Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jménem "všech utlačovaných brouků světa" se vynalézavý mravenec Flik rozhodne najmout "brouky válečníky", aby ochránil své mraveniště před hordou příživnických kobylek, které vede zlý Hopper. Když však vyjde najevo, že Flikova jednotka je jen partou ušmudlaných a neschopných cirkusáků, změní se příběh v komické dobrodružství plné "hrdinů proti své vůli"! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (301)

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Moucha na Frencise: ŘEKNI TADY NAŠEMU KÁMOŠOVI BIVOJOVI, COS NÁM ŘEKLA V CIRKUSE, pár vteřin na to přijde dokonalý, leč drtivý a ohlušující přílet BIVOJE, obří mouchy. Frencis ztratí klackovitého Slima mezi větvemi stromu: TADY JSEM FRENCI, TADY, TEN JEDINÝ KLACÍK, CO MÁ OČI. V městské hospůdce broukovitý vrchní promluví do davu štamgastů: KDO SI OBJEDNAL TU KAKAMÍSU? Následuje dokonalý a přesný přílet hejna malých much na mísu hovínek. To jsou pouze tři perfektní vtipné scény, ale nejsou zdaleka poslední ani jediné v celém filmu. Je jich tam spousta. Tak usadit a koukat 8-D Tohle patří mezi povinnost každého fanouška animáků. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Po stránce technické jde jistě o velmi nadprůměrný film, ale myslím si, že AntZ měl více "ducha", ať je to tím, že to bylo inspirováno Woody Allenem a jeho neurózami všeho druhu, nebo jen tím, že to bylo přece jen více pro dospělé, než Žiivot brouka - u toho se dokonce nenudí ani děti (což u AntZeta určitě ano). ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Jednoduše wow! Jestli tohle je jeden z prvních pc zpracování od Pixaru, hned po Toy Story, tak klobouk dolů před animátory. Rozhodně rozehřívačka urodila díky mravencům neuvěřitelný úspěch a plno sklizně, už díky neuvěřitelně tvrdohlavému, ale velmi vynalézavému mravenci Flikovi. Příběh je velice originální a mě strašně mrzí, že jsem tomu filmu nedal šanci jako mladší. Má to šťávu, město vypadalo jak New York včetně Broadway Lvího krále, spoustu vtipů, takovej boží travesti berušák, ale hlavně, úžasné děti mravenců, kterým rozhodně náleží klobouček za skvělé přípravy, odvahu a hlavně nebojácnost. Příběh je plný zvratů, plný překážek plný průserů, ale zase je plný radosti, vtipů, grimasů a hlavně přátelská důvěra a pomoc! Tohle všechno tenhle roztomilý film obnáší, a já jsem rád, že jsem se k němu konečně dostal ❤️ ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Tušil som, že latku, ktorú Pixar nasadil animákom Toy Story už ťažko niečo iné prekoná a tušil som správne. Ich ďalší film Život chrobáka je síce veľmi príjemnou záležitosťou, no pravdepodobne je to ich najslabší. Čo povedať, ako vždy dokonalá animácia, milá atmosféra, príjemné vtipy... Stále je však mnoho animákov, ktoré by som si pozrel oveľa radšej. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7/10). Tady se pokládaly základy Pixaru.. Studia, které miluju celým svým srdcem pro jeho obrovskou originalitu a celkový přesah.. Tady se opět předvedli.. Cápci jedni ušatí.. Nebylo to nejlepší představení, ale i tak to kvalitou přesahuje ostatní animáky.. Na tu dobu mi ta animace naprosto vyrazila dech.. Krásný film, který si po nějakém čase zase rád pustím.. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (35)

  • V začiatkoch výroby sa uvažovalo o názvoch "Army Ants" alebo "The Ant and the Grasshopper". (Greenpeacak)
  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať falošné "nepodarené scény". (JADIM)

Reklama

Reklama