Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Recenze (289)

BLOKBASTER (Matej Šišolák)

"Zatratiť inak celkom zbytočný ale i neškodný film mi však bráni použitá hudba: kubánske rytmy od tradičného jazzu cez mambo či tango (a ďalšie, na rozlíšenie ktorých mi moja "tanečná" nestačí) sa výborne počúvajú - sú plné energie, karibského slnka, zvukov ulice i životných skúseností. Namiesto…"

Filmpub.cz (Václav Rybář)

"Tři hvězdičky - za poctivá taneční čísla při kterých běhá příjemný mráz po zádech, solidní technickou stránku, která všechno nenápadně, ale spolehlivě posouvá kupředu a splněný sen všech odrostlých teenagerek, které chtěly ještě alespoň jednou vidět Swayzeho na plátně tancovat. Někdo to může nazvat…"

Filmweb.cz (Petr Siska)

"Stěží tedy říci, zda má tento příběh z časů dávno minulých nějakou šanci někoho přimět k návštěvě kina podobných vyprávěnek latinskoamerického střihu jsou během jediného televizního týdne k vidění tucty. Suma sumárum je Hříšný tanec 2 řemeslně celkem dobře zvládnutý, ale je natahovaný,…" více

Kinema.sk (Matej Oravec)

"Nepopieram, že som sa v kine príjemne zabával. Príjemne som si oddýchol. Nič som neočakával, nič som nedostal. Mladí herci napriek tomu, že nie sú učení tanečníci zvládli všetky tanečné kreácie, aj keď boli väčšinu času na parkete snímaní od pása hore, mali potrebný výraz, takže som im ľahko uveril…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Hříšný tanec 2 připomíná například Princezniny deníky, ale nedosahuje jejich profesionality. Spíše čerpá z obliby v poslední době uváděných latinskoamerických filmů, oproti nimž (srovnáváme-li například s Amores perros) se ale důsledně vyhýbá zobrazování skutečného života a skutečných problémů.…"

Reklama

Reklama