Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Běžná komedie o tom, jak jedná ženská z nudy spááchala sebevraždu, a tři další jí příjdou na pohřeb, kde zjistí, že jsou na tom podobně jako ta, co už odešla ze života dobrovolně, než aby skončila někde na klinice či pod koly auta, anebo jiným způsobem. Na tyhle tři ženy ten konec teprve čeká, tak co mají dělat do chvíle, než se dostaví? Zkouší ledacos, ale sami se v sobě dostatečně ne a ne vyznat. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

To byl ale řádný babinec :D Vyloženě dámský film nabitý pokrytostí, láskou, odplatou, zklamáním a všeobecně je to prostě výlet do duší tří žen ve středním věku, které se potýkají s nevěrnými manžely. Herecké výkony všech dam byly neuvěřitelné, tohle trio se skutečně vyvedlo. Občas to byla legrace, ale sem tam to bylo i dost melancholické, až trochu psychologické, což byla dobře fungující kombinace. Vizuelně je holt film poplatný své době a dnes působí omšele a nevýrazně, ale jeho kouzlo je skryto ve scénáři, který je nosným pilířem celého poselství Odložených žen. ()

Reklama

Piri 

všechny recenze uživatele

Príjemná a zábavná komédia, so slovenským dabingom v podaní Kamily Magálovej (Bette Midler), Zdeny Studénkovej (Goldie Hawn) a Tatiany Kúliškovej (Diane Keaton) priam dokonalé... Je neuveriteľné, že Goldie Hawn tu má po 50.tke, vyzerá ako modelka ;) ()

jezurka42 

všechny recenze uživatele

I am saying this, with love, compassion and the spirit of true sisterhood. You are full of shit! Name more iconic trio, I will wait. Dlouho jsem neviděla film, který by stál na třech ženách, které by nesoupeřily v tom, která bude vtipnější, krásnější, chytřejší, jednoduše lepší. Klub odložených žen je ve výhodě, protože má tři výborné herečky, které nepotřebují uspokojit svoji hrdost skrze individualitu, ale pospolitost. Goldie je ošklivě vtipná, Diane krásně hysterická a Bette je prostě Bette, židovská mamka, která nakope každému zádel. Scény smutné se střídají s těmi vtipnými (celá scéna krádeže dokumentů a následný úrpk je jednou z nejvtipnějších v historii kinematografie), a člověk brzy zjišťuje, že těm třech odloženým ženským neskutečně fandí. Tak dámy vezměte mne na tu cestu za svobodou. YOU DON'T OWN ME! ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

"Koukni se na sebe. Jsi krásná ženská, ale protože jdeš ve stopách Cher, zůstala jsi pořád v pubertě..." přesně tyhle hlášky a herecké výkony tří hlavních hrdinek jsou důvod, proč se na tento klub vždy rád podívám :) Sarkastická Brenda, nejistá Annie a pijící a čoudící Elise v podání Bette, Diane a Goldie... to prostě funguje. Jde vidět, že se holky znají i v soukromí, protože jim to neskutečně klape. A rozhodně bych tento film neoznačil za film pro stárnoucí ženy... je plný vtipu a scén na téma, které bude aktuální pořád... Přesto mě jedna z těchto dam bavila víc než ty další a to byla Goldie se svými hláškami "Pro herečku v Hollywoodu existuje pouze trojí věk. Žába, prokurátorka, řidič slečny Daisy... ", to mě vždy pobaví! nehledě na to, že její nafouknutá pusa si vysloužila rovnou celou hvězdičku. tenhle film mě prostě vždy bude bavit a je škoda, že se nikdy nekonalo pokračování... i když s reputací dvojek je to možná jen dobře. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • V roce 2011 rozvířila Goldie Hawn spekulace o natočení pokračování, když na Twitteru zveřejnila společnou fotografii s Bette Midler a Diane Keaton, pod níž napsala, že všechny tři již podepsaly smlouvu. (Olík)
  • Časopis Time počastoval snímek přívlastkem „kultovní záležitostí pro ženy středního věku“. (Olík)
  • Režisér Hugh Wilson obsadil svou dceru Cannon do reklamy, kterou točí Morty, když ho přijdou unést. (HappySmile)

Reklama

Reklama