Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou komedie ze sportovního prostředí je venkovský mladík Jack Cooper, který se ukáže jako velmi talentovaný nadhazovač, a kterého získají do svých řad Rakety, malý druholigový klub s neobvyklým maskotem. Do své první baseballové sezóny však Jack nastoupí se dvěma poněkud neobvyklými problémy. Jednak trpí na hřišti nepřekonatelnou trémou, a navíc ke své hrůze zjistí, že maskotem klubu je šimpanz jménem Ed Sullivan, který umí hrát baseball tak dobře, že ho trenér obvykle staví na třetí metu. A hádejte komu trenér šimpanze přidělí na pokoj jako spolubydlícího. Pochopitelně Jackovi. Ten má pocit, že starat se o šimpanze je pro něj trochu nedůstojné, navíc zjistí, že Ed je nejen na štíru s hygienou, ale navíc trpí chronickou plynatostí. Ti dva k sobě musí najít cestu a společně překonat mnohé překážky, které je během sezóny potkají. Ať už je to Jackova tréma nebo šimpanzův únos. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Ceja odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, že režisér filmu o šimpanzovi "baseballistovi" eště žije. Že je ED přehnaně chytrý bych možná ztrávil - ale nejlepší baseballista, řidič auta a chůva??? Je mi líto Matta LeBlanca, že po "Přátelích" vystupuje vtakemto zvěrstvu!!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu jsem nevěděl prakticky nic jen to že tu hraje sympaťák LeBlanc a je to o opici a..... Je to nějaký 40 nejhorší film na imdb. Takže jsem se připravil na nejhorší, ale nemůžu říct že je to sračka to ne. Pro mě je to průměrný filmík na který se sice dobře kouká, ale druhá půlka(jak zmínil Hardy) je horší. Tedy ne horší ale strašná, fakt mě to pak nebavilo a to to dobře začalo. Možná by se mi to líbilo více kdyby to bylo jen o LeBlancovi a opice by nebyla, ale takhle z toho je strašná fraška. Přitom jsem si občas říkal proč Cobbs Caviezel či Ward do tohohle filmu šli. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Řekne se rodinný film a hned tam musí být zvířátko, byť napasované v kostýmu. Nedokáži posoudit, zda by se mi film Ed líbil v dětském věku, ale v tom dospělejším neshledávám na tomto filmovém produktu nic pozitivního. Představitel hlavní postavy nikdy nebyl nezapomenutelným hercem, humor je kostrbatější a dětinský, bez známek elegance a nadšení. Zůstává nudný americký sport baseball, šimpanz a křečovitá snaha o široce nespoutanou zábavu. Hlavní postavou slaboduchého příběhu je nováček druholigového baseballového týmu Jack 'Deuce' Cooper (Matt LeBlanc), slibný nadhazovač s trémou. Z dalších postav: trpělivý trenér Chubb (Jack Warden), trenérův asistent Tipton (Bill Cobbs), Jackova atraktivní sousedka Lydia (půvabná Jayne Brook), její malá dcerka Liz (Doren Fein), nenasytný majitelův syn Randall 'Zonk' Cszonka (Curt Kaplan), či opičák a milovník baseballu Ed Sullivan (Jay Caputo a Denise Cheshire). Film si snad nalezne nějaké příznivce, to ovšem nic nezmění na tom, že jde o velmi slabé filmové dílo na jakékoliv úrovni. ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Joey, opice a režisér, sakra kdo je chytřejší . Mě by jen zajímalo proč se vůbec takovéhle filmy točí. Hodně zbytečný film a natočit takovouhle hovězinu, která musí zvedat z postýlky i kojence, aby přemýšlel jak hodí flašku do obrazovky, tak si myslím že režisér udělal správně, že ukončil kariéru . A je mi jen líto Matt Leblanca, tak to má za jednu * ()

widla 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevim jestli má Ceja oči, protože tenhle dosti průměrný film(1996) je z doby asi 2.-3.sezóny "Přátel"(1994), takže Matt nikam neklesl...... .Jinak k filmu: zdálo se to jenom mě nebo Ed nevypadal jako opice?! Kostymérky se moc nevyšvihly..... ()

muoaner odpad!

všechny recenze uživatele

Joey z přátel a opičák! Probůh už nikdy takovej zážitek znovu zažít. Připitomělá komedie, která nezná hranici debility a posouvá jí dál a dál. Ruce, nohy a oči pryč od tohoto snímku jeslti si nechcete zkazit poslední památky na skvělé přátelé. ()

kadef 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to zdálo jako hodně dobrá komedie. Ed zahrál skvěle a dobře ovláda pálku i chytačskou rukavici. Jak je to tu už zmíněno druhá půle stojí za prd. ()

Reklama

Reklama