Reklama

Reklama

Mighty Morphin Power Rangers: Jednou provždy

  • USA Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým Power Rangers utrpí tragickou ztrátu. Jeho řady proto doplní nečekaná mladá hrdinka a všichni se společně postaví odvěké sokyni. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"It's Morphing Time!" Nejlepší možný fanservis pro fanoušky. Pokud jste na tom vyrůstali v roce 93 stejně jako já, tak vás zalije naprosto nádherná vlna nostalgie. Až to vehnalo slzy do očí. Tohle je bonbónek od tvůrců se vrátit ještě jednou do světa Strážců vesmíru po třiceti letech, abychom si připomněli, jak "skvělé" tehdy seriály byly. Ovšemže dnešní publikum tohle neocení. Každý, kdo očekává Avengers, tak musí mít čelist na podlaze a kroutit očima. Tím, že se jedna o skutečně krátkou jednohubku a jednorázový návrat k šestici barevným hrdinům, tak nemohu hodnotit jinak. Netflix dělal tenhle návrat s láskou k originálu a každý, kdo k devadesátkám má nějaký vztah, tak to ocení. Všichni ostatní budou hloupě kroutit hlavou. A dnešní generace to nepochopí vůbec. Pro obě skupiny tenhle film ale není. Je to pro nás, co morfovali za pterodaktyly, triceratopse a za šavlozubého tygra. A pořád si myslím, že tenhle film je o tolik lepší, než ta patlanina z roku (2017). Díky za tenhle nostalgický návrat! Je to pecka! PS: Teď prosím překecejte ještě Kevina Sorba k návratu Hercula. Díky. (90 %) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem všechny díly tak, že mě uchází souvislosti a věci , které na to asi navazují (Kde byla předtím Rita a jak se tam dostala? Co se stalo ze Zordonem? Co se stalo s předchozími 7 Alfami? ). Ve zkratce modrý strážce hledá Zordona a narazí na nějakou energii přenese to  do velína , ale zjistí, že to je Rita co se dostane do Alfy 8 a je z  ní robot zaútočí na něho on povolá ostatní strážce (zhruba 4) a bojují proti ní a formelínům (ti gumoví panáci ze seriálu)  Rita zabije žlutou strážkyni a odejde. Ostatní to řeknou její dceři a modrý strážce se stane jejím opatrovatelem ta dcera chce být ezitím strážkyní  mezitím Rita oživí háďáka a minotaura (ze seriálů si je nepamatuji, ale je tam řečeno, že byli už dříve) a společně jich unáší kde ona z nich bere jejich sílu. Dokud jsou proměnění ona je může najít dokud ne nemůže (tohle je blbost jelikož ona sama ví jak vypadají a i zde se promění do lidské podoby před ní). Čekal jsem, že Netflix tam nedokáže narvat tu jejich propagandu , ale dokázal to tak, že tu máme homosexuální pár. Konec je strašně rychlý a znělka je tam jen na začátku přitom to mělo tolik příležitostí ji tam dát. P.s. je škoda, že tam nebyla ta původní růžová strážkyně a místo ní tam byla nějaká pipka. ()

Reklama

JM87 

všechny recenze uživatele

Já jsem dostal všechno co jsem chtěl. Mighty Morphin jsem miloval jako dítě. Pamatuju si všechny éry se všema strážcema a trochu mě mrzí, že si ve filmu nezahrál JDF nebo Amy Jo Johnson, ale co už. Naprosto chápu, že pro lidi, kteří nesledovali Mighty Morphin to bude sračka, ale mě to bavilo. Bylo fajn se dozvědět, jak naše postavy dopadly po letech, jak fungují teď atd.  Herečka, která hrála dcertu Triny tomu dodala fresh šťávu. Takže jednoduše: Pokud čekáte Avengers, film pro vás bude sračka, pokud čekáte to co jste dostali jako dítě s pár novýma prvkama, film si užijete. Díky! ()

Shewolff 

všechny recenze uživatele

Mírná dávka nostalgie. Nejsilněji jsem ji prožívala až během upravené úvodní znělky která bohužel zazněla až na konci. Ve filmu chyběl Tommy (Jason David Frank) mělo by to hned náboj, který film postrádal. Jako vzpomínka hezké, ale bylo to trochu šité horkou jehlou. Za mě nedostatečně naplnění potenciál. Když pominu pár nesrovnalostí a to, že logičtěji by sem zapadal bílý strážce dávám za vzpomínku 3*. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vzpominka na posledni desetileti minuleho stoleti a na Japonskou prrdlohou ovlivneny americky televizni porad, ktery se uvadel 29 sezon. Zhmotnovaly se tu sny desetiletych deti, ze hrdinou muze byt kdokoli. Hrdinove totiz "morfuji" cili meni se v superhrdinske zachrance vesmuru a pilotuji obri roboticke dynosaury. odle statistiky travi Americane v prumeru jen ctyri minuty volneho casu venku, takze televize pro ne byla dulezita. Ale z digitalnich hodinek a sledovani televize jsme uz vyrostli a verim, ze jednou prekoname i fenomen drepeni doma u socialnich siti. Dnes ubory v tomto filmu vypadaji mnohem smesneji nez tehdy a soucasne deti se asi budou smat. Ale nostalgicti divaci to asi oceni, prestoze akcni sceny jsou pekne odbyte. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Film je věnován památce Thuy Trang (žlutý strážce), která tragicky zemřela při dopravní nehodě, a Jasonu David Frankovi (zelený strážce), který spáchal sebevraždu v hotelu během dovolené. (UncleMorty)
  • Produkce se nezúčastnila Amy Jo Johnson (růžový strážce) z původního seriálu Strážci vesmíru (od r. 1993), a to z důvodu extrémně nízkého finančního ohodnocení, které by nepokrylo ani náklady za cestu a ubytování, jelikož Amy v té době žila na Novém Zélandu. Z toho samého důvodu se natáčení nezúčastnil ani Jason David Frank (zelený strážce), který dostal nabídku s velkým předstihem, než spáchal sebevraždu. Austin St. John (červený strážce) měl zájem si roli zopakovat, avšak z důvodu soudního stíhání měl zakázáno opustit stát Texas a musel být nahrazen svým seriálovým nástupcem Stevem Cardenasem. (UncleMorty)

Reklama

Reklama