Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Naki 

všechny recenze uživatele

První romantický film, který mě opravdu dostal a bavil mě. Žádné spavé scény, film se krásně veze na jedné vlně a ke konci graduje. Krásná Piper s nádhernou Lenou by tvořily skvělý pár i v realitě... Just sayin'.... :) Sice, pár víc zamilovaných scén by neškodilo.. Ale kdybych někdy měla náladu na romantiku, určitě bych šáhla po Imagine me & U. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Krásně sladký film, kterého od absolutního romantického klišé dělí už jenom pár zpívajících ptáčků v parku na větvi. Naštěstí se to drží ve vkusné a příjemné rovině. Téma je těžší, ale provedení ve stylu "čert to vem, nejdůležitější je, že se máte rádi" skvěle ladí s tou ikonickou písničkou Happy Together. ()

Reklama

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Naše srdéčko si občas umí zahrávat, že? Tady se ukazuje, že láska dokáže i rozbít manželství, které by mělo světlou budoucnost. Vůbec jsem nevěděla na jakou stranu se mám přiklánět. Důvod, proč jsem se na film podívala, by mi nejspíš pomohl s mým rozhodnutím, ale tady nejde o žádná pozitiva a negativa. Zobrazuje obyčejný život, ve kterém se dějí docela obyčejné věci a moc se mi zamlouvá skutečnost, že se něco takového může stát opravdu každému. ()

alpeew 

všechny recenze uživatele

Neobyčejná romantická komedie oplývající svěžím britským humorem, která je nejen o lásce na první pohled, ale i o touze a vášni, z které není úniku, je-li ta jediná a opravdová. Rachel je zamilovaná a myslí si, že iopravdově, ale cestou k oltáři, a to doslova, potká Lucu a poprvé zamiluje opravdu , potíž je ale v tom, že nikoli do svého nastávajícího Cesta Rachel a Luce ke štěstí je trnitá a ještě o trochu víc bolestná a hledající než je zatím obvyklé, přesto končí happyendem. V tomto případě naštěstí ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Láska dělá s lidmi divy. Zvláště ta na první pohled. Ta je úžasná a krásná. Dokáže vám otočit život o stoosmdesát stupňů, totálně ho překopat. Máte pocit, že do vás uhodil blesk z čistého nebe. Musíte pořád myslet na objekt svého zájmu. Neexistuje pro vás nic jiného. Rachel se taky neočekáváně zamilovala, ale v nevhodný den, v den své vlastní svatby. V tu chvíli se všechno změnilo. Jistě, tak trochu netradičně pojatá romantická komedie, ale příijemná. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama