Reklama

Reklama

Mike Judge, jeden z tvůrců seriálu Beavis a Butt-Head, Tatík Hill a spol. a Maléry pana Šikuly, přináší šílenou komedii, která vás donutí dvakrát se zamyslet nad budoucností lidstva. Seznamte se s Joe Bowersem (Luke Wilson). Moudrosti sice moc nepobral, ale když se po jednom nepovedeném vládním experimentu probudí v roce 2505, tak zjistí, že společnost zatím pod náporem reklam a hloupých televizních pořadů úplně zdegenerovala a z něho je rázem nejchytřejší člověk na planetě. A tak je na průměrném Joeovi, aby lidský vývoj vrátil zpátky do správných kolejí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (595)

bonduelle 

všechny recenze uživatele

Perfektní námět, který je bohužel až moc reálný. Je až s podivem, že mě nenapadá jiný film, který by měl stejnou myšlenku. Na druhou stranu těžce pokulhávající scénář, podivné herecké výkony a nedotažená umělecká stránka. Takže, určitě doporučuji kouknout, ale hlavně kvůli základní myšlence... p.s. nejlepších je prvních asi deset minut :-) ()

pe3czech 

všechny recenze uživatele

Osobně nerozumím přespříliš nízkým hodnocením. Možná mají pravdu lidé hovořící o varování pro slaboduché jedince. No, dosud jsem se mezi ně osobně nezařazoval(ostatně kdo by byl tak kritický?). Můj názor říká, že jde o vtipně předložené varování... a že právě ti nejvíce slaboduší, které by to mělo varovat, to varování neuvidí. ()

Forsetino 

všechny recenze uživatele

Bravurní pohled do budoucnosti! Spousta diváku se v aktérech má šanci z části najít už teď, takže se film dá brát jako návod, jak se chovat a koho třebas volit v prezidentských volbách! Ale hlavně nelejte limonádu na záhonky! Parádní komedie, u které se nepobaví pouze idiot! ()

STARKOVA20 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jedna z největších chujovin, co jsem viděla. Neskutečná kopice trapnosti, až mi bylo špatně. Prostě a jednoduše- hovadina. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Pred pár rokmi komédia, dnes dokument o tom ako to vyzerá v americkej spoločnosti. Absurdita (a debilita) vybičovaná do solídnych výšok, dobre zahraté úlohy a 80 minút, ktoré vám zbehnú relatívne rýchlo. ()

kubas369 odpad!

všechny recenze uživatele

Absurdistan je naprosto zbytečný a absurdní film, nejlepší věc na něm je jeho název protože je naprosto trefnej. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Nepovažuju komedii film, kde se pořád dokola mluví sprostě, nebo postavy na sebe ukazují sprosté věcy. Ano, sprostá slova v komediích vítám s otevřenou náručí, ale musí to dávat hlavu a patu, a také pořádný smysl, ne jen tak ze srandy si říkat mužské nebo ženské pohlavní orgány. Věta "Nejznámější postava na svěě se jmenoval prdel." mě třeba docela pobavila, ale ostatní gesta a vulgarity jsem považoval za vrchol trapnosti. Nakonec je to podobný "Scary movie" Další blbost na kterou se nemůžu koukat až do konce, spíše si pustíme jenom těch opravdu pár srandiček, které se ve filmu překvapivě ukazují. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Námet priam geniálny. Ako by vypadal svet a hlavne ľudská inteligencia o niekoľko stoviek rokov. Keď niekedy čítam komentáre ľudí na rôznych stránkach, tak ani by som sa nečudoval, ak by idea tohto filmu sa naplnila. Ale bohužiaľ prevedenie bolo hrozné. Začiatok bol ešte celkom miestami aj vtipný, ale potom sa to prepadlo do trápnosti. Celý film držal nad vodou Luke Wilson, ktorý je fajn herec, len ma smolu, že býva obsadzovaný do podobných hlúposti. Dopozerať sa to dá, ale IQ pri ňom rapídne klesá smerom nadol. Je to veľká škoda, pretože táto myšlienka mala veľký potenciál. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Pointa by mohla být dobrá, kdyby v ní nebylo tolik logických děr. Občas je to i vtipné, až na to, že jsou vtipy postavené na hloupých lidech, kteří se chovají jako dementi, což je podle mě dost závažná nemoc. A hlavní hrdina se ani za milion nehodí k hlavní ženské roli. ()

