Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Evropě soutěž znají jako My Man Can a u nás poběží s názvem Můj muž to dokáže! A zatímco v jiných evropských státech o velké peníze soutěží běžní lidé, u nás půjdou s kůží na trh celebrity a jejich manželé a manželky, milenci i sourozenci. Vyhrát mohou sto tisíc korun a to, co s nimi udělají, je už čistě na nich. Budou to ale těžce vydřené peníze a není vyloučeno, že na cestě k nim přijdou k újmě na těle i na duši. A tak zatímco vy se u obrazovek budete královsky bavit, ve slavných rodinách může tahle soutěž zamávat se vztahy. Proč? Jen si to představte… U pokerového stolu sedí čtyři ženy, jejichž muži jsou za jejich zády v prosklené kukani a naprosto netuší, do čeho je jejich ženy uvrtají. „Kolik chilli papriček dokáže váš muž sníst za jednu minutu?“ zeptá se moderátorka Adéla Gondíková čtyř slavných žen. Ta, která nasadí nejvyšší laťku, pošle svého muže do boje o peníze. Aby obstál, musí splnit zadání. Neobstojí-li, její sázka se rozdělí mezi ostatní. Pět kol a pět kuriózních úkolů rozhodne o vítězi. (TV Prima)

(více)

Recenze (42)

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Po dvou dílech se mi tato soutěž jeví jako pořad, na který se dá koukat, když nic jiného nikde nedávají. Neurazí, nenadchne. Zábavnost záleží na hostech. Některé úkoly jsou fajn, některé dost trapné. Moderátorská dvojice mi nesedí. Ale neodsuzuju to, podobný typ pořadů mi nevadí, protože od televizní zábavy nečekám žádné umělecké zážitky ani oduševnělé chvilky s obrazovkou. ()

Cesty timem odpad!

všechny recenze uživatele

NO TVL !!! TAK KVŮLI TAKOVEJMHLE SRÁGORÁM SI NEMOHU NEJEN PŘETOČIT REKLAMY NA PRIMĚ ALE I JAKOUKOLI "NEREKLAMNÍ" ČÁST JAKÉHOKOLI POŘADU NA PRIMĚ, KTERÝ JEŠTĚ STÁL ZA SHLÉDNUTÍ. TAK KVŮLI TOMUTO UŽ MI TEĎ NESTOJÍ.... ŽÁDNÝ POŘAD NA PRIMĚ ZA SHLÉDNUTÍ, PROTOŽE SAKRA NĚCO CHCI OBČAS PŘETOČIT, NĚCO MI UTEČE A PAK ZAS DOPŘEDU... JO MÁM o2TV, MOŽNÁ JE TO JINDE JINAK, ALE ONO MI TO ZAS TAK NEVADÍ - PUSTÍM SI MUZIKU. PRIMĚ TO TAKÉ NEVADÍ, TAK AŤ SI VYSÍLÁ TŘEBA DO SILA. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aby som bol spravodlivý, niektoré úlohy boli súťažne zaujímavé. Problém však je, že tu vôbec nedávajú priestor normálnym ľuďom, aby niečo vyhrali, ale prezentujú sa tu len tie naše "celebrity", ktoré už kilometer za hranicou nikto nepozná. A prezentujú sa väčšinou tupým spôsobom, česť výnimkám. Formát v štýle, žena rozkazuje, vyjednáva a muž robí zo seba pajáca, to už dnes ani inak nemôže byť a samozrejmosťou je, že je to prebraté, tie naše televízie ani originálne programy nemajú. Hrá sa o 100 000 korún, ale zatiaľ, čo som videl, nikto ich nevenoval na niečo konkrétne, iba obšírne povie, napríklad, dávam to na "slobodné matky". A to je čo, nejaký spolok? Vrcholom tuposti bol pre mňa ale Kramár, ktorý dokonca predbehol Hanychovú. On tam je kurva s dcérou, tá na neho hovorí slovensky a on jak chuj jej odpovedá česky. No idiot na ntú. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Novy spolecensky magazin s tuzemskymi celebritami na televizi Prima v licenci mezinarodniho formatu My man can. Dozvite se kdo s kym prave zije a kolik ma deti. Chlapy nesoutezi mezi sebou, ale ukoly plni jen ten, komu partnerka veri nejvic. Videl jsem jen jeden dil, v nemz byly detinske ukoly. Odhadovani veku zen je az nevkusne. ()

vlcekmirek odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nebudu objektivní, viděl jsem pouze začátek prvního dílu a závěrečné titulky, ale to je zase feministická sračka. Tomu říkáte rovnoprávnost? Dámičky se tam natřásají v róbách jak na plese v ópeře a jejich přicmrndci ze sebe dělají cvičené opice, jen aby se ,,národ" pobavil. Licitace jak na dobytčím trhu, pánové se u toho tlemí, jako nesvéprávní, zatímco jejich fifleny spolu o nich diskutují jako o ,,spotřebním zboží".  Bylo by vhodné změnit název na ,,MŮJ TAJTRLIK TO DOKÁŽE" protože tohle už s muži a chlapy nemá nic společného. Ale asi je to celosvětový trend. Stačí kouknout na reklamy. Baby v sexy montérkách s krompáčem přes rameno a s vrtačkou v ruce a na druhé straně ,,chlap" s miminem pod paží se rozněžňuje nad pracím gelem, který vypere a je veganský a BIO.  Svět se v kravskou prdel obrací. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama