Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malom americkom meste začínajú pribúdať obete brutálnych vrážd. Len miestni súrodenci Coslawovci zistia, že ide o vlkolaka. Nik im, žiaľ, neverí... (POMO)

Recenze (92)

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle novely "Cycle of The Werewolf" Stephena Kinga. CHYBA VE FILMU - Marthy (Corey Hainz) a Brady (Joe Wright) pouštějí asi ve 27 minutě draky. V jejich okolí i na okolních stromech se však nehne ani lísteček. Není vítr, ale draci létají v poryvech silného větru.......... CITÁT - Neboť tvář bestie vyjde vždycky na jevo a její čas se vždy musí naplnit......... Scéna okolo 40 minuty "v mlze" působí jako komedie. Naopak zase scéna v kostele u reverenda je nádherná a temná. Víte, to je takový vtip, na co by se asi střílelo ze čtyřiačtyřicítky stříbrnou kulkou ? Co třeba na vlkodlaka ? Chvilkama nudný příběh z několika nelogičnostma a špatnejma trikama. Lehce podprůměrný snímek. CITÁT - Dobrou noc Marty......... ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí horor ktorý opäť nezaprie neopakovateľné kúzlo rokov osemdesiatych. Tá cool namakaná trojkolesová "motorka" stála za to. Navyše v úlohe policistu sa mihne Terry O´Quinn alias John Locke z Lostu. To najlepšie čo som z vlčieho hororového podžánru videl. Z časti aj vďaka príjemnej hudbe a charizme malého Coreyho Haima. 75% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ať se na to koukám jakkoliv, přijde mi to na hraně mezi vlkodlačím hororem a dobrodružným filmem pro děti. A nezviklal mě ani fakt, že film disponuje celkem solidní atmosférou, maskami či dostatkem krve. Ti dětští hrdinové zde měli natolik výrazný prostor, že jsem se na to musel dívat s lehkým úsměvem, což umocňoval i Gary Busey v nezvykle kladné roli. Přesto převládají spíše pozitivní dojmy. 60% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto filmu som spočiatku nedôveroval. Téma vlkodlaka ma totiž sklamala temer v každom filme s podobným námetom. Až keď sa ku mne dostala kópia so skvostným názvom Stephen King's Werwolf von Tarker Mills a zbadal som Kingovo meno, povedal som "tak nech". A nebolo to zlé. Ba dokonca ma to bavilo. Sympatickí herci, motorový invalidný vozík a relatívne dobrá pointa radia tento film medzi tie lepšie (aj v adaptáciách podľa Kinga). (10.11.2004) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Stříbrná kulka“ je příjemné retro, které má osmdesátkový feeling, jenž vás dovede dostat, ale má i postavy, které tu hrají prim. Dětští hrdinové vám nemusí být vždy po chuti, ale tady se ukazuje, že byli zvoleni velmi dobře, jsou uvěřitelní, stejně jako jejich vztahy. Funguje to velmi dobře a za mě je to snímek, u něhož mi bylo docela líto, že mi tak dlouho unikal. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Marthy (Corey Hainz) a Brady (Joe Wright) ve 27. minutě ve větru pouštějí draky. Jejich okolí a stromy kolem nich však naznačují, že je bezvětří. (Terva)
  • Film byl natáčen od října do prosince roku 1984. Do kin se ale dostal až 11. října 1985. (mahler)

Reklama

Reklama