Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

maseer2 

všechny recenze uživatele

Bender's Big Score nedosahuje kvalit seriálu (resp. dalo by se říci, že dosahuje kvalit jeho slabších epizod), ale rozhodně mu nedělá ostudu.. příběh je velmi originální, časové paradoxy musí snad každému aspoň na chvilku zamotat hlavu a jediné, co se dá této celovečerní Futuramě vytknout, je to, že se zde střídají geniálně vtipné momenty ( "I've won the Spanish National Lottery!" ) s hluchými místy, při kterých se člověk může i nudit.. zkrátka podobná oscilace kvality, jakou můžeme pozorovat při střídání výborných a slabších epizod v seriálu.. každopádně se ale ve výsledku jedná o dobrou zábavu a když k tomu přičtu fakt, že jsem velkým fanouškem seriálu, tak mi z toho vycházejí krásné 4 hvězdičky :) ()

prome 

všechny recenze uživatele

FUTURAMA IS BACK BABY !!!! Yeaaaah !!! Konecne tu mame po dlouhe dobe nejakou futuramu. Urcite povinnost schlednout pro vsechny fanousky, ale vlastne pro kazdeho, protoze se jedna o kralovskou zabavu. Bohuzel se kvalitou nerovna serialu (ktery je proste neprekonatelny), ale i tak se jedna o vynikajici snimek. Ale proc davam 4* misto 5* ? puvodne jsem zamyslel ze dam rovnou 5, nakonec jsem se pro 4 rozhodl kvuli tomu, protoze autori chteli zaimplementovat do deje vsechny zname postavy (nebo alespon vetsinu), coz pote pusobi chaotickym dojmem, a divak se obcas ztraci v deji. Jenze jako pravy fanousek jsem to prekousl a uzival si snimku.(ale tady jsem to opravdu musel snizit) ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Futurama už mi dlouho chyběla. A když jsem uslyšel o tomhle počinu, nemohl jsem se dočkat. Autoři se strefují do mnoha aktuálních - více či méně důležitých - problémů, parafrázují stokrát parafrázované - přesto vtipné - momenty z jiných filmů a servírují cestování v čase tak rychle, že z toho jde hlava kolem..zkrátka Futurama jak má být. ;) ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Sice se ve filmu naráží na aktuální témata, ale už to nemá nic společného s původním posláním zásilkové společnosti Planet Express. Několikanásobné cestování časem a množení se postav mi přišlo hodně zmatené a hlavně překombinované, i když na závěr se hodně vysvětlí a nakonec to do sebe i docela zapadá, takže nějaká forma se přece jen objeví. Některé pasáže byly možná trochu zbytečné (velryba), ale na druhou stranu oceňuji některé narážky a poněkud svérázná vysvětlení (Kterak George k prezidentství přišel). A hlavní záporáci (nudisti), ti byli tedy ultraodporní. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela povedený, i když na seriál to nemá. Nechybí tomu nápad ani vtip (Bender Bending Rodriguez rulezzzz), ale je to celý takový zmatený, všechny ty posuny časem vytváří plno nelogičností a paradoxů a film místy působí jako podivný natahovaný slepenec scének a událostí, které mají spolu málo společného. Ale když se přes tohle všechno přenesete, bavit se určitě budete, stejně tak jako jsem se bavil já. Všechny ty odkazy na Hvězdný války nebo Terminátora se povedly. Ale celej film mi vrtala hlavou jedna věc, proč obyvatelé země ty tři nudistický emzáky prostě nezlikvidovali????? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)

Reklama

Reklama