Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (371)

kingik 

všechny recenze uživatele

Výjimečně trénovaná a nemilosrdně pohotová je tajná agentka, která bojuje proti útlaku na posledním místě na Zemi 25.století. Pracuje na svržení předsedy vlády a při tom odkryje síť překvapivých tajemství, která by mohla úplně změnit budoucnost. V akčním filmu natočeném podle animovaných sérií MTV v roli agentky Aeon Flux září sexice Charlize Theron Film, který sice nedosáhl svým ambicí, protože v rukou Karyn Kusama to snad ani nebylo možné, ale přesto stojí za vidění kvůli netradičnímu vizuálu a stoprocentně sexy Charlize Theron, která je největším trumfem tohoto mírně povrchního filmu. Slabší akční scény jsou v comicsových adaptacích neodpustitelné, ale snaha se cení. Film se neměl brát tak vážně, a pak by to bylo ono, ale i tak jsem nebyl moc zklamán. 60% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

To, že Charlize je skvelá herečka nemusí už po Monster nikomu dokazovať, no rola neohrozenej "drsnej" hrdinky sa jej vonkoncom nehodi (zato čierne vlasy sa jej moc hodia!:)))) Aeon Flux obsahuje toľko scén, ktoré poznáme z iných filmov, že mi to niekedy prišlo ako taký nevydarený kompilát. Dej je typicky "komiksový", potešilo ma akurát pár vizuálne naozaj podarených scén a to je trochu málo...V rámci sci-fi brak, v rámci komiksu tiež podpriemer... 1,5/5 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vakcína měla bohužel nežádoucí efekt - sterilitu." Aeon Flux je aktuálnější než se kdysi zdálo. Nechci tady spekulovat o bezpečnosti narychlo ukuchtěnejch vakcín, ale tentokrát mě to nekompromisně prásklo do očí. Ale zpět k filmu. Ten hýří barvami, o akci není nouze a děl je trochu pitomej. Přesto ukazuje známou skutečnost, že politici jsou zmetci, kteří chtějí jen moc a je celkem jedno, jestli to jsou vládní nadutci nebo opoziční rebelové. Za mě je tohle pohodová oddychovka. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Film, kterej se menuje Aeon Flux prostě nemůže bejt dobrej... Jakýkoliv sexapeal Charlize Theronové je potlačen debilním oblečkem a příšerným účesem. Vizuálně skutečně velice připomíná Equillibrium. Equilibrium sice místy působilu díky nekvalitním trikům velice levně, ale mělo atmosféru, tempo, a myšlenku. Aeon Flux má myšlenku,která se ovšem provalí až v 57. minutě, triky jsou zde vcelku kvalitní (holt MTV do toho vrazila trošku větší balík). Atmosféra však nulová, tempo první hodinu žádné, a střih... eště horší než Blade III - Trinity. První 2/3 jsou naprosto ekloidní ukázka toho, jak filmy netočit, a odpad je jasnej... Jenže pak nastupuje poslední třetina, a všecho začne dávat smysl... Herci sou strašní, až na dvě vyjímky. Charlize Theron se docela snaží, a ten Marton Csokas... toho je pro tendle film škoda... Za to co předvádí bych mu dal oscara (musel bych ovšem nejdřív projít nějakým totálním výplachem abych zapomněl na to, v jakém že filmu to vlastně hrál) Ve vejsledku tedy slabší 2 ** ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Síce sci-fi žánru nejak extra neholdujem, ale Aeon Flux by som zaradil rozhodne k tým lepším kúskom, ktoré som mal možnosť zhliadnuť. Má to myšlienku, vizuálne spracovanie je na vysokej úrovni a Charlize je tak sexy... Film síce nedosahuje kvalít Matrixu, Minority Report či I Robot, no až tak výrazne za nimi nezaostáva a ja tú príjemne strávenu hodinku a pol pri jeho pozeraní určite neľutujem. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • "Aeon Flux mě zaujala hlavně svými nedostatky. Je to morálně ambivalentní hrdinka, která se často chová iracionálně nebo nemístně," přiznává režisérka filmu Karyn Kusama. (Reiniš)
  • Natáčanie v Berlíne bolo výnimočné tým, že štáb mohol nakrúcať na miestach, kde to predtým nikomu nedovolili. Jedná sa o priestory ako krematórium Treptow a tzv. Haus der Kulturen der Welt (Dom svetovej kultúry). Natáčalo sa aj v berlínskom zvieracom útulku. (Greenpeacak)
  • Během natáčení si Charlize Theron vážně poranila krční páteř a natáčení muselo být na čas odloženo. (Reiniš)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama