Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jménem "všech utlačovaných brouků světa" se vynalézavý mravenec Flik rozhodne najmout "brouky válečníky", aby ochránil své mraveniště před hordou příživnických kobylek, které vede zlý Hopper. Když však vyjde najevo, že Flikova jednotka je jen partou ušmudlaných a neschopných cirkusáků, změní se příběh v komické dobrodružství plné "hrdinů proti své vůli"! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (301)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

První film od Pixarů, který jsem viděl a díky bráchovi i sestře, pro které to byl v jeden okamžik snad nejoblíbenější animovaný film na VHSce ( kdyby tady měli účet, tak tomu bez mrknutí oka napálí plné hodnocení ), jsem se na něj byl nucen koukat nesčetněkrát až se mi malinko zprotivil. Každopádně to vypadá hezky, tématicky stejně jako předešlé Hračky přitažlivé, ale když už, tak si raději pustím těch Sedm Statečných ;) ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerní film o animátorského studia Pixar. Jejich prvotina byla úžasná, druhý pokus je dle mého dělán s dosti vlažným přístupem, který si nedokáži vysvětlit. Na jednu stranu Život brouka uteče, tak rychle jako 24 hodin života much ;-) , ale na druhou stranu je to tak obyčejné, až se stydím právě něco takového napsat. Scénář je jako vždy originální, vtipný a svižný, ale nevím, celkový dojem je obyčejný, což se mi u pixarovek nestává. Život brouka je hezký, ale nakonec se vytratí z hlavy, až příliš rychle. Nejslabší pixarovka. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $120miliónovTržby USA $162,798,565Tržby Celosvetovo $363,398,565║ Prv ma tieto CGI rozprávky moc nebavili teraz ich žeriem ako malý chalan, pekná počítačová animácia, výborný príbeh, prepracované postavičky, dialógy a rovnako tak slušná zábavnosť. PIXAR je nedobytná pevnosť! vládnuca svetu počítačovej animácie. /95%/ ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Kdysi to byl snímek, na kterém jsem byl dokonce jako malý v kině. A dodnes si s ním spojuju velmi příjemný zážitek. Příběh jde ze začátku po takových klasických kolejích - hrdina, který se něčím liší a ostatní ho pro jeho odlišnost nedokážou přijmout. Něco se zvrtne a tento stejný hrdina bude muset dokázat, že není jen tím outsiderem, za kterého ho všichni mají. Co velmi uznávám, je záporák - jeho motiv má hlavu a patu. Zbytek je zábavný, povedeně vtipný a hravý, co se prací s miniaturním světem a jeho fungování týče. Samozřejmě, není to geniální dílo z pozdějších let Pixaru, ale na snímek ze sklonku devadesátek nestárnoucí, animovaná klasika, které by měl každý fanoušek hmyzího světa dát šanci. 85% ()

k212 

všechny recenze uživatele

Po stránce technické jde jistě o velmi nadprůměrný film, ale myslím si, že AntZ měl více "ducha", ať je to tím, že to bylo inspirováno Woody Allenem a jeho neurózami všeho druhu, nebo jen tím, že to bylo přece jen více pro dospělé, než Žiivot brouka - u toho se dokonce nenudí ani děti (což u AntZeta určitě ano). ()

Galerie (74)

Zajímavosti (34)

  • Když hlavní hrdina v baru nedopatřením strčí do nasávajícího komára a řekne „promiň, kámo,“ měl by říct spíš „promiň, dámo“. Krev totiž, jak známo, sají toliko komářice. (Brtniik)

Reklama

Reklama