Petule3 

všechny recenze uživatele

No kravina kravin, ale když se zamyslíme, zjistíme, že ono to přesně k takovému světu idiotů spěje. Dokonce si myslím, že to bude daleko dřív, než v roce 2505. A je to trochu děsivé zjištění. Myslím, že stojí za to, alespoň jednou se na film kouknout. ()

Demonn 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání týhle totálně stupidní komedie mi IQ kleslo minimálně o 20 bodů ale byla to přesně taková zábava, kterou od komedie očekávám a já naštěstí komedie nepodhodnocuji jen proto, že to jsou komedie ale hodnotím je podle míry zábavnosti (což je pro mě u komedie hlavní a možná i jediný kritérium) a tuhle "píčovinu" si cením na 81% ()

Rooseman 

všechny recenze uživatele

Jak už tady někteří poznamenali... Nápad zlatý, provedení trochu pokulhávalo. Herci zahráli celkem dobře, ale kvalita k tomu, aby se Absurdistán stal nějakou lepší komedií, prostě pokulhávala ve všech směrech. Na nízkorozpočtovou investici do filmu ale pořád relativně kvalitní dílo, které se dá bez jakékoliv újmy na zdraví dokoukat a občas dokonce i nabídne pocit, že vás scéna vnitřně pobavila. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Asi to měla být komedie, nic zábavného jsem tam ale neviděl. Jen nudný děj a spoustu hloupých keců. (12%) ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch komedií, která si utahuje z lidské demence, ale nějak si nejsem jistý, jestli nakonec není její oslavou.. Průměrný týpek Luke Wilson jako vyslanec dnešní doby (no 15 let staré) má v roce 2505 nasát, kam se lidstvo posunulo.. A podle Mike Judge to vypadá, že nikam a ta dnešní oslava průměrnosti a sledování kdejakých dementů za absence respektu k znalostem a odborné veřejnosti přesně sem míří.. Ocitnete se v době, kdy všichni jsou líní, civilizace dosáhla vrcholu a zapomněla na její přirozené základy. Bláznivá komedie, která se prezentuje jako buranská a náš hlavní hrdina, než aby vyhodnotil, že v jeho době, kdy byl outsider ale všechno fungovalo, lidi měli ambice, mu bude líp.. Tak o to více přimkne téhle budoucnosti, kde mu bez práce a námahy holky, peníze a postavení samo přijde na talíř.. Idiocracy je hloupý film, který svoji stupiditu oslavuje. A téhle pokleslé zábavy se účastnit nechci! Pray for Borat! 35% ()

LubosD 

všechny recenze uživatele

Sebevíc je tahle komedie "idiotská", je postavená na zajímavém nápadu, který jsem zatím ještě zfilmovaný neviděl :) Film je založený na myšlence vojenského projektu, při kterém zkusí zmrazit dva lidi s tím, že je za rok zase probudí. Nestane se tomu tak a "rakve" s jejich těly skončí na skládce. Po 500 stech letech se oba probouzí v době, kde je všude jen hromada odpadků a všichni lidé jsou...ehm...idioti. Jako nejchytřejší lidé na Zemi se dostávají do vlády a řeší problémy ve stylu: "Proč nerostou rostliny, když na ně místo vody lijí 'nápoj s elektrolyty'" apod. ()

Miloško 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý scenár o tom ako sa dvaja ludia zamrazením prebudia o 500 rokov neskor. Svet v ktorom sa prebudili je ozaj idiotský,kde ozaj vládne tupá idiokracia. Prezident USA je naozaj báječný. Podla mojho názoru mohol tento film ísť do kín,dalo sa na to pozerať.[DVD] ()

Reklama

Reklama