Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Pokud byste mi řekli zhruba děj filmu, tak opravdu budu čekat jednu z největších kravin, které kdy spatřily světlo světa, ale Nancy Meyers se kupodivu dokázala s tímhle ošemetným nápadem, který se jí podle mého názoru mohl i vymstít, vytáhnout. Opravdu výborná komedie, jako asi u každé komedie bych řekl, že moc dlouhá, ale jinak nemusím vytýkat nic. Herci jsou super a vše šlape jak po másle. Možná trochu častěji nějaká hláška nebo opravdový vtip by byli v pohodě, ale jsem spokojen. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Velmi vhodně zvolený originální námět, který udělal své. Na dojmu přidali i filmoví rivalové Mel Gibson a Helen Hunt (mimochodem jí to v tomto filmu neobyčejně sluší), kteří se postupně sbližují. Nicméně z toho vznikla působivá romantická komedie na úrovni, plná vtipu, šarmu a doplněná o temperamentní hudbu. Divák se u toho prostě výborně pobaví - a o to přeci v komedii jde, ne? ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson patrí zaslúžene medzi hollywoodske celebrity. Okrem toho, že je nadaný herec a príležitostný kvalitný režisér má aj tú vlastnosť, že je perfekcionalista. Keď sa pustí do nejakého projektu pracuje na ňom celou svojou osobnosťou a na výsledku je to poznať. Tento krát prijal pre neho trocha netradičnú úlohu v romantickej fantasy komédii, kde si zahral úspešného reklamného experta, ktorý po úraze elektrickým prúdom dokáže počuť, to čo si myslia ženy v jeho prítomnosti. Kredit tohto filmu tiež výrazne zvyšuje aj výborná Helen Hunt v hlavnej ženskej úlohe. **** ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Poviem vám pravdu, herecky je to pre mňa rozpačité, lenže som sa zabavil. Tak ako píše užívateľka Marina111 človek väčšinou nemyslí v slovách. Preto je tento film trošku smiešny, ale mal nápad a hlavne to je vtipný nápad, z čoho potom vzniká takáto milá fantasy. Nuž chlapi, chceli by ste aspoň občas vedieť, čo si ženy myslia? Myslím, že to každého z nás niekedy napadlo, keď sme nevedeli ako si počať. Film má však fajn hudbu, myšlienky a poučenie. Také americké a sladké na sobotné popoludnie. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Rozhodne kvalitná romantická komédia s príjemnými hercami a veľmi dobrým nápadom. Svižná, hravá a veľmi vtipná prvé polovica filmu. V druhej polovici sa to už mierne celé vlečie, obsahuje aj menej vtipu a nápadov. Zbytočne dlhá stopáž, keby to bolo o polhodinku kratšie (čím by to hlavne pomohlo celkovému tempu), patrilo by to na samotný vrchol žánru. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 70 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Natáčanie prebiehalo v amerických mestách Chicago (Pui Tak Centre, Drake Hotel, Near North Side, Chinatown, Armour Square), Los Angeles (University of Southern California), Beverly Hills (Greystone Park & Mansion) a Culver City (štúdio Culver Studios) od 23. februára do 23. júna 2000. (Greenpeacak)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama