Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film sa mi celkom páčil, nielen vďaka skvelým hereckým výkonom ale aj vďaka úžasnej hudbe. Pri filme som sa skvele pobavil nad reakciami mužov a nad "čítaním" myšlienok. Po zhliadnutí filmu som zaváhal, či by som vôbec chcel vedieť, čo si práve v túto chvíľu myslia ženy. Super nápad, ktorý bol dobre využitý. Z celkom zaujímavého námetu nedokázali vyťažiť maximum. Mel Gibson vie aj iné, než vážne role. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ležérne navoňaný Mel Gibson, silné ženy (Tomeiová, Huntová), vtipné scény (horúci vosk patrí zrejme k najdrsnejším akčným scénam, v akých Gibson kedy hral) a výborný ústredný námet (čo sa stane, ak arogantne samčí sukničkár začne počuť, čo si myslia ženy?) zachraňujú slabší scenár, prehnanú minutáž a priemernú ženskú réžiu. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tento milý film jsem zhlédl několikrát a vždy jsem se pobavil. Hlavní myšlenka mi přijde velice originální a vtipná, stejně jako samotný příběh. K tomu si připočtu příjemnou hudbu (Frank Sinatra a spol.), herecké obsazení (myslím si, že spojení Gibson + Huntová působí sehraně) a jemný humor, vychází mi z toho 5*. Pro mě osobně 1 z nejlepších romantických komedií, vřele doporučuju. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevyužitý potenciál. Nápad s několika lepšími scénami tentokrát nestačí. U záchodového hovoru s dcerou jsem definitivně vzdal hledání důvodů pro vyšší hodnocení; máme tu laciné sexuální narážky, vykrádání nápadů své nadřízené, nalézání vztahu s dcerou, zapomenutou puťku v práci a celkově všechno, co lze čekat. Nebylo by na škodu, kdyby tvůrčí přístup obsahoval více nadhledu a satiry. Cesta hloupě neškodnými mainstreamovými vodami nebyla pro takové téma nejvhodnější volbou. Co na tom, že Gibsonovi role poměrně sedla. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tenhle film pozván do kina. Odmítl jsem. Zvoucí mi potom řekla, že to byl skvělý film. Jelikož jsem znal zvoucí tehdy již dostatečně, tedy - jak myslí, jak cítí, jak prožívá a jak hodnotí, tak jsem věděl, že to nebude pro mě nic moc. Později, kdy se začal tenhle film "Po čem ženy touží" dávat často v televizi, tak jsem na chvilku nabyl dojmu, že v něm je i něco poučného. Tento pocit ze mě ale dost rychle zmizel. Navíc mi vadí tak přehrávající herec, jakým je pro mě Mel Gibson. A přece dávám dvě hvězdičky, ale kdyby se ten film nenatočil, jako řada jiných, tak by se nic nestalo. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Natáčanie prebiehalo v amerických mestách Chicago (Pui Tak Centre, Drake Hotel, Near North Side, Chinatown, Armour Square), Los Angeles (University of Southern California), Beverly Hills (Greystone Park & Mansion) a Culver City (štúdio Culver Studios) od 23. februára do 23. júna 2000. (Greenpeacak)
  • Smyšlená reklamní agentura, v níž Nick Marshall (Mel Gibson) pracuje, využívá slavnou budovu The Rookery v Chicagu. (Jiri_Jaros)
  • Zástupci firmy Nike ve filmu nejsou herci, ale skuteční zaměstnanci firmy z oddělení propagace. (washek)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama