Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

WTF? Neskutečná blbost a hodně velký úlet, u kterého mě navíc překvapuje to, že to točila ženská. To, že jde v podstatě o zfilmovaný vlhký sen normálního muže, bych ještě chápal, ale obalit ho tak idiotským dějem s netradiční lesbickou pointou, to už je i nad moje chápání. Nebýt herecké účasti Jordany Brewster (bez ní by to byl odpad jak vyšitej), asi bych o tuhle šílenost ani nezavadil. Bohužel se tak ale stalo. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jak já bych chtěl točit filmy pro bravácké puberťačky! Žádná blbost pro ně není moc blbá a žádná trapnost moc trapná. Slepice, pardon postavy jsou charakterizovány nikdy neodkládanou cigaretou nebo věčně otevřenými ústy a ve školních uniformách a na vysokých podpatcích štěbetajíce cupitají s obrovskými kanóny komiksově nadsazeným a zhusta nelogickým dějem. Mohla to být velká prdel, jenže režisérka má daleko do Roberta Rodrigueze i do McG a pokud jste viděli SPY KIDS a CHARLIEHO ANDÍLKY 2, nemá vám kromě pár popových hitů a koček Jordany Brewster a Devon Aoki absolutně co nabídnout. Tedy pokud vám není dvanáct a nemáte nad postelí plakát Orliho Blooma. Hlavně nečekejte nějakou akci, vtip nebo erotiku (jen dva nebo tři lesbické polibky). Jinak MiDe, ve svém zbytečně obšírném obsahu jsi pominul dost zásadní věc a sice co jsou vlastně zač ty agentky D.E.B.S, což je, nezlob se na mě, to nejzajímavější na celém filmu. ()

Reklama

levente 

všechny recenze uživatele

Nejlepší amatérský film, co jsem z americké produkce kdy viděl. S divnými komerčními filmy se poslední dobou roztrhl pytel. V rámci politické korektnosti je ve filmu k dispozici dokonce lesbická láska. Za úsměv Jordany Brewster odkoukaný (může být úsměv odkoukaný) od Catherine McCormack dávám plné hodnocení. Je to hezky povrchní... ()

blekekeke odpad!

všechny recenze uživatele

Šaškárna s holkama co běhají s robertkem v rozkroku a když dojde k fackovačce, tak je to jak baletky na karate. Po chvíli punkový klub, v kterým frčí poslední model disca ... no ty koky ... za chvíli přijde nášup s blízalkama, a to už tak nějak jeden tápe, jestli je to akční komedie, nebo lesbi-show ... ()

TICHOPAN odpad!

všechny recenze uživatele

Už zase a jsou čtyři!Všude byli třikrát, od všeho mají klíče, nezadýchají se a jsou full sexy, in, cool atd i ve chvilce vyvrcholení plnokontaktního průjmu.Ony nablblé děvy mne nejvíce dostávají do rozpaků projevujícím se mimo jiné i pupenci velkosti otočených štamprlat, rudnutím do šarlatové, otáčením kolenních kloubů na druhou stranu a následném propletením všech prstních výrostků na obou nohách.Girl s pootevřenými ústy drtící své nepřátele jen urputným pohledem nemajíc v jakékoliv situaci žádný problém tento rádobyfilm řadí sekce zbytečně vyhozených peněz a velice trapných záležitostí.... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)
  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)
  • Každá z hlavních hrdinek má individuální délku sukně. Domonique má nejkratší, Max nosí druhou nejdelší, Amy třetí nejdelší a Janet tu nejdelší. (HellFire)

Reklama

Reklama