Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott Calvin je otcem desetiletého syna Charlieho. Neustále má málo času, skoro nikdy nedokáže vyzvednout syna včas od bývalé manželky. Celý jeho život se změní v okamžiku, kdy za něj nečekaná událost vyřeší otázku, jestli má Charliemu říct, že Santa Claus neexistuje. Když se synem vyběhne před dům, uvidí na zemi ležet Santa Clause, který právě spadl ze střechy. Ten má u sebe kartičku, podle níž ho má nálezce zastoupit. A než se překvapená dvojice vzpamatuje, Santa zmizí. Zůstane jen jeho kostým, kouzelné sáně se sobím spřežením a nerozdané dárky. Scott a Charlie do nich nastoupí a zbylé dárky rozvezou. Najednou se na krátký čas ocitnou na severním pólu v Santově sídle. Tam jim Bernard, který má na starosti přípravu a rozdělování dárků, vysvětlí, že ten, kdo si obleče kostým skutečného Santa Clause, musí převzít i jeho povinnosti. A pak jsou tu zase Vánoce a před Scottovým domem zastaví Bernard s kouzelnými saněmi. (TV Nova)

(více)

Recenze (158)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to klišé ako prase, ale pekné klišé, takéto fantasy vecičky mám rád. Jednoduchý príbeh, ale zato krásne vianočný. Triky boli, niektoré slušné, iné slabšie. Mal niekoľko trápnejších scén, ale dostatok tu bolo aj zábavných a tak sa to pekne vyrovnávalo. Mal v sebe aj pekné vianočné posolstvo, len T. Allena nemám rád a ani jeho herectvo a tu som ho tiež len trpel. Ale film to bolo do pohody, tak za 4*. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Santa Claus uklouzne na střeše domu Tima Allena. Ten oblékne Santy oblek. Platí pravidlo, že ten, kdo se oblékne do jeho obleku, musí za Santu zaskočit. A tak Timovi nezbyde nic jiného než příjmout největší job svého života. Stane se opravdovým Santou Clausem. Příjemný vánoční film. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Tak když už byly ty Vánoce, tak jsem se tedy kouknul - a víte co? Ono to nebylo zas tak hrozné. Tim Allen jakožto Santa Claus je celkem přesvědčivý. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

celkom slušná, nenáročná, vianočná komédia s „kutilom“ timom allenom v hlavnej úlohe. film pracuje s originálnym nápadom ukázať divákom ako je to so životom s.c. počas celého roka. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Trošku stářím zaprášená vánoční pohádka, která ale nedokáže vůbec vybočit z řady zástupů těchto námětů. Celkem jsem se zasmál opět asi jen 3x, což je na žánr pohádky/komedie zoufale málo. Alespoň, že Tim umí v těchto rolí chodit, jinak by to bylo nekoukatelné. Spíše průměr. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

V konkurenci Vánočních prázdnin nebo Sám doma Santa Claus tak úplně neobstojí, ale i tak se na něj před Vánocemi rád podívám. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tradiční vánoční devadesátková Amerika o borcovi v červeným kabátu, kterej používá jako prachovku sazí komínů nedočkavých rodin, prahnoucích po dárcích, jenž mají vyplnit volnej plac pod stromem s baňkama a hvězdou na špici. Jo, docela se tahle dětská hra "máš ji Santo" Timovi povedla. Vánoční pohodovka. 65% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji Tima Allena jako Santu Clause, líbí se mi ta přeměno ze sobeckého workoholica na mírumilovného dědulu, který by pro děti udělal všechno. Už od dětství si pamatuji scénu s vousy, kdy se oholil, koukl do zrcadla a vousy se opět objevily, pro mě naprosto nezapomenutelné. Musím ale říct, že jak jsem se na film dívala nyní jako dospělá, tak mi od malého Charlieho přišlo hodně pokrytecké, že když jeho táta nebyl Santa, tak u něj nechtěl ani zůstat na přepsaní, ale jakmile ze z něj Santa stal, tak už od něj nechtěl odejít. Chápu, že by se tak asi zachovalo každé dítě, ale nelíbilo se mi, jak to v tom filmu vyznělo. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Toto je moja vianočna srdcovka. Možno to nie je dobrý film, možno je to film len priemerný, ale mne je to fuk. Pozriem si ho každé Vianoce a nikdy nestratí svoje čaro. Dal by som 5x*, ale to by som bol asi naozaj príliš zaslepený :) ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Perfektná vianočná komédia s bohovským Timom Allenom, to si na Vianoce nenechám ujsť:-))Aj keď som to už videla nie raz... ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Není to klasika jako například Sám doma, ale i tak se jedná o pohodovou komedii, která v období Vánoc potěší. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Tim Allen jako Santa Claus byl výborný. Začlo to dobře a byla jsem zvědavá, co bude dál, ale ten konec se mi vážně nelíbil (aby najednou všichni viděli Santu Clause, pfff). ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Skvelá Vianočná rozprávka. Tim Allen v nej exceluje. Pre dvanásť ročných a menej výborná voľba. 6/10 ()

Související novinky

Tim Allen opäť Santom

Tim Allen opäť Santom

16.09.2005

Rodinná komédia Santa Clause, v ktorej sa Tim Allen nedobrovoľne stal Santom, aby objavil a pochopil "ducha Vianoc" a našiel si cestičku k svojmu synovi, sa dočká ďalšieho pokračovania. Predstaviteľ… (více)

Reklama

Reklama