Reklama

Reklama

Amerika hledá topmodelku

(pořad)
  • USA America's Next Top Model
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2003, 322x42 min

Tvůrci:

Ken Mok

Scénář:

Kenya Barris

Účinkují:

Tyra Banks, Dita Von Teese, Atoosa Rubenstein, Katie Cleary, Janice Dickinson, Dylan Ramsey, Erika Heynatz, Ryan Hansen, Nicole Richie, Bill Maher (více)
(další profese)

Jedna z nejpopularnějších modelingových reality show. Supermodelka Tyra Banks hledá topmodelku. Z několika tisíc dívek jich bylo porotou vybráno 10, které budou po celých 8 týdnu ubytované v luxusním hotelu. Každé kolo budou modelky muset splnit úkol a na konci každého dílu jednu dívku porota vyloučí. (oficiální text distributora)

Recenze (212)

dvopet odpad!

všechny recenze uživatele

V záplavě koncentrované hlouposti téhle show, porotců, výběru úkolů, hodnocení etc. etc. je nejdůležitější pojmenovat jeden faktor. A to sice, že tenhle pořad (a jemu podobné) je koncipován tak, že vytváří v divácích pocit - v tomto případě v mladých dívkách - že za tím co tahle show nabízí, by měli směřovat a pídit se. Že jim vlastně dává životní/profesní perspektivu, která když ovšem nebude tímto způsobem naplněna, vše se hroutí. Jakkoliv nechci apriori podceňovat lidskou společnost, obávám se, že značná její část falešnost a lživost téhle domněnky neumí prohlédnout. V čemž vlastně spočívá největší - nebojím se říct - nebezpečí těchto Tv show. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tyhle názory vážně nepochopím.. Tyhle holky prostě mají svůj sen a jsou si za ním (narozdíl od některých lidí tady).. Tenhle pořad ukazuje, jak tvrdý je svět modelingu a jak je těžké v něm obstát.. Dostanete se do zákulisí a to se většině z vás nikdy v životě naživo nepodaří ;) Pro mě je to rozhodně moc zajímavé.. A komentovat tady to, jak jsou některé ty holky hloupé? Možná ano, ale nakonec to hloupá nevyhrála, ne? (většinou) :) Nebuďte tak povrchní a zkuste se zamyslet nad tím, jaká je tohle všechno dřina :)) ()

Reklama

Garson 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad se mi velmi líbí a je škoda že to někdo neokopíroval i v ČR,aby se mohlo zvednout sebevědomí českým holkám které si nevěří.Je zajímavé jak v tomto pořadu září holky které by v naší republice byly pokládány za naprosto tuctové,ale to jsou Spojené státy,tam tleskají všemu nad čím bych zde kroutil hlavou.Amerika hledá topmodelku,televizní pořad který stvořila Tyra Banks,která dokáže holky povzbudit a jako mávnutím proutku je pak hned poslat domů,ale takový je modelingový průmysl,jako jízda na horské dráze. ()

beckham- 

všechny recenze uživatele

Přítelkyně na to kouká, a tak mi nezbývá nic jiného, než se dívat také (pokud tedy neběží fotbal, či cokoliv zajímavějšího). Je to seriál hlavně pro dámské publikum a chce ukázat, že sny se plní - co taky jiného čekat, od americké reality show. Kolikrát se i u něj zasměji, protože co tam některé dívky předvádějí je opravdu k popukání. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Některé holky jsou vážně hezké - ale to je v té záplavě stupidity málo podstatné. Porota, zvláště její mužská (???) část je konglomerátem kreatur a bizarnosti fyzické i duševní (což poznáme, jakmile otevřou ústa aby světu sdělily svá moudra). K pořadu jsem se dostal náhodou a jedno pokračování jsem shlédl až do konce, abych zjistil zda bude úroveň tohoto atentátu na kulturu stejně ubohá na začátku jako na konci. Co myslíte že jsem zjistil? A jednou mi to úplně stačilo. ()

Galerie (352)

Zajímavosti (8)

  • Tyra Banks projekt vymyslela a zároveň je jeho moderátorkou a porotkyní. (ČSFD)
  • V několika řadách se v úloze porotkyně objevila česká modelka Pavlína Pořízková. (ČSFD)

Reklama

Reklama