Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

castor 

všechny recenze uživatele

Na klasiku mi nesahejte. A pokud možno na ni nezkoušejte parazitovat. Ti, kteří hovoří o bezvýraznosti originálu, se můžou jít se svým rádoby intelektuálstvím tak akorát zahrabat. Dvojka je bohužel dle očekávání jiné kafe. Nezkušené děvče a ohnivý kubánský hošan to rozjedou v rytmu salsy, nabídnou několik poctivých tanečních čísel i solidní technickou stránku, konflikt ani pořádný příběh ovšem nečekejme. ()

Milan25 odpad!

všechny recenze uživatele

Taneční filmy mě nikdy nebraly a zřejmně nikdy brát nebudou. Pokud jsem jedničce dal 1*, tady to prostě musím srazit ještě níž, protože tento film je dokonalá veleblbost s tak trapně klišovitým příběhem, kde se nelze domnívat, že byl natočen jen aby vydělal hromadu dolarů díky shodnému názvu se svým předchůdcem. Společné mají ovšem málo...tanečky a úchylného Swayzeho v krátkém cameu. Romola Garai je mi zde navíc nelidsky nesympatická. ()

Reklama

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Ježišikriste, co to dop*dele mělo být??? Ještě, že jsem u toho alespoň uklízela, protože kdybych seděla před televizí a koukala se na ty dva celých 83 minut, musela bych být znechucená ještě o něco více. Rozhodně to neaspiruje ani trochu na jedničku. Rozhodně ti dva nejsou ani o fous lepší. Rozhodně není Romola (to je ty vado jako Romulus a Rémus) nová "Baby", poněvadž ani mrskání ji tak nejde a ani nemá tak pěkně přirozený obličej a vypadá jako vysoká kobyla. Na závěr, Patricku, bylo nutné, aby ses na skoro závěr své kariéry takhle uboze předváděl? K pointě tohohle super truper snímku z Kuby v době revoluce mám pouze jedno - WTF??? Tak, a takhle to vypadá, když se opravdu, ale opravdu naštvu. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nevím sice proč se remake maskuje jako pokračování, ale v žádném ohledu mě nezklamal. Tanec je hříšnější, Romula Garai je opravdu sexy (a navíc skvěle tančí), hudba více odpovídá mému vkusu a ústřední pár ve své romantické linii spolehlivě funguje. Nostalgici navíc zjistí, že Patrick Swayze ještě žije. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Ak by film niesol názov ´Havana Nights´ nebol by toľko bičovaný. Takto sa chtiac-nechtiac musí porovnávať, z čoho by nevytancoval ani nebohý Patrick. Zasadenie do porevolučnej Kuby a zblíženie tunajšieho chlapca s Americkou kráskou je fajn nápad. Do toho krásne zapadá exotická hudba a pohodový feeling. Ale za to priživovanie sa na značke musí byť človek prísnejší. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Inspirací tvůrcům filmu byl skutečný příběh choreografky a producentky JoAnn Jansen. Ta se v roce 1958 coby teenagerka přestěhovala s rodiči z amerického města St. Louis do Havany a postupně poznávala svět golfových večírků a luxusních nočních podniků. Našla si kubánského přítele, který ji seznámil s místní kulturou. Zážitky z Kuby ovlivnily JoAnn na celý život - stala se choreografkou a v New Yorku vedla vlastní taneční skupinu. (HappySmile)
  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)

Reklama

Reklama