Reklama

Reklama

Pro rodinu Brownových končí legrace – na jejich farmě v Kansasu se totiž bez pozvání objevila smrtící smečka masožravých mimozemských potvor. Vyděšení Brownovi, prožívající skutečnou noční můru, musejí s útočícími krvežíznivými monstry bojovat o život, jejich boj je ale předem prohraný – dokud nedorazí dva vesmírní šerifové, odhodlaní vykopat ohavné nestvůrky z planety! Je to mimozemské dobrodružství, plné akce – a hemžící se Critters! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

noriaki 

všechny recenze uživatele

New Line Cinema propagovala Critters jako odpověď na o dva roky starší a mnohem úspěšnější Gremlins, ale mimo chlupatých potvůrek spolu ty filmy moc společného nemají. Tohle je víc horor než komedie, i když strachy jsem u toho neumřel ani já - takže na dnešní i tehdejší poměry je dost měkký. Jestli se můžu spolehnout na mou mlhavou paměť, tak jako dětský film fungoval vcelku uspokojivě. Bohužel v něčem mě vzpomínky přece jenom nezklamaly - ve scénáři toho o moc víc než noční pobíhání po osamocené farmě není. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vesmírná nenažranost v podobě chlupatých koulí dorazila do amerického zapadákova. V patách jim jsou dva lovci odměn, kteří se dokážou objevit vždy v pravou chvíli. Critters jsou skvělou hororovou komedií. Oba filmové žánry se krásně propojují a doplňují. Když jde do tuhého, vstoupí do děje něco vtipného. Nenudila jsem se ani na malou chvíli a bavila jsem se až do samotného závěru. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co mě na první pohled dostalo, to byly vizuální efekty, které jsou neskutečně dobré. Na to, o jaký snímek se jedná, a na to, že to není nějaká obecně uznávaná hororová hvězda, jsou ty efekty prostě výborné. To, jak se přeměňuje obličej jednoho z lovců příšer je naprosto skvělé, ale jsou zde i další kousky, mimo jiné i loutky samotných Critters. Za tohle prostě musím snímek vyzdvihnout, protože ani náročnější produkce někdy nemají tak výborné trikové sekvence. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Vedle Gremlinů druhé nejoblíbenější příšerky dětství. Takhle má vypadat šmejd z vesmíru, ne jako "oběť" E.T.. Ve filmu je scéna, která s tím souvisí :-). Navíc pro potěšení oka, stejně jako v Gremlinech Phoebe Cates, je tady zase sestra hlavního hrdiny. Bohužel není její jméno zmíněno v obsazení :-(. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Málokterému mimozemšťanovi přijdete k nakousnutí, i když nejste sexy. Critters možná nejsou tak roztomilí jako byl E.T., ale o to jsou žravější. Místo říhnutí po tučném soustu si zafuckují, o vaše roztrhané oblečení si utřou zakrvácené koutky a už pokukují po něčem dalším k snědku. Pokud už nějaký ten pátek pamatujete tak víc než bát se s nimi budete bavit .. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (15)

  • John Lydon odmítl roli vesmírného lovce s tváří fiktivní rockové star. (Fenk)

Související novinky

Zemřel herec M. Emmet Walsh

Zemřel herec M. Emmet Walsh

21.03.2024

Ve věku osmaosmdesáti let zemřel v americkém Vermontu herecký veterán M. Emmet Walsh. Výrazný představitel zejména vedlejších rolí ve filmech jako Blade Runner, Zbytečná krutost a Potíže s Arizonou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno