Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Lucy Dahl .. Neškodná komediální jízdička rozmazlené americké slečínky (s tmavým přelivem k sežrání Emma Roberts) do konzervativní Anglické internátní školy, kde konečně pochopí váhu hodnot. Mládež asi stěží napraví, ale snímkem také nijak neurazí a přestože bránici netrhá (o což se ani nepokouší), pobaví. Pásový nadprůměr. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Další naprosto nenáročný film, kde zavčasu víte jak vše dopadne. Je jako přejetý přes kopírák od většiny amerických filmů tohoto typu, kde má internátní škola převychovat ‘divošku‘,ta se ovšem nedá a převychová školu. Ale tohle mě baví! Je to parádní odreágovačka. +hezké holky, samozřejmě i kluk, nadprůměrný soundtrack, uspokojivé množství zábavy, - jasný konec, absurdní situace. ()

Reklama

BathoryMan odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužial po cca.30 minútach vypínam,pretože tak žalostne trápny film o ktorom už dopredu viem ,ktorým smerom sa bude uberať a že to bude zasa iba o skrotený zlej ženy ,ktorá sa okrem toho aj stíhne zalúbiť a pomeriť zo všetkými s ktorými sa predtým nemusela.....a to nemusím ani dopozerať dokonca aby som toto všetko pochopil!A okrem toho ani náznak niečoho čo by sa dalo aspoň trochu nazvať vtipné!!! ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná blbinka s milým obsazením. Emma je sympatická a nebýt dabingu nezněla by ani nijak přiblble. Pro Alexe mám slabost už nějakou chvíli a Natasha Richardson i na malém prostoru ukázala, o kolik je bez ní filmový svět chudší. Příběh je jak vystřižený z knížek Enid Blyton (až tedy na Alexe), ale to nijak nevadí. Holčičí parta je správňácká, záporačka dokonce ani příliš nepřehrává a výsledkem je vybalancovaná podívaná. Jediný moment trapnosti jsem zažila při jedné svět übersuperspráňáckých hlášek Alexe. Naštěstí pro vás už jsem ji zapomněla. P.S: A tmavé vlasy Emmě rozhodně sluší víc, jako blondýnka je příliš prvoplánová a vypadá uměle. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Jo, film právě pro puberťačky. Ale já to mám v paži. Když vidím něco, kde hraje má oblíbená herečka, tak nemám důvod se omezovat tříděním filmu zdejší "smetánkou". To je prostě o oblibě herce a pak už jen záleží na tom, jak se mi ten či onen film líbí. A tenhle jo. Jednoduchý film na odreagování a teď, kdy se šprtám fakt pomohl. Humor odlehčený, nenucený. Zasmál jsem se a užíval si každou scénu kde se objevila Emma Roberts, která je opravdu hlavním tahounem filmu. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • V scéne, keď dievčatá trénujú lakros, Poppy sa ušpiní od blata. V ďalšej scéne je však toho blata viac a má iný tvar. Je to ešte skôr ako sa začne očisťovať, takže by si ho sama nemohla rozpatlať po tvári ešte viac. (martin1m2)
  • Pri vybaľovaní má Poppy (Emma Roberts) v kufri minerálnu vodu S. Pellegrino. Túto minerálku obľubuje napríklad aj herec a spevák Jared Leto. (metal.storm)

Reklama

Reklama