Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrná americká rádobykomedie. Přemýšlím, kam se ta vtipnost ztratila? Všichni o ní píší, ale kde nic tu nic. Shruntí: Námět dobrý, rozpracování špatné, dialogy (či snad úprava dialogů nebo překlad) nezajímavé, herecké výkony slušné (hlavně pro obdivovatelky Mela), poselství nulové. Snadno zapomenutelný film. Zajímavé komentáře: Tetsuo, kinej, FateKEEPER ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazená romatická komedie, která má všechno co má správná romantická komedie mít. Netradiční zápletku, Mela Gibsona a skvělou chemii ústřední dvojce. Helen Huntová Gibsonovi víc než značně sekuduje. Skvěle se doplňují a dělají příběh uvěřitelným. Možným. No a o to snad jde ne? To je to hlavní. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak konečně nastal onen slavný den a největší tajemství vesmíru, ženská mysl, bylo odhaleno i mně. Mel se zde představil v docela atypické roli, kde si zahrál obrovského ženského svůdníka. Docela to klukovi šlo. Trošku mě zarmoutila přemíra nehezkých slečen. Mému oku se zalíbila snad jen ta šedá myška se sebevražednými sklony. Pár vtipných momentů se najít určitě dalo. Bohužel je tato komedie šíleně schématická a naprosto předvídatelná, což ji škodí na kráse. Taktéž si myslím, že zkrácení o nějakou tu půlhodinku by filmu rozhodně slušelo. Nicméně jako kulisa k dobrému pití a ještě lepší společnosti snímek poslouží znamenitě. Lepší 3! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film sa mi celkom páčil, nielen vďaka skvelým hereckým výkonom ale aj vďaka úžasnej hudbe. Pri filme som sa skvele pobavil nad reakciami mužov a nad "čítaním" myšlienok. Po zhliadnutí filmu som zaváhal, či by som vôbec chcel vedieť, čo si práve v túto chvíľu myslia ženy. Super nápad, ktorý bol dobre využitý. Z celkom zaujímavého námetu nedokázali vyťažiť maximum. Mel Gibson vie aj iné, než vážne role. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak a můj poslední komentář i hodnocení tohoto roku patří této vcelku povedené komedii. Osobně bych sice raději tuto „schopnost“ nikdy neměl, ale Mel Gibson si s tím dokázal poradit po svém, i když se párkrát dostal do nepěkné situace. Ono je vážně lepší ženským raději nerozumět. Helen Hunt mám docela rád, nenudil jsem se, docela se i pobavil, takže dávám lepší průměr. 60% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Zatiaľ čo Nick (Mel Gibson) leží na gauči u terapeutky, tá sa blíži k nemu s cigaretou. Akonáhle sa zmení záber kamery, terapeutka už cigaretu nemá a rovnako tak zmizne popolník. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v amerických mestách Chicago (Pui Tak Centre, Drake Hotel, Near North Side, Chinatown, Armour Square), Los Angeles (University of Southern California), Beverly Hills (Greystone Park & Mansion) a Culver City (štúdio Culver Studios) od 23. februára do 23. júna 2000. (Greenpeacak)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno