunas. Natáčanie filmu sa začalo 26. mája 2015. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 17. června 2017 na Los Angeleském FF. (Varan)

Reklama

Reklama