Reklama

Reklama

Sbohem Kryštůfku Robine

  • Velká Británie Goodbye Christopher Robin (více)
Trailer 1

Půvabný a dojemný snímek, který natočil režisér Simon Curtis a scenáristé Frank Cottrell Boyce a Simon Vaughan, přináší vzácný pohled na vztah milovaného dětského autora A. A. Milnea (Domhnall Gleeson) a jeho syna Christophera Robina (Will Tilston). Na konci první světové války se Milne nechal inspirovat hračkami, s nimiž si hrával jeho syn, aby stvořil kouzelný svět Medvídka Pú — který mu zajistil okamžitou a neutuchající slávu. Mezinárodní úspěch knih ale nepřinesl příliš štěstí jejich autorovi, jeho synovi ani manželce Daphne (Margot Robbie). (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Je dobré si pomocí takovýchto filmů rozšířit trochu obzory. O medvídkovi Pú nevím zhola nic a tak vše vlastně padlo na úrodnou půdu. To jsou ta pozitiva. Jinak film samotný je pomalý, kamera dobrá, emocí dostatek, místy i moc. Myšlenka sama (že se otec má věnovat synovi) ale nezapadla (pro jistotu nám ji na konci ještě zopakovali). Takže docela dobrý, nikoli však nezapomenutelný snímek. 65% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Medvídka Pů jsem měl rád (kdo ne), ale je to tak dávno, co jsem jej viděl, až jsem si říkal, že by bylo fajn zavzpomínat na dobu, kdy jsem byl ještě na střední škole...no, ale Kryštůfek Robin mě nenadchl...docela jsem se nudil, táhlo se to jako prasátkův balonek a herecké obsazení mě nikterak neoslnilo. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Teda docela musím říct, že mánie kolem Medvídka Pú mě docela minula, takže mě film ohromil i v něčem co nejspíš všichni ostatní už dávno ví. Samotný příběh byl na můj vkus až příliš uslzený, což bývá často, když je v centru dění dítě, samozřejmě se tam dají ulovit i silné scény. Margot, kvůli který jsem na to zíral ve filmu nebyla tak moc jak bych si přál. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Životopisný príbeh s veľmi zvláštnym účinkom. Dejová linka o vzniku najobľúbenejšej detskej knižky aká bola kedy napísaná ma síce svojou pútavosťou nedokázala plne zaujať po celý čas - našli by sa tu aj hluché miesta - no o to viac to na mňa účinkovalo po emotívnej stráne. Vo veľkej miere to bolo vďaka smutnému príbehu malého chlapca, ktorý prišiel o detstvo (aspoňže otec sa spamätal, neskoro ale predsa) ako i vďaka mojim vlastným spomienkam spred pár rokov, kedy bol u nás Macko Pu považovaný za veľkú hviezdu a dievčatá si ho často púšťali. Z Macka Pu už síce vyrástli, no spomienky tie už zostanú navždy... Samozrejme nemôžem zabudnúť ani na peknú kameru, sympatickú Kelly Macdonald a hlavne na toho malého roztomilého chalana s jamkami na tvári. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Mal som skvelé detstvo. Dospievanie však už bolo podstatne horšie.“ Aby bolo jasné – ten film je dobrý. Má kvalitné herecké výkony (až na chlapca, ktorý je možno až príliš rozprávkovo dokonalý) a po vizuálnej stránke je na niektorých miestach veľmi pekný. Viaceré scény s traumatizovaným otcom sú silné a zaujímavo zahratá je i matka v podaní obecne obľúbenej, mne však nie príliš sympatickej Margot Robbie. Na strane druhej tomu chýbajú vyložene nezabudnuteľné pasáže, je to dlhé a proste ma to nestrhlo, nechytilo. Najkrajší vzťah chlapec nakoniec mal k svojej pestúnke, ktorej herecká predstaviteľka je fajn, ale na to, aká dôležitá v jeho živote bola, má vcelku málo príležitostí dokázať to priamo v praxi. Tak neviem no. Som troška zmätený. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Film se nesměl promítat v Číně kvůli údajné podobě medvídka Pú s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem. (raininface)
  • Natáčelo se v Anglii ve Východním Sussexu a u jezera Big Bear v Kalifornii (USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. září 2017 v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno