Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku navíc musím přidat, protože oproti dvojce to alespoň nevařilo z ničeho a mělo to děj. Nebylo to žadný: "Hmm, nechce se nám vymýšlet scénář, tak jen ukážeme jak žili na vysoký a hotovo." Neříkám, že svatba je super nečekaný nápad, ale nejméně nápady na scénky jsou povedené a ať už se proti tomuto druhu humoru stavíte jak chcete, budete se smát. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Třetí díl slavné série o nejlepších kamarádech ze střední školy a o jejich choutkách. Jim a Michelle se odhodlali k svatbě, no a tam nesmí chybět ani jeho kamarádi se Stiflerem a jeho nevymáchanou hubou. Tak, jak je někdy český dabing vopruz, tady sedí perfektně, zvláště u Stiflera. Řezal jsem se smíchy celou tu dobu. A těch komických, a pro hlavní hrdiny trapných situací, tam bylo nespočet. Třeba mejdan u Jima doma se slečnami uklízečkou a policistkou :-)) Tato série bude vždy mojí oblíbenou. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Asi se budu opakovat, ale i u třetího pokračování musím napsat, že jde o jednu z nejlepších komedií vůbec. Hned úvodní scéna naprosto luxusní a takhle to je až do konce. Ale nezapomenu jak Stifler žral to hovno, to jsem myslel, že se fakt pobleju. :-D Všechny tři díly si zaslouží 100% a určitě by si všechny tři zasloužili být v mé TOP 10, bohužel však není místo. :-/ ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Série Prci, prci, prcičky je výjimkou z pravidla, že pokračování jsou vždy slabší. Tedy jen částečnou. První tři díly si drží dobrou úroveň, minimálně v rámci žánru; druhé a třetí pokračování sice jen recykluje jedničku, ale vždy to zabalí do nového kabátku, takže se to divákovi nepřejí. Od čtyřky dále je to však sešup až na úplné dno, ze kterého se zatím tvůrcům žádným pokračováním dostat nepodařilo (a doufám, že už těch pokusů zanechají, trápí tím akorát diváky i sebe)... Jak jsem již psal, ve trojce je vše při starém - roztržitý Jim, střelený Stifler, intelektuál Finch a ostatní - akorát ve svatebním hávu. A co je hlavní, baví... 70% ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

První díl byl úžasný, druhý si k mému překvapení udržel nadprůměrný standard. A třetí díl není nijak pozadu. Komplexně je sice nestabilní, ale celou prcičkovskou sérii dělají momenty, které si zapamatujete. A ve trojce jich je opravdu požehnaně. A pokud hledáte hlavní charakter, je jím ve třetím díle rozhodně Stifler! ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • V tomto filmu již nezazněla žádná skladba od kapely Blink 182. V předešlých dvou dílech uslyšíme skladby “Mutt“ a “Everytime I look for you“. (Stocki)

Reklama

Reklama